اجرای طرح‌های گسترده بسیج خراسان رضوی در حوزه ترویج عفاف، حجاب و فرزندآوری ترویج فرهنگ «کمال گرایی» در تربیت فرزندان، دغدغه جدید والدین قبل فرزندآوری انتخاب سرمربی جدید تیم ملی بانوان تنیس روی میز ایران احکام شرعی| پاسخ رهبر معظم انقلاب به سئوالات شرعی پیرامون خواندن نماز قضای پدر و مادر توسط فرزندان چرا هزینه‌های زایمان در بیمارستان‌های مختلف خصوصی متفاوت و گران است؟ برخی بارداری‌ها نیازمند مراقبت‌های مضاعف هستند صعود تیم ملی بسکتبال زنان به مرحله نهایی رقابت‌های دیویژن B مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان عزاداری محرم، الگویی از قدرت زن مسلمان را به نمایش می‌گذارد توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود رواج طلاق، عاملی در تضعیف نهاد خانواده و کاهش فرزندآوری در جامعه حضور ۲۵ بازیکن در دومین اردوی تیم ملی فوتسال بانوان اشتغال زنان، نمادی از موفقیت و سرمایه ای اجتماعی برای خانواده افزایش تعداد تیم‌های حاضر در دیویژن A رقابت‌های کاپ آسیا بانوان با هدف توسعه بسکتبال آنها در سطح قاره روش‌های بهره گیری از مصادیق تربیتی عاشورا در تربیت فرزندان ناترازی بانک‌ها، مشکل مهم شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری نقش کلیدی‌ زنان در فرآیند بازتوانی، حمایت اجتماعی و مراقبت از آسیب‌دیدگان
سرخط خبرها
اجرای طرح‌های گسترده بسیج خراسان رضوی در حوزه ترویج عفاف، حجاب و فرزندآوری

اجرای طرح‌های گسترده بسیج خراسان رضوی در حوزه ترویج عفاف، حجاب و فرزندآوری

  • کد خبر: ۳۴۶۰۳۱
  • ۲۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۰
به گفته مسئول بسیج جامعه زنان خراسان رضوی، طرح‌های گسترده بسیج در حوزه ترویج عفاف و حجاب و فرزندآوری در سه محور اصلی “آموزشی”، “ترویجی” و “تشویقی” با مشارکت مساجد در حال انجام است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زهرا خصاف مفرد اظهار کرد: مجموعه‌ای از برنامه‌های جامع و متنوع را با هدف تحکیم بنیان خانواده و ترویج ارزش‌های اسلامی با همکاری مساجد در دستور کار قرار داده‌ایم. ما با رویکردی نوین و با بهره‌گیری از ظرفیت‌های فرهنگی و هنری، تلاش می‌کنیم تا مفاهیم عفاف و حجاب و اهمیت فرزندآوری را در جامعه نهادینه کنیم.

وی افزود: این برنامه‌ها در سه محور اصلی “آموزشی”، “ترویجی” و “تشویقی” طراحی شده‌اند. در حوزه عفاف و حجاب، فعالیت‌هایی نظیر برگزاری ایستگاه‌های فرهنگی، میز‌های گفت‌و‌گو و رفع شبهات، سیر نمایشگاهی با روایت گری کنشگران آموزش‌دیده، ایستگاه‌های بازی ویژه دختران، تربیت کنشگران و مربیان تخصصی، تولید نمایشنامه‌های اختصاصی، اردو‌های تفریحی تربیتی، نشست‌های تبیینی و ترویجی، تولید محتوای مجازی و نمایشگاه‌های عرضه محصولات عفاف و حجاب، در دستور کار قرار دارد.

مسئول بسیج جامعه زنان خراسان رضوی عنوان کرد: در حوزه جمعیت و فرزندآوری نیز، کارگاه‌های آموزشی و مشاوره‌های چهره به چهره، آموزش تخصصی ماما‌ها با رویکرد طب اسلامی، نشست‌های روشنگری، کارگاه‌های ازدواج ساده، فضاسازی شهری با تبلیغات فرزندآوری، جشن‌های خواهر برادری، اکران فیلم و مستند، تولید محتوای مجازی، مسابقات فرهنگی و ورزشی، اعزام تیم‌های جهادی، ایستگاه‌های سلامت و شناسایی مادران نابارور و ارائه خدمات رایگان، از جمله برنامه‌های پیش‌بینی شده است.

خصاف مفرد افزود: ما همچنین به منظور تشویق خانواده‌ها به فرزندآوری، طرح‌های ویژه‌ای را در نظر گرفته‌ایم که از جمله آنها می‌توان به تجلیل از فعالان و سفیران جمعیت محله، تقدیر از مادران دارای ۴ فرزند و بیشتر، اهدای بسته‌های معیشتی به خانواده‌های کم‌برخوردار و اهدای سیسمونی و جهیزیه به زوجین جوان اشاره کرد.

وی گفت: امیدوارم با اجرای این برنامه‌ها، گامی موثر در راستای تحقق اهداف نظام اسلامی در زمینه تحکیم بنیان خانواده و افزایش جمعیت برداشته شود.

منبع: شبستان

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.