افزایش سقف وام برای زنان دهک‌های یک تا ۵ کشور | دسترسی به تسهیلات بانکی تسهیل می‌شود توصیه مادر رهبر شهید به همه مادران: به بچه‌هایتان دروغ نگویید تا آن‌ها هم دروغ نگویند دمپختک گوجه و سیب زمینی، غذایی محبوب و خوشمزه + فوت‌وفن‌های پخت اربعین، وقتی به مشهد می‌رسد رقابت باشگاه‌ها برای جذب بازیکنان شاخص در فصل جدید لیگ برتر فوتبال زنان ضرورت افزایش حضور زنان در عرصه کارآفرینی | کسب و کار‌های سبز در اولویت قرار بگیرند نجات جان مادر باردار سنندجی با یک عمل جراحی دشوار نگاهی به برنامه بازی تیم ملی ایران در رقابت‌های والیبال قهرمانی زنان آسیا میزبانی بوستان «رجا» از بانوان عزادار در دهه پایانی صفر روضه‌ای که پل بود به کوچه پس کوچه‌های مدینه با مصرف روزانه گردو با پوکی استخوان مبارزه کنید انجام کدام فعالیت‌های روزمره در دوران بارداری ممنوع است؟ نحوه تربیت کودک؛ یکی از چالش‌های پیچیده میان والدین و مادربزرگ‌ها و پدربزرگ ها شیر مادر؛ معجون ضدسرطان مادر و کودک شارژ کارت امید مادر بیش از ۲۵۷ هزار نفر در تیرماه ۱۴۰۵ اعزام ناهید کیانی به مرحله دوم رقابت‌های گرندپری سال ۲۰۲۶ توانمندسازی زنان سرپرست خانوار کشور با تأمین ۶۰۰ دستگاه چرخ خیاطی نگاهی به راهبرد‌های تقویت کنشگری زن با محوریت مقاومت از آموزش تا اشتغال؛ روایتی از آموزش خیاطی که به اشتغال بانوان و فعالیت‌های خیرخواهانه رسید
سرخط خبرها
واوکاوی چالشی برای والدین به نام «پرحرفی» کودکان

واوکاوی چالشی برای والدین به نام «پرحرفی» کودکان

  • کد خبر: ۳۵۶۳۵۷
  • ۱۵ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۵
به گفته یک روانشناس کودک و نوجوان، گاهی اوقات هنگامی که کودکان می‌ترسند، شروع به پرحرفی می‌کنند، اما این پرحرفی می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد و به عنوان یک چالش برای والدین مطرح شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سحر پهلوان نشان اظهار کرد: تقریباً از سن ۳ تا ۴ سالگی، کودکان قادر به ادای جملات می‌شوند و به‌اصطلاح، دوره شیرین‌زبانی آنان آغاز می‌شود، این امر ممکن است سبب خوشحالی خانواده‌ها شود

وی ادامه داد: از این جهت که کودکان مشابه پروفسور‌های کوچک صحبت و ارتباط برقرار می‌کنند. ولی همین میزان دلربایی و شیرین‌زبانی می‌تواند محدودیت‌هایی هم ایجاد نماید یا در بسیاری از موارد موجب کلافگی در خانواده‌ها نیز شود.

این روانشناس کودک و نوجوان با اشاره به اینکه کودکانی که به‌خوبی صحبت می‌کنند، عموماً برون‌گرا هستند، تصریح کرد: یکی از نشانه‌های بهره هوشی بالا، درصورتی‌که بحث اختلالی در میان نباشد، همین میزان تکلم و سرعت تسلطی است که آنان بر امور دارند.

پهلوان نشان گفت: یکی دیگر از ویژگی‌های مثبت، کنجکاوی بالای این کودکان است. با این کودکان، حوصله شما سر نمی‌رود؛ به این معنا که پیش از آنکه شما سؤالی بپرسید، آنان به روایتگری می‌پردازند.

وی بیان کرد: گاهی اوقات هنگامی که کودکان می‌ترسند، شروع به پرحرفی می‌کنند. شب‌ها که قصد خواب در تاریکی را داریم، کودک ممکن است اضطراب و ترس از تاریکی داشته باشد.

این روانشناس کودک و نوجوان با بیان اینکه از بالای ۶ سالگی، ممکن است در اکثر موقعیت‌ها با یک فراوانی بالا با نشانه‌های جسمانی و اضطراب همراه باشد که البته حتماً نیاز به ارزیابی یک روان‌شناس یا مشاور دارد، اضافه کرد: اختلال‌های روان‌شناختی مثل بیش‌فعالی هم می‌تواند مطرح باشد. یکی از ویژگی‌های بیش‌فعالی پرحرکتی و پرحرفی است که البته بیش‌فعالی معیار‌هایی را دارد و باید حداقل شش سال را پرکرده باشد و مجموعه معیار‌ها کنار هم قرار بگیرند.

منبع: فارس

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.