ناباروری در بسیاری موارد قابل درمان است| سن؛ یکی از مهم‌ترین عوامل اثرگذار بر باروری بانوان «رازیانه» باعث افزایش شیرمادر می‌شود معرفی یک فرمول نامرئی برای تربیت فرزندی قدرتمند مغفول ماندن بسیاری از نقش‌های زنان در جنگ‌های تحمیلی اخیر | رسانه ها، پیگیر بازنمایی هویت واقعی زن ایرانی را باشند بانوی ملی‌پوش تیراندازی ایران: همه تیراندازان حاضر در فینال حرفه‌ای هستند آیا جمله «با خودش زندگی می‌کنم نه خانواده‌اش»، تفکر درستی است؟ خانه‌داری| با چند روش ساده، آشپزخانه را ایمن کنیم آغاز دومین مرحله از اردوی آماده‌سازی تیم ملی بانوان پارادوومیدانی از دوشنبه (۵ مرداد ماه ۱۴۰۵) وقتی ماندن در تولید سخت‌تر از شروع آن است| ایجاد یک کسب و کار و اشتغال برای بانوان شهر توسط یک بانوی لرستانی آغاز شمارش معکوس خاتون برای سومین ماجراجویی قاره‌ای گروه‌های مردمی جهادی پای کار ترویج فرزندآوری آمدند تهدید صمیمیت خانواده با استفاده افراطی از فضای مجازی نائب قهرمانی خراسان رضوی در مسابقات کاتای قهرمانی بانوان کشور ویدیو| روایت تکان‌دهنده امدادگر از دق کردنِ دختر سه ساله دکتر جمیله علم‌الهدی: حفظ وحدت انتظار امروز شهید رییسی از همه است پیکر مادر شهیدان داروغه در کاشان تشییع و خاکسپاری شد آمریکا پنج قلوهای معروف یزدی را یتیم کرد | روایت همسر و دختر شهید از روز حادثه + فیلم بررسی جایگاه نهاد خانواده در دیدگاه رهبر شهید انقلاب| مادر نخستین معلم جامعه است
سرخط خبرها
اعتراض نوجوانان فرانسوی به سیاست‌های حمایتی مکرون از کودک کشی در غزه

اعتراض نوجوانان فرانسوی به سیاست‌های حمایتی مکرون از کودک کشی در غزه

  • کد خبر: ۳۵۹۹۱۸
  • ۳۰ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۳
مسائل جاری در فلسطین و بازی مطلق کاخ الیزه در زمین صهیونیست‌ها و حمایت مکرون از نسل‌کشی کودکان و زنان بی‌گناه در نوار غزه سبب شد بسیاری از نوجوانان فرانسوی نسبت به وقایع پیرامونی خود حساس شوند، این حساسیت مزمن خود را در جریان اعتصاب‌های اخیر نشان داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مسائل جاری در فلسطین و بازی مطلق کاخ الیزه در زمین صهیونیست‌ها و حمایت مکرون از نسل‌کشی کودکان و زنان بی‌گناه در نوار غزه سبب شد بسیاری از نوجوانان فرانسوی نسبت به وقایع پیرامونی خود ـ چه در داخل و چه در خارج از کشور ـ حساس شوند، این حساسیت مزمن خود را در جریان اعتصاب‌های اخیر نشان داد.

نکته اساسی اینجاست که آموزگاران فرانسوی این اعتصاب را به‌پشتوانه حمایت خاص و بی‌سابقه دانش‌آموزان صورت داده‌اند. دانش‌آموزان در اعتصاب‌های صورت‌گرفته در فرانسه معمولاً غایب بوده‌اند، زیرا اساساً بسیاری از آنها علاقه‌ای به سیاست ندارند، اما آنها امروز آنها علیه نظام سرمایه‌داری حاکم بر کشورشان و دموکراسی ادعایی ترسیم‌شده حول آن خروش و طغیان کرده و خواستار "گذار ساختاری" و نه صرفاً "گذار سیاسی" در کشورشان هستند.

رسانه‌های فرانسوی می‌گویند بخش آموزش، یکی از ستون‌های اصلی اعتصاب‌های جدید در این کشور بوده است. یک‌سوم آموزگاران مدارس ابتدایی، قصد شرکت در این حرکت اعتراضی را دارند، رقمی که می‌تواند این رویداد را به سطح اعتصاب عظیم سال ۲۰۲۳ علیه اصلاحات نظام بازنشستگی برساند. در پاریس، نزدیک به نیمی از آموزگاران اعتصاب کرده‌اند و پیش‌بینی می‌شود دست‌کم ۹۰ مدرسه تعطیل شود. این جنبش، حتی فراتر از شش اتحادیه اصلی آموزش‌وپرورش، به اتحادیه‌های مدارس خصوصی نیز سرایت کرده است، که نشان از همبستگی بی‌سابقه در این بخش دارد.

اعتصاب تاریخی و گسترده فرانسوی‌ها در روز پنج‌شنبه ۱۸ سپتامبر ۲۰۲۵، نقطه آشکارساز تقابل نسل نوین این کشور اروپایی با ساختار حکمرانی آن محسوب می‌شود. در حالی که فرانسوی‌ها در یک روایت‌سازی دروغین خود را نماد دموکراسی در نظام بین‌الملل قلمداد می‌کنند، نسل Z در این کشور این روایت را درهم شکسته و درصدد ترسیم ساختاری نوین بر اساس حکمرانی معقول و فراگیر در کشورشان برآمده‌اند. یکی از ویژگی‌های خاص اعتصاب اخیر، حضور گسترده و پررنگ دانش‌آموزان و نوجوانان فرانسوی در آن بوده است، این خصلت، اعتصاب اخیر را نسبت به اعتصاب‌های قبلی متمایز جلوه داده است.

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.