زنان چطور می‌توانند هیئت‌های عزاداری محرم را از زباله پلاستیکی نجات دهند؟ فوت پیرترین زن ایران| بانویی که متعلق به ۵ نسل گذشته بود سهم اعتیاد زنان در ایران حدود یک سوم میانگین جهانی است فرمول طلایی مادران برای بردن کودک به هیئت و روضه محرم پیشگیری از سقط جنین؛ نیازمند رویکرد جامع، علمی و چندبخشی است درخشش دختر اسکیت‌باز سرعت خراسان رضوی در رقابت‌های کشوری صعود ۱۰۹ پله‌ای دختر تنیسور ایرانی در رنکینگ جهانی سرمربی تیم ملی فوتسال بانوان ایران: برگزاری رقابت‌های باشگاهی، انگیزه را افزایش می‌دهد نگاهی زنانه به جنگ در کتاب «دوازده خوان» ۴ خراسانی در تیم ملی والیبال کمتر از ۱۸ سال دختران| مشهدی‌ها حریفان آسیایی خود را شناختند مصرف این ادویه جادویی از پیری زودرس پیشگیری می‌کند! ارتباط میان کم‌خوابی و استرس با چاقی چیست؟ افزایش اعتبارات پروژه‌های «شهربانو» به ۵۹۰ میلیارد تومان در شورای اسلامی شهر مشهد چطور زندگی عروس ۱۶ ساله در چند روز نابود شد؟ | روایت دختری که با گریه به مرکز مشاوره پلیس مشهد آمد چند زوج نابارور با کمک پژوهشگاه رویان فرزندشان را در آغوش کشیدند؟ هشدار یک متخصص: غر زدن به مغزتان آسیب می‌رساند ضرورت توجه به حوزه زنان و خانواده در سیاستگذاری های کلان فرهنگی خانه داری| چرا کیک، یک طرفه پف می‌کند؟ کم‌کاری تیروئید احتمال ناباروری را افزایش می‌دهد اصفهان، میزبان دومین اردوی تیم ملی هندبال زنان| شرایط آمادگی بازیکنان نسبتاً خوب است
سرخط خبرها
حق عائله مندی بانوان، لایحه‌ای در مسیر قانون گذاری

حق عائله مندی بانوان، لایحه‌ای در مسیر قانون گذاری

  • کد خبر: ۳۶۰۱۹۶
  • ۳۱ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۲
عضو فراکسیون زنان مجلس با اشاره به اینکه موضوع بهره‌مندی بانوان از حق عائله‌مندی در دستور کار قرار گرفت، این لایحه در جلسات تخصصی این فراکسیون با تصویب اعضا، در اولویت دستورکار‌های حقوقی مشترک با معاونت امور زنان و خانواده ریاست‌جمهوری قرار گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فاطمه محمدبیگی در مورد تقدیم اولیه لایحه حق عائله‌مندی بانوان از طرف دولت به مجلس، گفت: موضوع بهره‌مندی بانوان از حق عائله‌مندی، از مدت‌ها پیش و به‌ویژه از سال گذشته که مسئولیت ریاست فراکسیون زنان و خانواده را بر عهده داشتم، در دستور کار قرار گرفت و در جلسات تخصصی این فراکسیون و با تصویب اعضا، در اولویت دستورکار‌های حقوقی مشترک با معاونت امور زنان و خانواده ریاست‌جمهوری قرار گرفت.

وی افزود: در این زمینه، توافقاتی با معاونت امور زنان حاصل و مقرر شد دولت، لایحه‌ای را برای برخورداری زنان از حق عائله‌مندی تهیه و به مجلس شورای اسلامی ارائه کند و به‌گفته معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده، پیش‌نویس اولیه این لایحه آماده شده و ما نیز در مجلس پیگیری این موضوع را در دستور کار داریم.

نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس دوازدهم، ادامه داد: با توجه به سیاست‌های کلی جمعیت و تأکید بر ارتقای شأن مادری و تحکیم بنیان خانواده، برخورداری بانوان شاغل از حق عائله‌مندی می‌تواند در راستای حمایت اقتصادی از خانواده‌ها نقش مؤثری ایفا کند و این حمایت، هم به‌عنوان مشوقی برای فرزندآوری و هم به‌منظور جبران بخشی از زحمات مادران در خانه و محل کار، ضروری است.

عضو فراکسیون زنان مجلس یادآور شد: در حال حاضر، حق عائله‌مندی تنها به مردان تعلق می‌گیرد در حالی که بانوان نیز با زحمات فراوان در امر فرزندپروری و تربیت نسل آینده نقش کلیدی دارند؛ امیدواریم با تصویب و اجرای این لایحه، عدالت جنسیتی بیشتری در نظام حقوقی و استخدامی کشور برقرار شود.

وی ادامه داد: در قانون «جوانی جمعیت و حمایت از خانواده» نیز پیش بینی شده که حق عائله‌مندی به‌ازای هر فرزند تا ۳ برابر و به‌ازای همسر تا ۲ برابر افزایش یابد و این امتیازات به مدت ۵ سال اجرایی شود؛ امیدواریم دولت در اجرای دقیق این قانون و نیز سیاست‌های کلی جمعیت اهتمام لازم را داشته باشد.

منبع: شبستان

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.