کاهش اضطراب و افسردگی با کتاب‌درمانی هفته هجدهم لیگ‌برتر فوتسال زنان فردا برگزار می‌شود| مشهدی‌ها در مسیر کرمان روایت زنانه از زندگی گروهی از مردم کرانه باختری در کتاب «گلدا اینجا خوابیده» نتایج جالب پژوهش محققان ایرانی از تجربه مادران درباره نقش مادری جزئیاتی جدید از برنامه مرحله نیمه‌نهایی و فینال لیگ بسکتبال زنان نسخه وزیر ورزش برای بوکس بانوان وزارت بهداشت و قوه‌قضائیه باهم همکاری می‌کنند | راه‌اندازی سامانه گزارش‌دهی برخط برای مقابله با پدیده سقط‌های غیرقانونی دبیرکل فدراسیون: بانوان بدون هیچ محدودیتی می‌توانند در رشته قایقرانی فعالیت کنند کسب رتبه ۵۳ برای بانوی اسکی‌باز ایران در المپیک زمستانی ۲۰۲۶ بانوی ملی پوش مشهدی، پاراتیرانداز برتر سال ۱۴۰۴ شد آیا میان واکسن کووید در دوران بارداری با اوتیسم ارتباطی وجود دارد؟ اجرای «پویش کودکان سایبری» با هدف افزایش آگاهی و توانمندسازی خانواده‌ها و فرزندان آنها برگزاری اردوی متصل به اعزام تیم ملی فوتبال بانوان از ۲ اسفندماه ۱۴۰۴| ۲۵ بازیکن دعوت شدند جذب اسپانسر در هندبال بانوان خراسان رضوی | ۱۴۰۰ دختر هندبالیست در استان فعالیت دارند اضافه‌وزن حدود ۸۱ درصد از زنان جهان در سال‌های ۱۹۹۰ تا ۲۰۲۲ | آمار چاقی در حال افزایش است فعالیت بیش از ۱۰۰۰ قاضی زن در کشور| برای نخستین‌بار شاهد حضور زنان در هیئت نظارت بانک مرکزی هستیم خروج سالانه حدود ۶۰۰ نفر از فرزندان بهزیستی از سیستم مراقبت‌های شبانه‌روزی درباره کشف ناگهانی فناوری لقاح مصنوعی چه می‌دانید؟
سرخط خبرها
حق عائله مندی بانوان، لایحه‌ای در مسیر قانون گذاری

حق عائله مندی بانوان، لایحه‌ای در مسیر قانون گذاری

  • کد خبر: ۳۶۰۱۹۶
  • ۳۱ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۲
عضو فراکسیون زنان مجلس با اشاره به اینکه موضوع بهره‌مندی بانوان از حق عائله‌مندی در دستور کار قرار گرفت، این لایحه در جلسات تخصصی این فراکسیون با تصویب اعضا، در اولویت دستورکار‌های حقوقی مشترک با معاونت امور زنان و خانواده ریاست‌جمهوری قرار گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فاطمه محمدبیگی در مورد تقدیم اولیه لایحه حق عائله‌مندی بانوان از طرف دولت به مجلس، گفت: موضوع بهره‌مندی بانوان از حق عائله‌مندی، از مدت‌ها پیش و به‌ویژه از سال گذشته که مسئولیت ریاست فراکسیون زنان و خانواده را بر عهده داشتم، در دستور کار قرار گرفت و در جلسات تخصصی این فراکسیون و با تصویب اعضا، در اولویت دستورکار‌های حقوقی مشترک با معاونت امور زنان و خانواده ریاست‌جمهوری قرار گرفت.

وی افزود: در این زمینه، توافقاتی با معاونت امور زنان حاصل و مقرر شد دولت، لایحه‌ای را برای برخورداری زنان از حق عائله‌مندی تهیه و به مجلس شورای اسلامی ارائه کند و به‌گفته معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده، پیش‌نویس اولیه این لایحه آماده شده و ما نیز در مجلس پیگیری این موضوع را در دستور کار داریم.

نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس دوازدهم، ادامه داد: با توجه به سیاست‌های کلی جمعیت و تأکید بر ارتقای شأن مادری و تحکیم بنیان خانواده، برخورداری بانوان شاغل از حق عائله‌مندی می‌تواند در راستای حمایت اقتصادی از خانواده‌ها نقش مؤثری ایفا کند و این حمایت، هم به‌عنوان مشوقی برای فرزندآوری و هم به‌منظور جبران بخشی از زحمات مادران در خانه و محل کار، ضروری است.

عضو فراکسیون زنان مجلس یادآور شد: در حال حاضر، حق عائله‌مندی تنها به مردان تعلق می‌گیرد در حالی که بانوان نیز با زحمات فراوان در امر فرزندپروری و تربیت نسل آینده نقش کلیدی دارند؛ امیدواریم با تصویب و اجرای این لایحه، عدالت جنسیتی بیشتری در نظام حقوقی و استخدامی کشور برقرار شود.

وی ادامه داد: در قانون «جوانی جمعیت و حمایت از خانواده» نیز پیش بینی شده که حق عائله‌مندی به‌ازای هر فرزند تا ۳ برابر و به‌ازای همسر تا ۲ برابر افزایش یابد و این امتیازات به مدت ۵ سال اجرایی شود؛ امیدواریم دولت در اجرای دقیق این قانون و نیز سیاست‌های کلی جمعیت اهتمام لازم را داشته باشد.

منبع: شبستان

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.