یائسگی زودرس، یکی از علل مهم ناباروری در زنان نقش هیئت در تربیت دخترانه چگونه است؟ | «هویت»، محوری‌ترین چالش تربیت دختران در عصر حاضر افزایش میزان ثبت نام بانوان برای کرسی شورا‌های روستایی اصفهان انصراف ۱۴۷ مادر باردار در خراسان جنوبی از سقط جنین یادی از اشرف بهادرزاده قندهاری، بانوی فقید نیکوکار مشهدی | نام دیگر او «مادر» بود آیا زنان باردار می‌توانند روزه بگیرند؟ پیش به سوی جام ملت‌های فوتبال زنان| لیست نهایی بازیکنان تیم ملی ایران اعلام شد غربالگری سالانه ۱۲ هزار زوج در زاهدان برای پیشگیری از تولد موارد جدید تالاسمی ماژور چرا ناهید کیانی به اردوی تیم ملی تکواندو زنان دعوت نشد؟ آتش به جای گفت‌وگو؛ تحلیل روان‌شناختی یک فاجعه خانوادگی| وقتی خشونت ابزار حل تعارض می‌شود برگزاری مراسم تشییع پیکر مادر شهید حاج احمد متوسلیان در بهشت زهرا(س) ماجرای حکم جلب و دستگیری زن ۶۰ ساله مشهدی توسعه فوتبال بانوان، یک ضرورت ملی | مسیر فوتبال کشور در بخش‌های مختلف روبه‌رشد است آیا امکان کاهش میزان ابتلا به فشارخون بارداری وجود دارد؟ صعود چندپله‌ای برخی از بانوان پینگ‌پنگ ایران در رنکینگ جدید فدراسیون جهانی ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید رحیم علی اکبری آیا آلزایمر از آشپزخانه آغاز می‌شود؟ لزوم صداقت و اطمینان‌بخشی در پیام‌رسانی طرح «کارت امید مادر» آخرین تمرین تیم ملی فوتبال بانوان پیش از اعزام به استرالیا برگزار شد| حضور رئیس فدراسیون در حاشیه این تمرین در انتخاب شوینده مناسب، شناخت نوع پوست اهمیت دارد| آشنایی با برخی از اشتباهات رایج
سرخط خبرها
برگزاری همایش بین المللی زنان روستایی و عشایری در دانشگاه فردوسی

برگزاری همایش بین المللی زنان روستایی و عشایری در دانشگاه فردوسی

  • کد خبر: ۳۶۰۷۴۲
  • ۰۲ مهر ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۲
دبیر همایش زنان روستایی و عشایری، صنایع دستی و کارآفرینی پایدار از برگزاری این همایش در دانشگاه فردوسی طی روز‌های ۲۳ و ۲۴ مهرماه ۱۴۰۴ خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ خدیجه بوذرجمهری گفت: همایش بین المللی زنان روستایی و عشایری، صنایع دستی و کارآفرینی پایدار ۲۴ و ۲۵ مهر ماه ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه این همایش در ششمین دوره برگزاری خود در سطح بین المللی برگزار می‌شود، ادامه داد: همایش در دوره‌های گذشته با محوریت زنان روستایی و عشایری و صنایع دستی در سطح ملی برگزار می‌شد که در این دوره به صورت بین المللی برگزار خواهد شد.

دبیر علمی همایش بین المللی زنان روستایی و عشایری، صنایع دستی و کارآفرینی پایدار با تاکید بر اینکه صنایع دستی در جامعه روستایی و عشایری در میان زنان پررونق است، افزود: با توجه به خشکسالی که گریبانگیر خیلی از روستا‌های کشور شده و همینطور مکانیزه شده کشاورزی نسبت به گذشته، تولید صنایع دستی می‌تواند در روستا‌ها به اشتغال زنان کمک کند به خصوص اینکه بعد اقتصادی این موضوع در جامعه روستایی و عشایری کشور ما مهم است.

بوذرجمهری با اشاره به اینکه همایش بین‌المللی زنان روستایی و عشایری، صنایع دستی و کارآفرینی پایدار در ۱۳ محور برگزار می‌شود اظهار داشت: علاقمندان تا نیمه مهرماه جاری فرصت دارند مقالات خود را به دبیرخانه جشنواره به نشانی https://grp۶.um.ac.ir ارسال کنند.

عضو هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهد با بیان اینکه این همایش با همکاری نهاد‌های مختلف از جمله شهرداری مشهد، معاونت امور زنان استانداری خراسان رضوی، کمیته امداد، سازمان میراث فرهنگی و... به میزبانی دانشگاه فردوسی برگزار خواهد شد افزود: در روز دوم همایش زنان برتر روستایی کارآفرین در حوزه صنایع دستی به ارائه تجربیات خود خواهند پرداخت.

وی با بیان اینکه روز ۱۵ اکتبر در جهان به عنوان روز زن روستایی نامگذاری شده است، تصریح کرد: پیشنهاد ما این است در ایران نیز این روز در تقویم ثبت شود تا جایگاه زنان روستایی بهتر شناخته شود.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.