شب نشینی حماسی از جنس جنگ رمضان در موکب «پرچمداران رسانه» اثرگذاری بالای استرس و اضطراب ناشی از جنگ در کیفیت روابط خانوادگی با قرآن زیسته‌ام | روایتی از زندگی قرآنی چند دهه طیبه مقرب‌الهی بازگشت مسئولانه بانوان تیم ملی فوتبال؛ نمادی از پایبندی به ارزش‌های ملی و اسلامی سهم ۴۷ درصدی مرگ و میر زنان ناشی از بیماری قلبی ارائه بیش از ۱۱۴ هزار جلسه مشاوره و خدمات حرفه‌ای به مردم در جنگ اخیر پادکست| رهبر شهید: مادر بودن افتخار بزرگی است راه اندازی اولین نمایشگاه عکس خیابانی میدان داری حماسی بانوان مشهد | استقبال مردم از آثار عکاسان شهرآرا از مونیخ تا مشهد به عشق خدمت؛ سرگذشت پرفراز و نشیب خانم دکتر ایرانی - اتریشی تن‌پوشی از معماری | روایتی از کارآفرینی یک زن از جنس هویت ایرانی زندگی روی ریل خلاقیت | درباره مهارتی کلیدی برای زندگی فرزندانمان در آینده معرفی الزامات مراقبت از کودکان مبتلا به سرطان در شرایط جنگ ازدواج‌های فامیلی، عامل اصلی افزایش میزان بیماری‌های نادر| غربالگری، پس از ازدواج هم ضروری است
سرخط خبرها
غفاری: عملکرد خوبی در جهانی سنگ‌نوردی نداشتم

غفاری: عملکرد خوبی در جهانی سنگ‌نوردی نداشتم

  • کد خبر: ۳۶۵۰۰۶
  • ۲۱ مهر ۱۴۰۴ - ۰۸:۵۷
ملی‌پوش سنگ‌نوردی گفت: مسابقات جهانی کره‌جنوبی خیلی برای من خوب نبود، زیرا دیر رسیدیم و به دلیل اختلاف ساعت، آمادگی بدنی خود را از دست دادم و در ماده لید نتوانستم عملکرد خوبی داشته باشم.

به گزارش شهرآرانیوز، سارینا غفاری درباره عملکرد خود در مسابقات قهرمانی جهان در کره‌جنوبی، اظهار داشت: سطح این مسابقات خیلی بالا بود و رقابت‌های جهانی بعد از المپیک از مهم‌ترین مسابقات سنگ‌نوردی محسوب می‌شود. هرچند این رقابت برای کسب سهمیه بازی‌های آسیایی ناگویا اهمیت زیادی داشت.

وی افزود: در کل مسابقات جهانی کره‌جنوبی خیلی برای من خوب نبود، زیرا دیر رسیدیم و به دلیل اختلاف ساعت، آمادگی بدنی خود را از دست دادم و در ماده لید نتوانستم عملکرد خوبی داشته باشم و نتوانستم به سهمیه این ماده در بازی‌های آسیایی ناگویا برسم. در ماده بولدرینگ هم عملکرد خوبی نداشتم، اما از ماده لید بهتر بود و توانستم در این ماده برای بازی‌های آسیایی سهمیه بگیرم.

ملی‌پوش سنگ‌نوردی، خاطرنشان کرد: برای این مسابقات اردویی برگزار نشد، اما پیش از مسابقات کاپ آسیا در قزاقستان، اردوی چند روزه‌ای در زنجان داشتیم و من بعد از این رقابت‌ها در تهران خودم تمرین می‌کردم و در قزاقستان هم در ماده لید دوم شدم.

وی در واکنش به کسب به مدال در ناگویا، یادآور شد: تلاشم را می‌کنم تا عملکرد خوبی داشته باشم و با آمادگی بسیار بالایی در این بازی‌ها شرکت کنم تا به مدال برسم.

غفاری درباره خرید تجهیزات گفت: با هزینه شخصی تجهیزات این رشته را می‌خرم؛ قیمت‌ها خیلی متفاوت است و هر سه ماه یکبار ۱۸ میلیون هزینه خرید کفش سنگ‌نوردی را پرداخت می‌کنم. فدراسیون هم طنابی به ما نمی‌دهد و زمانی که در مسابقات قزاقستان مقام آوردم، در مجمع سالانه فدراسیون کوهنوردی به من یک طناب دادند. هفته‌ای یک بسته پودر سنگ‌نوردی می‌خریم که هر کدام ۳ میلیون تومان است.

وی گفت: با سنگ‌نوردان خارجی باید بیشتری ارتباط داشته باشیم تا سطح کارمان را بهتر کنیم. اردو‌های مشترک با کشور‌های مختلف کمک بزرگی به پیشرفت ما می‌کند. در سنگ‌نوردی باید رقیب قوی برای تمرین داشته باشید.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.