کم‌کاری تیروئید احتمال ناباروری را افزایش می‌دهد اصفهان، میزبان دومین اردوی تیم ملی هندبال زنان| شرایط آمادگی بازیکنان نسبتاً خوب است چرا وام‌ و امتیازات فرزندآوری، جمعیت را افزایش نداد؟ حضور ۱۰ تیم در خط استارت لیگ نوزدهم بانوان| «دربی» برای نخستین بار برگزار می شود «ریحانه رضایی»؛ تنها نماینده ایران در روز سوم رقابت‌های شمشیربازی قهرمانی آسیا فاصله درمان شبکیه نوزادان نارس تا نابینایی بسیار کوتاه است | اگر والدین رضایت ندهند، دادگاه حکم درمان می‌دهد اهمیت نقش هدایتگری بانوان در جنگ تحمیلی سوم سوزن چرخ‌ خیاطی زن جوان مشهدی را راهی بیمارستان کرد! (۳۱ خرداد ۱۴۰۵) خطر بزرگ برای سلامتی در آشپزخانه شما؛ میکروپلاستیک‌ها چگونه وارد بدن می‌شوند؟ وقف مسجد امین‌الدوله توسط یک بانوی قاجاری برای برگزاری مراسم ماه محرم این عادت‌های روزانه جیب‌تان را خالی می‌کند | از قانون ۷ روزه چه می‌دانید؟ ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید عباس حامد برادران کوهی مادران باردار بخوانند| خطرات تماس با بیمار مبتلا به آبله مرغان لزوم اجرای برنامه یکپارچه‌سازی خدمات و مراقبت‌های سرطان پستان| غربالگری موجب کنترل بیماری می‌شود رقابت‌های کاراته قهرمانی آسیا| کومیته تیمی زنان ایران به فینال راه یافت نگاهی به مسیر پرفراز و نشیب یک بانوی کنشگر اجتماعی| زنان باید نقش و جایگاه خود را در خانه، خانواده و جامعه بشناسند روضه مادرجان با ترتیبات پس و پیش گزارشی ۷۷ ساله از کاربری ویژه یک بنای تاریخی در مشهد | روزی که باغ نادری مدرسه دخترانه شد! مرد معتاد لب‌های زن ۱۸ ساله‌اش را دوخت| اظهارات تکان‌دهنده فائزه در کلانتری خواجه‌ربیع مشهد
سرخط خبرها
درباره «ساره جوانمردی» و مدال درخشان مادری

درباره «ساره جوانمردی» و مدال درخشان مادری

  • کد خبر: ۳۶۶۱۶۳
  • ۲۶ مهر ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۴
«ساره جوانمردی» بانوی جوان، ورزشکار و قهرمان، بزرگ‌ترین افتخار خود را داشتن مدال درخشان مادری عنوان کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «ساره جوانمردی» بانوی جوان، ورزشکار و قهرمان، بزرگ‌ترین افتخار خود را داشتن مدال درخشان مادری عنوان کرد و گفت: آنچه در پشت کلمۀ «مادر» پنهان شده است که خودم در حال تجربۀ آن هستم، باید کوهی از صبر، استقامت، مقاومت و انرژی باشد تا بتوانی مسئولیت مادری را که بسیار سنگین است، دنبال کنی. برای من که پیش از مادر شدن، قهرمان پارالمپیک و جهان بودم، این یک مسئولیت مضاعف بود، زیرا باید تصمیمی بزرگ می‌گرفتم؛ اینکه یا راهم را در کنار مادر شدن ادامه دهم، یا کلاً از عرصۀ ورزش خداحافظی کنم و تنها به مسئولیت مادری‌ام بپردازم.

وی ادامه داد: من راه دوم را انتخاب کردم؛ یعنی زمانی که تصمیم گرفتم مادر شوم، گفتم کاملاً از دنیای ورزش خداحافظی می‌کنم و این تصمیم تا ۷_۸ ماه پابرجا بود، اما طی یک‌سری شرایط، مجبور شدم بپذیرم که نمی‌توانم خارج از گود باشم و باید ادامه دهم.

این بانوی مدال آور پاراالمپیک افزود: قرار شد به همراه فرزندم که در آن زمان دوماهه بود در مسابقات آسیایی به‌عنوان پرچم‌دار حضور پیدا کنم. سپس تصمیم بر این شد که حالا که حضور پیدا کرده‌ام، مسابقه بدهم و این برای مادری که کودکی دوماهه دارد، واقعاً شرایط سختی را رقم زد و من برای‌آنکه بتوانم در مسابقات آسیایی اخیر حضور پیدا کنم و همچنین از عناوین قهرمانی قبلی دفاع کنم تحت‌فشار بودم. اگر لطف و یاری خداوند و حمایت‌های اطرافیان به‌ویژه همسرم نبود قطعاً این اتفاق نمی‌افتاد. اما خدا را شکر که من شرمندۀ مردم نشدم.

جوانمردی بیان کرد: با آمدن فرزند، کل دنیای یک بانو کاملاً تغییر می‌کند. شاید در دوران متأهلی، پنجاه‌درصد متعلق به خودتان بود و پنجاه‌درصد متعلق به همسر و خانواده جدید، اما پس از مادر شدن، همان پنجاه‌درصد را نیز ندارید و باید وقف خانواده و فرزند شوید.

وی با اشاره به اینکه تعداد ورزشکاران مسلمان ما کم نیست و در مسابقات جهانی، به‌ویژه در کشور‌های آسیایی، شاهد حضور بانوان محجبه بسیاری از اقشار و ملیت‌های مختلف هستیم و این حضور، باعث خوشحالی است که بانوانی باحجاب در عرصه‌های بین‌المللی فعال هستند، یادآور شد: به گمان بنده، بزرگ‌ترین پیام این موفقیت برای دختران و بانوان مسلمان جهان این است که ما انسان‌هایی با اعتقاداتی راسخ‌تر و فراتر از تصور، و با شرایطی ویژه‌تر از کسانی هستیم که با آزادی عمل بیشتری در مسابقات شرکت می‌کنند و این پایداری ما برای حفظ حجاب برتر، نه‌تنها مانعی برایمان نیست، بلکه به‌گونه‌ای لطف و نظر ویژه خداوند مهربان را برای موفقیت‌هایمان در مسابقات بین‌المللی به همراه دارد.

منبع: فارس

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.