پیرترین فرد جهان در تربت‌جام خراسان رضوی درگذشت | راز عمر ۱۲۶ ساله فاطمه نوروزی چه بود؟ دختران والیبال ایران در نپال تاریخ‌ساز شدند | فاطمه خلیلی؛ ارزشمندترین بازیکن آسیا ۲۴ بازیکن برای پوشیدن پیراهن تیم ملی هندبال بانوان به تهران می‌آیند | شروع تمرین از ۱۷ خرداد ۱۴۰۵ خادمان امام رضا (ع) برای جشن تکلیف دختران ایران به خانه‌‌هایشان می‌آیند |مهلت ثبت‌نام در «دختر ماه» تا ۲۰ خرداد ۱۴۰۵ پاسخ ۲۰ زن موفق ایرانی به یک دروغ بزرگ | نمایشگاهی که روایت غرب را به چالش می‌کشد دومین مرحله مسابقات دوومیدانی جایزه بزرگ (بانوان) پایان یافت| رتبه نماینده خراسان رضوی چه بود؟ مادربزرگ با صندلی تاشو، دختربچه با موشک | راز ۹۶ شب ایستادگی زنان محله شهیدبهشتی مشهد چیست؟ آزادی یک مادر زندانی با مشارکت دانش‌آموزان و خیرین در یزد بیش از ۱۹ هزار زن سرپرست خانوار در کهگیلویه و بویراحمد تحت حمایت کمیته امداد هستند آیا کاهش وزن منجر به ارتقای کیفیت زندگی مبتلایان به سرطان سینه می‌شود؟ دعوت از ۱۰ قایقران زن به اردوی تیم ملی + اسامی روند افزایشی مصرف شیرخشک در کشور| آیا الگوی تغذیه‌ای تغییر کرده است؟ ۱۲۸ گوشی در جیب دو زن سارق | پلیس چطور رد آنها را زد که فکرش را هم نمی‌کردند؟ چهارمین حرم اهل‌بیت (ع) در ایران که کمتر درباره‌اش شنیده‌اید | خواهر دیگر امام رضا (ع) کجا مدفون است؟ بانوان در حال فتح کردن بازار طلا هستند | ماجرای یک انقلاب خاموش در صنعت طلای ایران آیا مربی مشهدی هدایت تیم ملی بانوان کبدی را برعهده می‌گیرد؟
سرخط خبرها
اصلی‌ترین مانع بر سر راه فرزندآوری چیست؟

اصلی‌ترین مانع بر سر راه فرزندآوری چیست؟

  • کد خبر: ۳۶۶۷۲۳
  • ۲۸ مهر ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۳
دبیر ستاد ملی جمعیت توضیحاتی درخصوص موانع فرزندآوری در گشور ارائه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مرضیه وحید دستجردی اصلی‌ترین مانع بر سر راه فرزندآوری را مسائل اقتصادی دانست و اظهار کرد: مسئولان باید با حمایت‌های مالی، خانواده را به این امر تشویق کنند.

وی فرزند را شیرینی و شادی زندگی و موجب تحکیم خانواده دانست و تأکید کرد: کودک فرشته‌ای معصوم است که به زندگی زوجین نازل شده و محبتی دیگر را به روابط می‌بخشد.

دبیر ستاد ملی جمعیت با بیان این‌که افراد بعد از تحصیل در پی اشتغال هستند و پیک باروری خود را از دست خواهند داد، افزود: این مسأله لذت و شیرینی فرزندآوری را از بین می‌برد. امروز بیماری نوزادان و مرگ‌و‌میر‌ها کاهش یافته و خانواده تصور دارد یک یا دو فرزند کافی است. همچنین برخی خانواده‌ها با تفکر فردگرایی صرفا در پی پیشرفت خود هستند و از فرزندآوری یا تشکیل خانواده دوری می‌جویند.

وحید دستجردی ادامه داد: هنر مسئولان باید در رفع موانع فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی متبلور شود. مردم باید به تعداد فرزند ایده‌آل برسند. امروز نرخ فرزندآوری به کمتر از ۵/۱ رسیده و مسائل اقتصادی اصلی‌ترین مانع آن است. 

وی با اشاره به اقدامات فرهنگی و هنری در زمینه توسعه فرزندآوری، گفت: کاهش جمعیت جوان موجب زائل شدن کشور در صحنه بین‌المللی می‌شود. نیرو‌های جوان رفته رفته باید از سالمندان مراقبت کنند؛ در این شرایط حمایت‌های سلامت محور کاهش می‌یابد.

دبیر ستاد ملی جمعیت خاطرنشان کرد: اقتصاد، بهداشت و سلامت و حوزه فرهنگی بسیار اهمیت دارد که در کنار هم باید دیده شود.

منبع: جام جم آنلاین

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.