اختتامیه «حدیث زندگی» در حرم مطهر رضوی | دوره‌ای که سبک زندگی ایرانی-اسلامی را آموزش داد ۷۸۵ میلیارد تومان به مادران مشمول قانون جوانی جمعیت پرداخت شد بهره‌مندی بیش از هزار نفر از بانوان منطقه ۱۰ مشهد از طرح ترنم زندگی سهم ۵۴ تا ۵۷ درصدی زنان در سرپرستی خانوار‌های تحت حمایت کمیته حمایت کشور جام جهانی تیراندازی| هانیه رستمیان دوازدهم شد حضور نمایندگان ایران در دومین سمینار ورزش بانوان کمیته پارالمپیک آسیا ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا|شهید محمدمهدی آخوندزاده طرزجانی ادعاهای عجیب دختر نوجوان در کلانتری جهاد مشهد| از حسادت کودکانه تا شکست عشقی دختران طلاق افزایش آرامش روانی اعضای خانواده با در نظر گرفتن اصول ساده در انتخاب رنگ و نور خانه طلاق صوری؛ یک پدیده چالش‌برانگیز با پیامدهای روانی گسترده نیم‌نگاهی به چالش‌های روانشناختی «زنان بیوه» | فوت همسر یکی از پراسترس‌ترین رویداد‌های زندگی افراد است مادر والامقام سه شهید البرزی به فرزندانش پیوست مشهد؛ میزبان بزرگ‌ترین رویداد ورزش دانشجویی دختران کشور ۴۲ هزار خانواده‌ دارای دوقلو یا بیشتر زیر چتر حمایت بهزیستی | از طرح مراقب همراه ویژه چه می‌دانید؟ کسب ۵ مدال رنگارنگ توسط تیم تکواندوی بانوان ایران در مسابقات آزاد کره جنوبی مادر ۳۴ ساله استرالیایی صاحب ۴ قلو‌های همسان شد| یک زایمان نادر و بسیار پرخطر برگزاری اردو‌های فرهنگی ـ تربیتی مادر و دختری در مشهد + لینک ثبت‌نام ارائه بیش از ۲۲ هزار خدمت تخصصی بهزیستی به ۱۱۰ زن و دخترِ آسیب‌دیده در خراسان رضوی معرفی راهکار‌هایی برای انتخاب درست مواد غذایی در فصل تابستان
سرخط خبرها
فرصت‌ ۵۳ درصدی اشتغال برای زنان سرپرست خانوار در کشور

فرصت‌ ۵۳ درصدی اشتغال برای زنان سرپرست خانوار در کشور

  • کد خبر: ۳۶۷۴۱۰
  • ۳۰ مهر ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۲
سازمان بهزیستی کشور، طی سال گذشته، موفق به ایجاد ۷۱ هزار فرصت شغلی برای تمام گروه‌های هدف شد که ۵۳ درصد آنها را زنان سرپرست خانوار تشکیل داده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ رئیس مرکز توانمندسازی و اشتغال سازمان بهزیستی کشور گفت: این سازمان طی سال گذشته، موفق به ایجاد ۷۱ هزار فرصت شغلی برای تمام گروه‌های هدف از جمله افراد در معرض آسیب و افراد دارای معلولیت شد که از این تعداد، حدود ۵۳ درصد مربوط به بانوان، به‌ویژه بانوان سرپرست خانوار بوده است؛ بنابراین بیشترین مشاغل ایجادشده به این گروه اختصاص داشته است.

آرزو ذکایی‌فر با اشاره به اینکه توانمندسازی بانوان سرپرست خانوار، اولویت اصلی برنامه‌های اشتغال سازمان بهزیستی است، افزود: یکی از اهداف جدی این سازمان در برنامه‌های خود، توانمندسازی بانوان سرپرست خانوار، به‌ویژه در حوزه اشتغال و کاریابی است و در این زمینه، چند الگوی اشتغال طراحی و اجرا شده که در سال جاری نیز در دستورکار بهزیستی قرار دارد.

وی خاطرنشان کرد: یکی از این الگوها، اشتغال کارفرمایی است. در این مدل، پس از انجام بررسی‌ها، شناسایی، سطح‌بندی، دسته‌بندی و غربالگری مددجویان، تعدادی از آنان به کارفرمایانی معرفی می‌شوند که متقاضی به‌کارگیری مددجویان سازمان بهزیستی هستند.

رئیس مرکز توانمندسازی و اشتغال سازمان بهزیستی کشور گفت: الگوی دیگر برای اشتغال زنان، خوداشتغالی است که خود به دو دسته تقسیم می‌شود، بخش اول شامل افرادی است که به‌صورت انفرادی آماده ایجاد شغل هستند؛ به‌عنوان مثال، فردی که دوره‌های آموزشی فنی و حرفه‌ای در رشته‌ای مانند آرایشگری را گذرانده، مدرک خود را اخذ کرده و دوره کارورزی سه‌ماهه را به پایان رسانده است. این افراد با دریافت تسهیلات و سرمایه کار از سوی سازمان، کسب‌وکار خود را راه‌اندازی می‌کنند.

ذکایی‌فر افزود: بخش دوم، مشاغل خرد و خانگی گروهی هستند. این گروه‌ها شامل گروه‌های همیار خدمات مالی خرد و بانوان سرپرست خانواری‌اند که ظرفیت، تمایل و توانمندی لازم را برای فعالیت گروهی دارند. گروه‌های «همیار» معمولاً بین ۵ تا ۷ نفر و گروه‌های «خودیار» بین ۱۱ تا ۱۵ نفر عضو دارند. به هر یک از این گروه‌ها نیز تسهیلات و سرمایه کار بلاعوض برای آغاز کسب‌وکار اعطا می‌شود.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.