وجود حدود ۶.۵ میلیون زن سرپرست خانوار در کشور | بانوان از بهزیستی چه خدماتی دریافت می‌کنند؟ شناسایی شیوع چشمگیر کمبود ویتامین D در میان مادران باردار نیشابور سهم زنان جهان از مشاغل پردرآمد چقدر است؟ چگونه با دختران با کرامت رفتار کنیم؟ طرز تهیه عدسی؛ یک شام مقوی، ساده و کم‌هزینه آغاز فصل جدید لیگ برتر فوتسال زنان از ۱۷ مهر ۱۴۰۵ نگاهی به چالش زایمان طبیعی و سزارین در کشور | کاهش ۱۰ برابری مرگ‌ومیر مادران یک دستاورد غیرقابل انکار است مرحله نهایی رقابت‌های انتخابی تیم ملی اسکواش بانوان برگزار شد | حضور باران محمدپور در ترکیب تیم ملی ارومیه؛ میزبان اولین رقابت روئینگ قهرمانی دختران جوان کشور تکرار افتخارآفرینی دختران بسکتبالیست خراسانی در لیگ ملت‌های آسیا | تیم ملی مدال برنز گرفت سهم ۳۶ درصدی زنان از  پست‌های مدیریتی خراسان رضوی آغاز سومین اردوی آماده‌سازی تیم ملی فوتسال زنان در رده جوانان از امروز (دوشنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۵) ریشه بگو‌مگو‌های تمام‌نشدنی میان زوجین در زندگی مشترک‌شان چیست؟ سردرگمی مادران جوان در هدایت فضای مجازی برای بهبود در فرزندپروری | راهکار چیست؟ هوش مصنوعی و تحول دوگانه در بازار کار زنان ضمانت کمیته امداد کشور از وام‌های قرض‌الحسنه اشتغال زنان تحت پوشش این سازمان درباره کتاب تفریظ شده «من زنده‌ام» توسط رهبر شهید چه می‌دانید؟ طلاق؛ یکی از دلایل افزایش آمار زنان سرپرست خانوار در کشور تیم دختران ایران در المپیاد جهانی جغرافیا خوش درخشید آمادگی کامل تیم فوتبال خاتون بم برای حضور در لیگ قهرمانان زنان آسیا
سرخط خبرها
نگاهی به وضعیت تیم‌های حاضر در بیست‌وچهارمین دوره رقابت‌های بسکتبال لیگ برتر زنان

نگاهی به وضعیت تیم‌های حاضر در بیست‌وچهارمین دوره رقابت‌های بسکتبال لیگ برتر زنان

  • کد خبر: ۳۶۷۵۲۶
  • ۰۱ آبان ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۵
۹ تیم برگزارکننده فصل جدید رقابت‌های بسکتبال لیگ برتر زنان هستند که از میان آن‌ها، ۵ تیم فصل گذشته هم در این رقابت‌ها حضور داشتند، اما ۴ تیم دیگر به واسطه صعود یا کسب امتیاز، مجوز حضور در لیگ برتر را به دست آوردند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ۹ تیم برگزارکننده فصل جدید رقابت‌های بسکتبال لیگ برتر زنان هستند که از میان آنها، ۵ تیم فصل گذشته هم در این رقابت‌ها حضور داشتند، اما ۴ تیم دیگر به واسطه صعود یا کسب امتیاز، مجوز حضور در لیگ برتر را به دست آوردند.

استقلال از تیم‌های تازه وارد به لیگ بسکتبال زنان است که همچون آکادمی بسکتبال نیکا امتیاز لازم برای این رقابت‌ها را خریداری کرده است و اینگونه مجوز لازم برای لیگ برتری شدن را کسب کرد. دو تیم کاسپین و قهوه باتسام مشهد هم از لیگ دسته اول به این رقابت‌ها صعود کردند.

سایر تیم‌ها یعنی آکادمی بسکتبال سحر، گروه بهمن، نفت آبادان، فرآور شریف سبز تهران و ستاد ملی گاز تهران فصل گذشته هم در لیگ برتر بسکتبال زنان شرکت داشتند.

حضور ۳ تیم از استان ها در لیگ

البته فدراسیون بسکتبال بی رغبت نسبت به حضور بیشتر تیم‌ها در این رقابت‌ها نبود طوریکه رایزنی‌هایی هم با تیم‌هایی مانند ذوب آهن، گلنور و سپاهان برای ورود به مسابقات انجام شد، اما نتیجه‌ای نداشت. البته قرار بود اصفهان یک نماینده در مسابقات امسال داشته باشد، اما باوجود اعلام آمادگی اولیه و حضور در قرعه کشی، در نهایت حضور این تیم منتفی شد.

اینگونه شد که استان‌های حاضر در لیگ بسکتبال زنان محدود به ۳ استان شدند. از میان ۹ تیم حاضر در فصل جدید لیگ بسکتبال زنان، آبادان (نفت) و مشهد (قهوه باتسام مشهد) هر کدام یک نماینده در مسابقات دارند و سایر تیم‌ها نماینده استان تهران به حساب می‌آینده یعنی ۷ تیم.

فردا، آغاز لیگ بسکتبال زنان

این بیست و چهارمین دوره رقابت‌های بسکتبال لیگ برتر زنان است که از روز جمعه (۲ آبان ۱۴۰۴) آغاز خواهد شد. آکادمی بسکتبال سحر مدافع عنوان قهرمانی این مسابقات به حساب می‌آید. این تیم فصل گذشته در سه دیدار متوالی فینال مقابل گروه بهمن پیروز شد و عنوان قهرمانی را از آن خود کرد.

فینالیست‌های فصل قبل همراه با استقلال، بیشترین تعداد بازیکن ملی پوش در فصل جدید مسابقات باشگاهی بسکتبال زنان را در اختیار دارند ضمن اینکه استقلال و آکادمی سحر به ترتیب با جذب ۲ و یک بازیکن خارجی، از سهمیه خود برای در اختیار داشتن بازیکن خارجی استفاده کرده‌اند. البته نماینده مشهد هم اقدام به جذب بازیکنی از روسیه کرده و منتظر ورود او به ایران است.

با این شرایط، رقابت ۹ تیم شرکت کننده در بیست و چهارمین دوره رقابت‌های بسکتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور از فردا آغاز می‌شود و به صورت متوالی پیگیری خواهد شد.

برنامه دیدار‌های هفته نخست لیگ برتر بسکتبال زنان به این شرح است:

جمعه (۲ آبان)

* آکادمی بسکتبال نیکا - گروه بهمن تهران (ساعت ۱۱)

* فرآور شریف سبز تهران - نفت آبادان (ساعت ۱۳)

* آکادمی بسکتبال سحر - قهوه باتسام مشهد (ساعت ۱۵)

* ستاد ملی گاز تهران - استقلال تهران (ساعت ۱۷)

هر چهاردیدار هفته نخست لیگ برتر بسکتبال زنان در تهران و سالن زنده یاد محمود مشحون برگزار خواهد شد.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.