هانیه رستمیان به فینال تپانچه جام جهانی صعود کرد نکات مهمی که بانوان محجبه باید در مورد انتخاب چادر مشکی مناسب تابستان بدانند ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید غلامرضا ارباب بهارعلی رقابت‌های شطرنج قهرمانی رده‌های سنی آسیا| عسل ابراهیمی استاد فیده بانوان شد روایت دردناک مادر شهید ستایش علی‌حسینی از شهدای مدرسه میناب + فیلم و عکس تولد نوزاد پسری با وزن بیش از ۵ کیلوگرم در در بیمارستان امام رضا (ع) کرمانشاه + تصویر حریفان تیم ملی در مسابقات کبدی زنان بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا مشخص شدند حضور ملی‌پوش مشهدی فوتبال در رقابت‌های دختران کمتر از بیست‌سال کافا ۲۰۲۶ مهمترین توصیه‌های خودمراقبتی در برابر اشعه فرابنفش خورشید رقابت‌های هاکی چمن قهرمانی آسیا| دختر ملی‌پوش مشهدی در اولین پیروزی ایران نقش پررنگی داشت تکه‌های بدن‌ فرشته‌های مدرسه شجره طیبه تشییع و تدفین شدند| روزی که تابوت‌ها سبک بودند و داغ‌ها سنگین + تصاویر روایت بانوی جوان نیشابوری که بی‌هیاهو گره از کار دیگران باز می‌کند| از تهیه خیرخواهانه جهیزیه تا شکل‌گیری یک خیریه اعضای یک خانواده در بهشت کنار هم هستند+ سند معتبر اختتامیه «حدیث زندگی» در حرم مطهر رضوی | دوره‌ای که سبک زندگی ایرانی-اسلامی را آموزش داد ۷۸۵ میلیارد تومان به مادران مشمول قانون جوانی جمعیت پرداخت شد بهره‌مندی بیش از هزار نفر از بانوان منطقه ۱۰ مشهد از طرح ترنم زندگی سهم ۵۴ تا ۵۷ درصدی زنان در سرپرستی خانوار‌های تحت حمایت کمیته حمایت کشور
سرخط خبرها
خبر خوش؛ عقد ۱۱ هزار زوج خوشبخت در حرم رضوی

خبر خوش؛ عقد ۱۱ هزار زوج خوشبخت در حرم رضوی

  • کد خبر: ۳۶۷۹۵۶
  • ۰۳ آبان ۱۴۰۴ - ۲۰:۰۹
امسال ۱۱ هزار و ۳۵۶ خطبه عقد در رواق شیخ طوسی حرم مطهر رضوی میان زوج‌های جوان و خوشبخت کشورمان جاری شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ به گفته مسوول عاقدین حرم مطهر رضوی، در نیمه نخست امسال ۱۱ هزار و ۳۵۶ مورد خطبه عقد در رواق شیخ طوسی حرم مطهر رضوی میان زوج‌های جوان جاری شده است.

حجت‌الاسلام علیرضا پورعلی اظهار کرد: در نیمه نخست امسال ۱۱ هزار و ۳۵۶ مورد خطبه عقد در رواق شیخ طوسی حرم مطهر رضوی میان زوج‌های جوان جاری شده است.

وی بیان کرد: دهه نخست و دهه آخر ماه محرم به دلیل برگزاری مراسم عزاداری اباعبدالله الحسین (ع) ثبت عقد به‌صورت کامل متوقف بود و تعداد مراجعه‌ها در این ایام به حداقل رسید، اما در ماه ربیع‌الاول بویژه در روز ولادت پیامبر اعظم محمد مصطفی (ص) بیشترین تعداد ثبت عقد را داشتیم به‌طوری‌که تنها در همان روز ۵۹۷ پیوند ازدواج در حرم مطهر رضوی انجام شد.

مسوول عاقدین حرم مطهر رضوی ادامه داد: زوج‌هایی از کشور‌های مختلف نیز برای برگزاری مراسم عقد خود به این مکان مقدس می‌آیند که این، نشان از جذابیت فرهنگی و معنوی حرم مطهر رضوی در میان مسلمانان جهان دارد و انتظار است با حمایت‌های لازم زیرساخت‌های فرهنگی و رفاهی این بخش متناسب با جایگاه حرم مطهر توسعه یابد.

حجت الاسلام پورعلی اظهار کرد: زوج‌های علاقه‌مند برای برگزاری مراسم عقد در حرم رضوی می‌توانند از طریق اپلیکیشن نسیم رضوی و یا سامانه عقد رضوی در بستر اینترنت و ارائه مدارک شناسایی زوجین و پدر عروس به همراه برگه آزمایش ازدواج درخواست خود را ثبت نمایند.

وی افزود: پس از ثبت درخواست، اطلاعات متقاضیان در سامانه جامع فرهنگی «کوثر» ثبت می‌شود و زوج‌ها یک کد رهگیری اختصاصی دریافت می‌کنند که بر اساس آن تمامی مراحل برگزاری مراسم و دریافت خدمات جانبی مانند غذای حضرت قابل‌پیگیری است.

مسوول عاقدین حرم مطهر رضوی گفت: تلاش می‌کنیم با توسعه تجهیزات دیجیتال و به‌روز‌رسانی سامانه‌ها، فرایند ثبت و اجرای عقد در حرم مطهر رضوی را سریع‌تر، منظم‌تر و با امکانات مناسب‌تری انجام دهیم تا زوج‌ها، تجربه‌ای ماندگار و خاطره‌ای معنوی از آغاز زندگی خود در جوار بارگاه امام رضا (ع) داشته باشند.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.