حضور ۱۰ تیم در فصل جدید لیگ برتر بسکتبال بانوان کشور | مسابقات از ۸ آبان ماه ۱۴۰۵ آغاز می‌شود مادر؛ معمار نخستین هویت و ریشه اصیل نسل آینده هشدار | شیوع اختلالات خلقی و اضطرابی در زنان شاغل در کشور ۲ برابر مردان است مهریه در مجلس شورای اسلامی به کجا رسید؟ احکام شرعی | درباره حکم شرعی شستن لباس نجس با لباسشویی چه می‌دانید؟ ویژه‌برنامه‌های رواق حضرت نجمه خاتون(س) حرم مطهر رضوی برای بانوان ( یکشنبه؛ ۱۲ مهر ۱۴۰۵) عدم هماهنگی با همسر؛ بزرگترین چالش والدین در تربیت فرزندان | راهکار چیست؟ حضور بانوی اسکی‌باز خراسانی در نخستین حضور ایران در قهرمانی رولراسکی آسیا ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید حسن غفاری تلگرد ثبت بیش از یک هزار واقعه طلاق در خراسان شمالی در نیمه نخست سال ۱۴۰۵ آشپزی | سوپ کدو حلوایی؛ یکی از محبوب‌ترین سوپ‌های پاییزی + طرز تهیه ضرورت تقویت نقش زنان در عرصه‌های مدیریتی و اجتماعی افزایش ۶۰ درصدی کسب مدال طلای آسیایی توسط بانوان ایرانی در این دوره از رقابت‌ها فراهم شدن شرایط استفاده از VAR در برخی مسابقات لیگ فوتبال زنان آیا فریز تخمک برای همه زنان ضروری است؟ ۴۱ درصد فوتی‌های مشهد را زنان تشکیل می‌دهند | میانگین سنی ۷۰ سال نداشتن سابقه خانوادگی به معنای مصونیت از سرطان پستان نیست آیا زنان هم به سرطان پروستات مبتلا می‌شوند؟ زیارت امین‌الله و زمزمه صحیفه سجادیه در بارگاه رضوی | مراسم ویژه بانوان در رواق نجمه خاتون (س) برگزار می‌شود هفته سوم لیگ برتر فوتبال زنان | پرسپولیس صدرنشین شد، استقلال مساوی کرد
سرخط خبرها
حرم امام‌رضا(ع)، میزبان جشن تکلیف دختران سراسر کشور

حرم امام‌رضا(ع)، میزبان جشن تکلیف دختران سراسر کشور

  • کد خبر: ۳۶۸۹۷۴
  • ۰۷ آبان ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۴
به گفته مدیر مرکز امور بانوان و خانواده بنیاد کرامت رضوی، طرح ملی «دختر ماه» با هدف آگاه‌سازی دختران تازه مکلف شده به انجام فرائض دینی و تقرب به ساحت پروردگار متعال، در سراسر کشور اجرا شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فاطمه دژبرد از ادامه طرح ملی «دختر ماه» با همکاری کمیته امداد امام خمینی (ره) خبر داد و گفت: این طرح با هدف آگاه‌سازی دختران تازه مکلف شده به انجام فرائض دینی و تقرب به ساحت پروردگار متعال، در سراسر کشور اجرا شده و تاکنون ۴۰ هزار دختر نومکلف این هدایا را، دریافت نموده‌اند.

وی بیان کرد: در این طرح در سال جاری، تعداد ۱۰ هزار بسته شامل سجاده‌ها و جانماز، چادر نماز مخصوص سن ۹ سال، یک جلد کتاب «دختر ماه»، مهر نماز و تسبیح، هدایای فرهنگی و بسته‌های متبرک از حرم مطهر رضوی برای دختران نومکلف آماده و اهداء خواهد شد. این بسته‌ها با هدف ایجاد خاطره‌ای ماندگار در ذهن دختران نو مکلف از رأفت امام مهربانی‌ها و تقویت معنویت آنان در آغاز مسیر تکلیف دینی‌شان، تهیه شده است.

مدیر مرکز بانوان و خانواده بنیاد کرامت رضوی در ادامه توضیح داد: این بسته‌ها طبق سهمیه‌بندی‌های مشخص در استان‌های مختلف کشور توزیع خواهند شد. به گفته دژبرد، در اجرای این طرح ملی، دبیرخانه‌های خدمت رضوی در استان‌ها و شهرستان‌ها ضمن اعزام بیش از ۳ هزار خادمیار جهت برگزاری جشن‌های تشرف خانوادگی برای این دختران، مسئول رصد، گزینش و ساماندهی ۴۰۰ پشتیبان خانم برای ارتباط مستقیم حداقل ۶ ماهه با دختران نو مکلف هستند.

دژبرد، هدف اصلی این طرح را تحقق اهداف معرفتی و تربیتی آستان قدس رضوی در استان‌های کشور دانست و گفت: این طرح به‌ویژه برای دختران نو مکلف فرصتی فراهم می‌آورد تا با اصول دینی آشنا شده و در آغاز ورودشان به وادی تکلیف الهی و با دریافت هدیه متبرک آستان قدس رضوی و راهنمایی پشتیبان‌های طرح در مسیر پیروی از سبک و سیره امام رئوف، گام بردارند.

گفتنی است؛ طرح «دختر ماه» در ۳۱ استان کشور و هزاران روستا در حال اجرا است.

منبع: آستان نیوز

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.