شناسایی شیوع چشمگیر کمبود ویتامین D در میان مادران باردار نیشابور چگونه با دختران با کرامت رفتار کنیم؟ طرز تهیه عدسی؛ یک شام مقوی، ساده و کم‌هزینه آغاز فصل جدید لیگ برتر فوتسال زنان از ۱۷ مهر ۱۴۰۵ نگاهی به چالش زایمان طبیعی و سزارین در کشور | کاهش ۱۰ برابری مرگ‌ومیر مادران یک دستاورد غیرقابل انکار است مرحله نهایی رقابت‌های انتخابی تیم ملی اسکواش بانوان برگزار شد | حضور باران محمدپور در ترکیب تیم ملی ارومیه؛ میزبان اولین رقابت روئینگ قهرمانی دختران جوان کشور تکرار افتخارآفرینی دختران بسکتبالیست خراسانی در لیگ ملت‌های آسیا | تیم ملی مدال برنز گرفت سهم ۳۶ درصدی زنان از  پست‌های مدیریتی خراسان رضوی آغاز سومین اردوی آماده‌سازی تیم ملی فوتسال زنان در رده جوانان از امروز (دوشنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۵) ریشه بگو‌مگو‌های تمام‌نشدنی میان زوجین در زندگی مشترک‌شان چیست؟ سردرگمی مادران جوان در هدایت فضای مجازی برای بهبود در فرزندپروری | راهکار چیست؟ هوش مصنوعی و تحول دوگانه در بازار کار زنان ضمانت کمیته امداد کشور از وام‌های قرض‌الحسنه اشتغال زنان تحت پوشش این سازمان درباره کتاب تفریظ شده «من زنده‌ام» توسط رهبر شهید چه می‌دانید؟ طلاق؛ یکی از دلایل افزایش آمار زنان سرپرست خانوار در کشور تیم دختران ایران در المپیاد جهانی جغرافیا خوش درخشید آمادگی کامل تیم فوتبال خاتون بم برای حضور در لیگ قهرمانان زنان آسیا دستور پخت کیک مرغ در خانه + فیلم
سرخط خبرها
حرم امام‌رضا(ع)، میزبان جشن تکلیف دختران سراسر کشور

حرم امام‌رضا(ع)، میزبان جشن تکلیف دختران سراسر کشور

  • کد خبر: ۳۶۸۹۷۴
  • ۰۷ آبان ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۴
به گفته مدیر مرکز امور بانوان و خانواده بنیاد کرامت رضوی، طرح ملی «دختر ماه» با هدف آگاه‌سازی دختران تازه مکلف شده به انجام فرائض دینی و تقرب به ساحت پروردگار متعال، در سراسر کشور اجرا شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فاطمه دژبرد از ادامه طرح ملی «دختر ماه» با همکاری کمیته امداد امام خمینی (ره) خبر داد و گفت: این طرح با هدف آگاه‌سازی دختران تازه مکلف شده به انجام فرائض دینی و تقرب به ساحت پروردگار متعال، در سراسر کشور اجرا شده و تاکنون ۴۰ هزار دختر نومکلف این هدایا را، دریافت نموده‌اند.

وی بیان کرد: در این طرح در سال جاری، تعداد ۱۰ هزار بسته شامل سجاده‌ها و جانماز، چادر نماز مخصوص سن ۹ سال، یک جلد کتاب «دختر ماه»، مهر نماز و تسبیح، هدایای فرهنگی و بسته‌های متبرک از حرم مطهر رضوی برای دختران نومکلف آماده و اهداء خواهد شد. این بسته‌ها با هدف ایجاد خاطره‌ای ماندگار در ذهن دختران نو مکلف از رأفت امام مهربانی‌ها و تقویت معنویت آنان در آغاز مسیر تکلیف دینی‌شان، تهیه شده است.

مدیر مرکز بانوان و خانواده بنیاد کرامت رضوی در ادامه توضیح داد: این بسته‌ها طبق سهمیه‌بندی‌های مشخص در استان‌های مختلف کشور توزیع خواهند شد. به گفته دژبرد، در اجرای این طرح ملی، دبیرخانه‌های خدمت رضوی در استان‌ها و شهرستان‌ها ضمن اعزام بیش از ۳ هزار خادمیار جهت برگزاری جشن‌های تشرف خانوادگی برای این دختران، مسئول رصد، گزینش و ساماندهی ۴۰۰ پشتیبان خانم برای ارتباط مستقیم حداقل ۶ ماهه با دختران نو مکلف هستند.

دژبرد، هدف اصلی این طرح را تحقق اهداف معرفتی و تربیتی آستان قدس رضوی در استان‌های کشور دانست و گفت: این طرح به‌ویژه برای دختران نو مکلف فرصتی فراهم می‌آورد تا با اصول دینی آشنا شده و در آغاز ورودشان به وادی تکلیف الهی و با دریافت هدیه متبرک آستان قدس رضوی و راهنمایی پشتیبان‌های طرح در مسیر پیروی از سبک و سیره امام رئوف، گام بردارند.

گفتنی است؛ طرح «دختر ماه» در ۳۱ استان کشور و هزاران روستا در حال اجرا است.

منبع: آستان نیوز

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.