انجام غربالگری سلامت زنان سرپرست خانوار در کلینیک‌های مددکاری اجتماعی کشور کسب مقام سومی تیم بسکتبال ۳ به ۳ زیر ۲۳ سال دختران ایران در مسابقات آسیایی واکنش پزشکیان به موفقیت دختران وزنه‌بردار ایران در کسب نخستین نایب قهرمانی آسیا طرز تهیه لیمو عمانی خانگی؛ چاشنی اصیل ایرانی بانوی ملی‌پوش تالو ایران: جام جهانی تجربه مهمی برای من بود معرفی یک غذای مناسب برای حفظ ایمنی و رشد مغز کودکان + طرز تهیه خداحافظی بهترین گلزن تاریخ فوتبال زنان سپاهان از این تیم پس از ۹ سال همکاری ۸۰ درصد بازیکنان تیم ملی کبدی بانوان، جوان هستند | نبود دیدار تدارکاتی پیش از بازی‌های آسیایی؛ بزرگترین چالش درباره انجام اکوکاردیوگرافی قلب جنین در دوران بارداری چه می‌دانید؟ نسخه امام رضا (ع) برای میزبانی بدون استرس رفع ابهام وضعیت تیم استقلال در حوزه نقل‌وانتقالات قبل از آغاز لیگ برتر فوتبال زنان روند کاهشی نرخ مرگ زنان باردار در استان کهگیلویه وبویراحمد انجام مطالعه‌ای درباره روش‌های موثر در کاهش تعارض در زندگی مشترک ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید ابوالفضل حسن زاده سهم زنان از اهدای خون باید از ۵ به ۳۰ درصد برسد
سرخط خبرها
کاهش نرخ باروری، مشکل دوسوم کشورهای دنیا

کاهش نرخ باروری، مشکل دوسوم کشورهای دنیا

  • کد خبر: ۳۶۹۱۷۵
  • ۰۸ آبان ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۵
معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تأکید بر اینکه کاهش نرخ باروری تنها مختص ایران نیست، گفت: حدود دو سوم جمعیت جهان با این پدیده مواجه‌اند و عواملی همچون مسائل اقتصادی، اشتغال، مسکن و ... در این روند جهانی مؤثر بوده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علیرضا رئیسی با تأکید بر اینکه کاهش نرخ باروری تنها مختص ایران نیست، اظهار کرد: حدود دو سوم جمعیت جهان با این پدیده مواجه‌اند و عواملی همچون مسائل اقتصادی، اشتغال، مسکن، تغییرات فرهنگی و گرایش به فردگرایی در این روند جهانی مؤثر بوده است.

وی به تاریخچه سیاست‌های جمعیتی در ایران و نقش سیاست‌های خانواده‌محور در تقویت پویایی جمعیت اشاره کرد و افزود: رویکرد جدید وزارت بهداشت، تمرکز بر «نظام ارجاع» و «پزشک خانواده» است تا خدمات سلامت، به‌ویژه در حوزه سلامت باروری و جمعیت، به‌صورت منسجم و مستمر ارائه شود.

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به وضعیت کنونی شاخص‌های جمعیتی کشور گفت: طبق نرخ باروری فعلی، اگر هر زوج ایرانی به‌طور میانگین دو فرزند داشته باشند، جمعیت فعلی کشور حفظ خواهد شد، اما برای رشد جمعیت، این میزان باید به بیش از دو فرزند افزایش یابد.

رئیسی با بیان اینکه وزارت بهداشت در این زمینه نقش یک «سرباز» را برای نظام جمهوری اسلامی ایران ایفا می‌کند، ادامه داد: این وزارتخانه تاکنون بیش از هر نهاد دیگری در زمینه سیاست‌های جمعیتی و تقویت خانواده فعالیت داشته است، اما حل چالش‌های این حوزه بدون مشارکت سایر دستگاه‌ها امکان‌پذیر نیست.

وی گفت: «جوانی جمعیت» یکی از اولویت‌های حیاتی کشور است که تحقق آن نیازمند برنامه‌ریزی دقیق، هم‌افزایی بین‌بخشی و تلاش مستمر همه دستگاه‌هاست.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.