دوری ۶ هفته‌ای بانوی نایب قهرمان المپیک از تکواندو سرطان سینه یک بیماری ناگهانی و غیرقابل‌کنترل نیست| کاهش سن ابتلا در زنان آغاز مرحله گروهی بخش نوجوانان جام جهانی گرجستان از امروز (جمعه ۱۰ بهمن ماه ۱۴۰۴)| دختر شمشیرباز ایران در مرحله گروهی حذف شد هفته هشتم رقابت‌های لیگ برتر هندبال بانوان امروز (۱۰ بهمن ۱۴۰۴) برگزار شد| سپاهان، تیم بدون شکست گفت‌وگوی بهروزآذر با زنان بازداشت‌شده ناآرامی‌های اخیر در زندان قرچک ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علیرضا غلامی آغاز نیم‌فصل دوم لیگ برتر هندبال بانوان با برگزاری ۴ دیدار افزایش سقف تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در سال ۱۴۰۵ عفاف و حجاب در اسلام، ۲ مفهوم به هم پیوسته| وقتی کرامت زن و استحکام خانواده هم مد نظر است خبر جدید از برگزاری رقابت‌های بسکتبال کاپ آسیا دیویژن B زیر ۱۸ سال بانوان کسب دومین پیروزی مشهدی ها در هفته چهاردهم لیگ برتر فوتبال زنان برگزاری شب شعر «ملیکه ملکوت» در مسجد مقدس جمکران تعیین ۱۰ درصد از مهریه به عنوان حق الوکاله طلاق، پدیده‌ای پیچیده فعالیت پررنگ زنان، رمز ماندگاری هنر ۸ هزار ساله سفالگری در ایران آغاز دیدار‌های هفته هفدهم لیگ بسکتبال بانوان، فردا (جمعه ۱۰ بهمن ماه ۱۴۰۴) | تیم‌های مدعی به دنبال تکرار برد‌های خود هستند هشدار یک متخصص درباره زیبایی فوری به کمک اسفنج‌های دریایی و چند قطره اسید!| اسپیکیول دقیقا چیست؟ سهمیه بیشتر زنان نسبت به مردان در ۳ رشته المپیکی جدایی سرمربی خارجی تیم ملی بسکتبال زنان ایران از این تیم| سرمربی جدید قرارداد بست
سرخط خبرها
آغاز لیگ دسته ۲ فوتسال دختران کشور

آغاز لیگ دسته ۲ فوتسال دختران کشور

  • کد خبر: ۳۷۱۳۸۰
  • ۱۸ آبان ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۰
رقابت‌های لیگ دسته‌دوم فوتسال بانوان امسال با حضور هجده‌تیم در سه گروه و از بیستم آبان آغاز می‌شود که تیم بانوان امید طرقبه‌شاندیز تنهانماینده خراسان‌رضوی در این لیگ خواهد بود.

مژده رنگیان| شهرآرانیوز؛ رقابت‌های لیگ دسته‌دوم فوتسال بانوان امسال با حضور هجده‌تیم در سه گروه و از بیستم آبان آغاز می‌شود که تیم بانوان امید طرقبه‌شاندیز تنهانماینده خراسان‌رضوی در این لیگ خواهد بود. این دیدار‌ها که به‌صورت مجتمع پیگیری می‌شود، با میزبانی تیم‌های بیدستان قزوین از استان قزوین، استعداد برتر دامغان از استان سمنان و چابک شیراز از استان فارس برگزار خواهد شد.

براساس قرعه‌کشی، تیم‌های استعدادبرتر دامغان، هیئت‌فوتبال دماوند، بانوی طبیعت تهران، شمال آمل و نصیر نکا در گروه دوم این مسابقات با نماینده استان هم‌گروه هستند که در اولین روز بازی‌ها یعنی بیستم آبان، نماینده استان با استعداد برتر دامغان دیدار می‌کند، بیست‌ویکم آبان به مصاف بانوی طبیعت خواهد رفت، هیئت‌فوتبال دماوند سومین حریف تیم طرقبه‌شاندیز است و بیست‌وسوم و بیست‌وچهارم آبان تیم استانمان به‌ترتیب به مصاف شمال آمل و نصیر نکا خواهد رفت تا تکلیف صعودکنندگان از این گروه مشخص شود.

سمیرا بیگدلی، مسئول بانوان سازمان لیگ فوتسال کشور، با اشاره به هم‌زمانی این رقابت‌ها با جام‌جهانی فوتسال بانوان در فیلیپین، می‌گوید: این روز‌ها نگاه همه ما به جام‌جهانی است و امیدواریم تیم‌ملی فوتسال بانوان ایران نمایشی شایسته از خود نشان دهد. ما به دختران فوتسالیستمان ایمان داریم. چون آنها از دل لیگی پویا و حرفه‌ای بیرون آمده‌اند؛ لیگی که همواره تلاش کرده‌ایم در سطحی مطلوب برگزار شود تا بازیکنان آماده و باانگیزه در اختیار کادرفنی تیم‌ملی قرار گیرند.

بیگدلی در ادامه افزود: لیگ دسته‌دوم با همان نظم، دقت و حساسیتی که دیگرلیگ‌ها دارند، برگزار می‌شود. برای ما همه لیگ‌ها اهمیت یکسانی دارند. زیرا معتقدیم رشد فوتسال بانوان فقط بدون تبعیض ممکن است. انتظار داریم بازیکنان و مربیان، چه از نظر فنی و چه رفتاری، بهترین عملکرد را ارائه دهند تا شاهد مسابقاتی در سطحی هرچه بالاتر باشیم.

مسئول بانوان سازمان لیگ درباره قهرمانی تیم‌ملی کمتر از هفده‌سال در رقابت‌های آسیایی بحرین نیز اظهار کرد: این موفقیت خون تازه‌ای در رگ‌های نسل جدید فوتسال بانوان جاری کرد. حالا بسیاری از خانواده‌ها با اعتماد و رضایت بیشتری از حضور دختران خود در این رشته استقبال می‌کنند. بی‌تردید این موفقیت ملی، حاصل زحمات باشگاه‌ها، مربیان و مدیرانی است که دل‌سوزانه از فوتسال بانوان حمایت می‌کنند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.