برگزاری اردوی متصل به اعزام تیم ملی فوتبال بانوان از ۲ اسفندماه ۱۴۰۴| ۲۵ بازیکن دعوت شدند جذب اسپانسر در هندبال بانوان خراسان رضوی | ۱۴۰۰ دختر هندبالیست در استان فعالیت دارند اضافه‌وزن حدود ۸۱ درصد از زنان جهان در سال‌های ۱۹۹۰ تا ۲۰۲۲ | آمار چاقی در حال افزایش است فعالیت بیش از ۱۰۰۰ قاضی زن در کشور| برای نخستین‌بار شاهد حضور زنان در هیئت نظارت بانک مرکزی هستیم خروج سالانه حدود ۶۰۰ نفر از فرزندان بهزیستی از سیستم مراقبت‌های شبانه‌روزی درباره کشف ناگهانی فناوری لقاح مصنوعی چه می‌دانید؟ اجرای کامل قانون جوانی جمعیت زیر ذره‌بین فراکسیون زنان| موانع قانون حمایت از مادران بررسی می‌شود راه رسیدن زنان به آرامش چیست؟ غرب و ۱.۵ تریلیون دلار خسارت جنسی علیه زنان! تهیه شناسه کاری بانوان کارآفرین روستایی، طرحی برای نظام‌مندکردن مسیر رشد آن‌ها سرمربی تیم ملی فوتبال بانوان: کار سختی در پیش‎‌ داریم در لیگ برتر والیبال زنان ایران چه می‌گذرد؟ | ناکامی تیم صدرنشین برابر تیمی از مازندران افزایش ۳۹ برابری تعداد پزشکان متخصص زن بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ۶۰ درصد شرکت‌کنندگان در نخستین جشنواره ملی صنایع خلاق، بانوان هستند| تلاش برای پیوند خلاقیت دانشگاهی با مدل‌های کسب‌وکار ناهنجاری‌های ژنتیکی جنین، علت بیشتر سقط‌های خودبه‌خودی تعداد بانوان زائر از مردان در حج سال ۱۴۰۵ بیشتر است افزایش وزن در دوران بارداری باید تدریجی باشد| ضرورت توجه به میزان غذا و انرژی دریافتی تهران، استانی با باروری بسیار پایین در کشور| مسئله جمعیت در ایران به یک چالش فرهنگی تبدیل شده است سمنان، میزبان نخستین اردوی استعداد‌های برتر هندبال دختران زیر ۱۶ سال کشور| ۷۷ بازیکن منتخب حضور دارند آشنایی با پیامد‌های استفاده از رژیم‌های فانتزی| در هرم کاهش وزن، دریافت پروتئین ضروری است
سرخط خبرها
برنامه حمایت از «مادران دارای شیرخوار» از سر گرفته می‌شود

برنامه حمایت از «مادران دارای شیرخوار» از سر گرفته می‌شود

  • کد خبر: ۳۷۱۴۹۸
  • ۱۹ آبان ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۲
به گفته مدیرکل دفتر خانواده و بانوان سازمان بهزیستی کشور، طرح حمایت از بهبود تغذیه خانواده‌های تحت پوشش با اولویت زنان باردار و مادران دارای فرزند شیرخواری که از شیر مادر تغذیه می‌کنند، از جمله برنامه‌های مهم سازمان بهزیستی در سال‌های گذشته بوده که امسال به شکل متفاوت و با تمرکز بر آموزش، مراقبت و حمایت مالی دوباره از سر گرفته شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مریم خاک‌رنگین اظهار کرد: طرح حمایت از بهبود تغذیه خانواده‌های تحت پوشش با اولویت زنان باردار و مادران دارای فرزند شیرخواری که از شیر مادر تغذیه می‌کنند، از جمله برنامه‌های مهم سازمان بهزیستی در سال‌های گذشته بوده که امسال به شکل متفاوت و با تمرکز بر آموزش، مراقبت و حمایت مالی دوباره از سر گرفته شده است.

وی با اشاره به جزئیات این برنامه افزود: در سال گذشته، هر خانوار مشمول این طرح پنج میلیون تومان کمک‌هزینه دریافت می‌کرد. امسال علاوه بر این ۱۴ میلیارد تومان سازمان در سال جاری، با همکاری صندوق جمعیت سازمان ملل متحد (UNFPA)، ۳.۵ میلیارد تومان دیگر به طرح تزریق شده که به خانواده‌های ساکن استان‌های تهران، البرز و گلستان پرداخت می‌شود.

مدیرکل دفتر خانواده و بانوان سازمان بهزیستی کشور علت انتخاب این استان‌ها را بالا بودن آمار مادران باردار و دارای کودک شیرخوار در آنها اعلام کرد و گفت: در کنار حمایت مالی، بخش آموزشی طرح نیز اهمیت ویژه‌ای دارد. در همین راستا بسته آموزشی جامعی برای کارشناسان و مددکاران اجتماعی سازمان طراحی شده که محتوای آن بر آموزش‌های روانی–اجتماعی متمرکز است.

خاک رنگین ادامه داد: این آموزش‌ها قرار است مددکاران اجتماعی را در زمینه مراقبت از مادران باردار و دارای فرزند شیرخوار یاری دهد تا بتوانند خانواده‌های تحت پوشش را بهتر راهنمایی کنند.

وی در ادامه با اشاره به وضعیت خانواده‌های دارای فرزند چند قلو تحت پوشش بهزیستی گفت: مطالعات و بازدید‌های میدانی ما نشان می‌دهد که خوشبختانه کودکان از نظر رشد جسمی نسبتاً وضعیت مناسبی دارند؛ اما در حوز مهارت‌های شخصی، اجتماعی و ارتباطی و حل مسئله تأخیر‌های بیشتری مشاهده می‌شود. بخشی از این مسئله از فقر محیطی زندگی کودکان ناشی می‌شود. این کودکان به دلایل فضا‌های فیزیکی منازل و مشکلات خانواده‌ها برای استفاده از امکانات عمومی مانند پارک، مهدکودک و فضا‌های بازی با محرومیت‌های محیطی بیشتری مواجه هستند.

مدیرکل دفتر خانواده و بانوان سازمان بهزیستی کشور افزود: در خانواده‌های چندفرزند، به‌ویژه خانواده‌های دارای فرزند چندقلو، فشار مراقبتی بسیار زیاد است و مادران در معرض فرسودگی ناشی از مراقبت همزمان و مستمر چند فرزند قرار دارند. از سوی دیگر، بسیاری از پدران خانواده‌ها تا ساعات پایانی شب در محل کار حضور دارند و مادران به‌تنهایی بار مراقبت از فرزندان را به دوش می‌کشند. بخشی از خانواده‌های تحت پوشش ما نیز خانواده‌های مهاجر هستند که از حمایت خانواده گسترده بی‌بهره‌اند و این امر فشار روانی بیشتری بر مادر وارد می‌کند.

وی درباره چگونگی نظارت بر هزینه‌کرد کمک‌هزینه مادران باردار توضیح داد: پرداخت این مبالغ در چند مرحله انجام می‌شود و شرط آن، حضور مادران در کلاس‌های آموزشی و انجام منظم ویزیت‌های بهداشتی است.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.