خراسان جنوبی، میزبان رویداد ملی «ره بانو» | حضور فعال زنان در عرصه‌های حقوقی، مسیر جهاد تبیین را هموارتر می‌سازد ضرورت دسترسی زنان به زیرساخت‌های دیجیتال در سراسر کشور بررسی دلایل ناکامی تیم ملی فوتسال زنان ایران در جام جهانی ۲۰۲۵ زنان نوآور، جامعه‌سازان بی‌ادعا بانوی ایرانی روی سکوی قهرمانی جهان| نخستین طلای بانوان کاراته ایران در رقابت‌های جهانی کسب شد از پشت چرخ خیاطی تا قلب یک تغییر فرهنگی ضرورت پیش بینی اصلاح شروط ضمن عقد در قانون قهرمانی دختر شطرنج باز مشهدی در مسابقات آسیایی ۲۰۲۵ آشنایی با ۶ اصل طلایی تربیت فرزند از نگاه اسلام نائب قهرمانی تیم جوانان دختر خراسان رضوی در مسابقات دو صحرانوردی قهرمانی کشور بررسی اثر آلاینده‌های محیطی بر باروری و بارداری| زنان باردار از محیط‌های حاوی تشعشع شدید دوری کنند مادرانگی بی‌وقفه گفت وگو با پریسا سیمین مهر، نقال و مدرس شاهنامه و نقالی | نقالی از ابزارهای مهم حفظ میراث شفاهی ایران است زنان فعال مشهد | از کار جهادی تا الگوسازی اجتماعی
سرخط خبرها
ضرورت دسترسی زنان به زیرساخت‌های دیجیتال در سراسر کشور

ضرورت دسترسی زنان به زیرساخت‌های دیجیتال در سراسر کشور

  • کد خبر: ۳۷۶۲۴۱
  • ۱۰ آذر ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۶
معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با تاکید بر ضرورت دسترسی زنان به زیرساخت‌های دیجیتال در سراسر کشور، سرمایه گذاری برای ایجاد زمینه لازم جهت مشارکت بیشتر زنان در جامعه را اثرگذار دانست.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زهرا بهروز آذر، حضور زنان در حوزه‌های دانش‌بنیان و اقتصاد دیجیتال علیرغم حضور گسترده آنها در دانشگاه‌ها و رشته‌های مرتبط با دانش مهندسی، تحلیل داده و مهارت‌های فناورانه محدود دانست و اظهار کرد: سرمایه‌گذاری در این حوزه‌ها می‌تواند شکاف موجود را کاهش دهد و مشارکت اقتصادی زنان را به میزان قابل توجهی افزایش دهد.

وی با تاکید بر ضرورت دسترسی زنان به زیرساخت‌های دیجیتال در سراسر کشور، خاطرنشان کرد: با فراهم شدن اینترنت پر سرعت و دسترسی برابر به فناوری، زنان در شهر‌ها و روستا‌ها می‌توانند محصولات هنری و صنایع دستی خود را به بازار‌های داخلی و خارجی عرضه کنند و مرز‌های جغرافیایی محدودیت ایجاد نکنند.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به ظرفیت اقتصاد دیجیتال در ایجاد مشاغل انعطاف‌پذیر برای زنان، بیان کرد: این حوزه موانع سنتی اشتغال را کاهش داده و زنان می‌توانند با مهارت‌های فنی، تحلیل داده، برنامه‌نویسی و طراحی سرویس‌های دیجیتال، کسب‌وکار‌های پایدار ایجاد کنند. همچنین توسعه مهارت‌های بنیادین مانند حل مسئله، گفت‌و‌گو، جرأت‌ورزی و مثبت‌اندیشی برای موفقیت در این مسیر ضروری است.

بهروزآذر با یادآوری نقش خیرین و سرمایه‌گذاران، تاکید کرد: سرمایه‌گذاران و سیاست‌گذاران باید سهم و نقش زنان را در پروژه‌ها جدی بگیرند، هم به عنوان بازیگران کلیدی و هم به عنوان مصرف‌کننده نهایی خدمات، صندوق‌های سرمایه‌گذاری ویژه زنان باید به سرعت راه‌اندازی شوند تا فرصت‌های واقعی برای حضور آنها در اقتصاد دیجیتال فراهم گردد.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.