قهرمان ماده ۴ در ۴۰۰ متر رقابت‌های لیگ دوومیدانی بانوان مشخص شد | کسب یک رکورد جدید رقابت‌های لیگ دسته اول فوتبال زنان | تیم تراکتور به نخستین پیروزی خود دست یافت خواب زودهنگام و منظم؛ اساسی‌ترین سرمایه‌گذاری عصبی و شناختی برای رشد همه‌جانبه کودک آشپزی | طرز تهیه کتلت بادمجان بدون سیب‌زمینی را بلدید؟ ناباروری؛ یکی از عوامل مهم تنش در روابط زناشویی | حضور روانشناسان در کنار تیم درمان ضروری است رئیس فدراسیون کبدی: از عملکرد زنان در ناگویا راضی بودم آیا عامل پیشرفت آلزایمر در زنان، پروتئین‌ها هستند؟ امکان بارداری پس از درمان سرطان پستان وجود دارد رواق نجمه خاتون (س) میزبان بانوان در محفل دعای ضراب اصفهانی می‌شود | بررسی «آسیب‌های مقایسه در زندگی» در صحن جمهوری اسلامی حرم مطهر رضوی دستور پخت مرغ زعفرانی تابه‌ای | شامی سریع و خوش‌عطر برای اعضای خانواده شکست سپاهان و برد استقلال در هفته سوم لیگ برتر هندبال زنان حضور داوران ایرانی در لیگ قهرمانان زنان آسیا چرا دو سال اول زندگی کودک، حیاتی است؟ اینفوگرافی | فواید زردچوبه برای زنان دختران دانش‌آموز مشهدی به یاد کودکان میناب، اثر هنری ساختند | میناب، هشتک، ۱۶۸ معرفی راهکار‌هایی برای توجه زوجین به مرز صراحت و بی‌احترامی در زندگی مشترک نماینده دختران والیبالیست مشهد در فصل جدید لیگ‌ برتر کشور حریفان خود را شناخت ویژه‌برنامه‌های حرم مطهر رضوی برای بانوان (پنجشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۵) یک راهکار عالی برای گرم کردن کانون خانواده آشپزی |‌ دستور پخت شامی بروجردی | یک وعده غذایی لذیذ و آسان برای کدبانوهای ایرانی
سرخط خبرها
ضرورت دسترسی زنان به زیرساخت‌های دیجیتال در سراسر کشور

ضرورت دسترسی زنان به زیرساخت‌های دیجیتال در سراسر کشور

  • کد خبر: ۳۷۶۲۴۱
  • ۱۰ آذر ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۶
معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با تاکید بر ضرورت دسترسی زنان به زیرساخت‌های دیجیتال در سراسر کشور، سرمایه گذاری برای ایجاد زمینه لازم جهت مشارکت بیشتر زنان در جامعه را اثرگذار دانست.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زهرا بهروز آذر، حضور زنان در حوزه‌های دانش‌بنیان و اقتصاد دیجیتال علیرغم حضور گسترده آنها در دانشگاه‌ها و رشته‌های مرتبط با دانش مهندسی، تحلیل داده و مهارت‌های فناورانه محدود دانست و اظهار کرد: سرمایه‌گذاری در این حوزه‌ها می‌تواند شکاف موجود را کاهش دهد و مشارکت اقتصادی زنان را به میزان قابل توجهی افزایش دهد.

وی با تاکید بر ضرورت دسترسی زنان به زیرساخت‌های دیجیتال در سراسر کشور، خاطرنشان کرد: با فراهم شدن اینترنت پر سرعت و دسترسی برابر به فناوری، زنان در شهر‌ها و روستا‌ها می‌توانند محصولات هنری و صنایع دستی خود را به بازار‌های داخلی و خارجی عرضه کنند و مرز‌های جغرافیایی محدودیت ایجاد نکنند.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به ظرفیت اقتصاد دیجیتال در ایجاد مشاغل انعطاف‌پذیر برای زنان، بیان کرد: این حوزه موانع سنتی اشتغال را کاهش داده و زنان می‌توانند با مهارت‌های فنی، تحلیل داده، برنامه‌نویسی و طراحی سرویس‌های دیجیتال، کسب‌وکار‌های پایدار ایجاد کنند. همچنین توسعه مهارت‌های بنیادین مانند حل مسئله، گفت‌و‌گو، جرأت‌ورزی و مثبت‌اندیشی برای موفقیت در این مسیر ضروری است.

بهروزآذر با یادآوری نقش خیرین و سرمایه‌گذاران، تاکید کرد: سرمایه‌گذاران و سیاست‌گذاران باید سهم و نقش زنان را در پروژه‌ها جدی بگیرند، هم به عنوان بازیگران کلیدی و هم به عنوان مصرف‌کننده نهایی خدمات، صندوق‌های سرمایه‌گذاری ویژه زنان باید به سرعت راه‌اندازی شوند تا فرصت‌های واقعی برای حضور آنها در اقتصاد دیجیتال فراهم گردد.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.