زینبِ شعر | راضیه رجایی و روشنگری عاشورایی در غزل‌های خراسانی درباره اختلالی به نام افسردگی پس از زایمان| ۱۰ تا ۲۰ درصد مادران دچار می‌شوند استان مرکزی، میزبان اردوی آمادگی و مسابقات MMA بانوان کشور «طرح آغوش»؛ آغوش گرم زنان جهادگر مشهدی برای کودکان جنگ رمضان زنان ایران در دیپلماسی و میدان تاثیرگذارند + فیلم دعوت از ۴ بازیکن خراسانی به اردوی دوم انتخابی تیم ملی والیبال نوجوانان دختر ایران پرستاری زیر بمباران | نگاهی به کتاب «تیمار غریبان»پرستاری زیر بمباران یائسگی زودرس، عامل مهم در ابتلای زنان به پوکی استخوان روایت مادرِ صبر؛ بانویی که یک قرن را با داغ سه شهید گذراند ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید سید محمد حسینی جزئیاتی از یک اردوی آماده‌سازی ویژه در رشته بدمینتون| ثریا آقایی، سرمربی شد بررسی تفاوت علائم سکته در مردان و زنان| وقتی مراقبت از خود به تاخیر می‌افتد بررسی عوارض فشار خون بالا در بین زنان جوان| افزایش خطر ابتلا به بیماری قلبی عروقی را دست کم نگیرید چرا سرنوشت سه دیدار حساس فوتسال بانوان هنوز مشخص نیست؟ ویدئو| گفت‌وگوی متفاوت شهردار مشهد با دختر خبرنگار یک رسانه در اجتماعات شبانه
سرخط خبرها
ضرورت دسترسی زنان به زیرساخت‌های دیجیتال در سراسر کشور

ضرورت دسترسی زنان به زیرساخت‌های دیجیتال در سراسر کشور

  • کد خبر: ۳۷۶۲۴۱
  • ۱۰ آذر ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۶
معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با تاکید بر ضرورت دسترسی زنان به زیرساخت‌های دیجیتال در سراسر کشور، سرمایه گذاری برای ایجاد زمینه لازم جهت مشارکت بیشتر زنان در جامعه را اثرگذار دانست.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زهرا بهروز آذر، حضور زنان در حوزه‌های دانش‌بنیان و اقتصاد دیجیتال علیرغم حضور گسترده آنها در دانشگاه‌ها و رشته‌های مرتبط با دانش مهندسی، تحلیل داده و مهارت‌های فناورانه محدود دانست و اظهار کرد: سرمایه‌گذاری در این حوزه‌ها می‌تواند شکاف موجود را کاهش دهد و مشارکت اقتصادی زنان را به میزان قابل توجهی افزایش دهد.

وی با تاکید بر ضرورت دسترسی زنان به زیرساخت‌های دیجیتال در سراسر کشور، خاطرنشان کرد: با فراهم شدن اینترنت پر سرعت و دسترسی برابر به فناوری، زنان در شهر‌ها و روستا‌ها می‌توانند محصولات هنری و صنایع دستی خود را به بازار‌های داخلی و خارجی عرضه کنند و مرز‌های جغرافیایی محدودیت ایجاد نکنند.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به ظرفیت اقتصاد دیجیتال در ایجاد مشاغل انعطاف‌پذیر برای زنان، بیان کرد: این حوزه موانع سنتی اشتغال را کاهش داده و زنان می‌توانند با مهارت‌های فنی، تحلیل داده، برنامه‌نویسی و طراحی سرویس‌های دیجیتال، کسب‌وکار‌های پایدار ایجاد کنند. همچنین توسعه مهارت‌های بنیادین مانند حل مسئله، گفت‌و‌گو، جرأت‌ورزی و مثبت‌اندیشی برای موفقیت در این مسیر ضروری است.

بهروزآذر با یادآوری نقش خیرین و سرمایه‌گذاران، تاکید کرد: سرمایه‌گذاران و سیاست‌گذاران باید سهم و نقش زنان را در پروژه‌ها جدی بگیرند، هم به عنوان بازیگران کلیدی و هم به عنوان مصرف‌کننده نهایی خدمات، صندوق‌های سرمایه‌گذاری ویژه زنان باید به سرعت راه‌اندازی شوند تا فرصت‌های واقعی برای حضور آنها در اقتصاد دیجیتال فراهم گردد.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.