قهرمان ماده ۴ در ۴۰۰ متر رقابت‌های لیگ دوومیدانی بانوان مشخص شد | کسب یک رکورد جدید رقابت‌های لیگ دسته اول فوتبال زنان | تیم تراکتور به نخستین پیروزی خود دست یافت خواب زودهنگام و منظم؛ اساسی‌ترین سرمایه‌گذاری عصبی و شناختی برای رشد همه‌جانبه کودک آشپزی | طرز تهیه کتلت بادمجان بدون سیب‌زمینی را بلدید؟ ناباروری؛ یکی از عوامل مهم تنش در روابط زناشویی | حضور روانشناسان در کنار تیم درمان ضروری است رئیس فدراسیون کبدی: از عملکرد زنان در ناگویا راضی بودم آیا عامل پیشرفت آلزایمر در زنان، پروتئین‌ها هستند؟ امکان بارداری پس از درمان سرطان پستان وجود دارد رواق نجمه خاتون (س) میزبان بانوان در محفل دعای ضراب اصفهانی می‌شود | بررسی «آسیب‌های مقایسه در زندگی» در صحن جمهوری اسلامی حرم مطهر رضوی دستور پخت مرغ زعفرانی تابه‌ای | شامی سریع و خوش‌عطر برای اعضای خانواده شکست سپاهان و برد استقلال در هفته سوم لیگ برتر هندبال زنان حضور داوران ایرانی در لیگ قهرمانان زنان آسیا چرا دو سال اول زندگی کودک، حیاتی است؟ اینفوگرافی | فواید زردچوبه برای زنان دختران دانش‌آموز مشهدی به یاد کودکان میناب، اثر هنری ساختند | میناب، هشتک، ۱۶۸ معرفی راهکار‌هایی برای توجه زوجین به مرز صراحت و بی‌احترامی در زندگی مشترک نماینده دختران والیبالیست مشهد در فصل جدید لیگ‌ برتر کشور حریفان خود را شناخت ویژه‌برنامه‌های حرم مطهر رضوی برای بانوان (پنجشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۵) یک راهکار عالی برای گرم کردن کانون خانواده آشپزی |‌ دستور پخت شامی بروجردی | یک وعده غذایی لذیذ و آسان برای کدبانوهای ایرانی
سرخط خبرها
همسران شهدا، سرمایه‌های واقعی جامعه

همسران شهدا، سرمایه‌های واقعی جامعه

  • کد خبر: ۳۷۸۰۱۶
  • ۱۸ آذر ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۴
  • ۱
رئیس ستاد بزرگداشت زن گفت: همسران شهدا، سرمایه‌های واقعی جامعه برای مدیریت پایدار خانواده در شرایط بحرانی هستند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ریحانه سلامی با اشاره به اینکه گفتمان «الگوی سوم زن مسلمان» راهبرد اصلی ما علیه الگو‌های رسانه‌ای غرب است، اظهار کرد: همسران شهدا، سرمایه‌های واقعی جامعه برای مدیریت پایدار خانواده در شرایط بحرانی هستند. از ملت غیور ایران تقاضا داریم در عین پاسداشت مقام معنوی این شیرزنان، ایشان را در همسرداری، در مادری و تربیت فرزند الگوی خود قرار دهند تا ان‌شاءالله بتوانم شاهد رشد و تحول نسل تازه‌ای دختران ایران‌زمین باشیم که مصداق عملی الگوی زن مسلمان هستند، البته قطعاً پسرانی هم که در دامن این بانوان رشد می‌کنند سربازان این انقلاب و ان‌شاءالله انقلاب حضرت حجت خواهند بود.

وی ادامه داد: مهم‌ترین اولویت و اهداف ستاد بزرگداشت مقام زن و روز مادر، ترویج و گفتمان‌سازی الگوی مادری و همسری بر اساس الگوی سوم زن مسلمان به تأسی از سیره حضرت زهرا (س) و گفتمان‌سازی این اندیشه در سطح بین‌المللی بخصوص در عرصه کشور‌های مسلمان است.

رئیس ستاد بزرگداشت زن بیان کرد: بزرگ‌ترین چالش در ترویج الگوی زن مسلمان ایرانی در فضای رسانه، الگو‌های غالبی است که از مدت‌ها پیش در فضای مجازی و حقیقی حاکم شده است. این الگوها، اندیشه‌های غرب در مورد زن است که زن را یک ابژه جنسیتی در خدمت نظام سرمایه‌داری معرفی می‌کند و هیچ ارتباطی با الگوی زیست بانوی ایرانی ندارد.

سلامی تصریح کرد: در اولین گام سعی خواهیم کرد تا با استفاده از فضای رسانه‌ای و شبکه‌های اجتماعی الگوی زیست این بانوان را به جامعه نشان دهیم تا جهان ببینند که این بانوان هم مادر هستند، هم وظایف همسری خود را به بهترین شکل انجام داده‌اند، و هم حتی بعد از تقدیم باارزش‌ترین دارایی خود یعنی همسران و فرزندانشان، همچنان مثل کوه پشت ولایت‌فقیه و آرمان‌های نظام ایستاده‌اند. البته در کنار تمامی این ویژگی‌ها باید به توانمندی‌های فردی این بانوان گران‌قدر در عرصه‌های علمی، فرهنگی و ... نیز پرداخته شود تا جهانیان به این باور برسند که در مقام عمل دستیابی به‌تمامی این زوایا برای یک زن در منطق اسلام قابل‌دسترس است.

منبع: فارس

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
محمود
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۳۱ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۸
0
0
درود بر شما بانو
به نکته خوبی اشاره کردید