رویا افشار: زخم جنگ هنوز زنده است؛ مادران شهدا فراموش نشوند انصراف ۲۶۱ مادر از سقط جنین در خراسان جنوبی طی سال ۱۴۰۴ وجود تعارض‌ها در زندگی مشترک، جزو مشکلات دائمی زوجین| راهکار‌ها چیست؟ وابستگی عاطفی شدید میان والدین و کودک تک‌فرزند کهگیلویه و بویراحمد، میزبان برگزاری نخستین کنگره بین‌المللی بی‌بی‌حکیمه خاتون (س) سهم دریافت وام ازدواج در زنجان کاهش یافت| راه اندازی «اتاق عقد رایگان» برای جوانان برای نخستین بار در این استان فعالیت بیش از ۷ هزار زن امدادگر در سراسر کشور| امدادگران چه آموزش‌هایی دیده‌اند؟ درباره فرآیند انتخاب پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌های معنوی در بهزیستی چه می‌دانید؟ پیروزی تیم ملی والیبال زنان در یک بازی تدارکاتی| تمرینات ادامه دارد ۲۵ بازیکن به اردوی دوم انتخابی تیم ملی فوتسال بانوان دعوت شدند بررسی هزینه برگزاری مراسم عروسی در تهران| قیمت‌ها بسته به منطقه و سطح خدمات متفاوت است دعوت از ۶ بازیکن و مربی خراسانی به اردوی تیم ملی والیبال نشسته زنان مشهدی‌ها در بسکتبال سه نفره بانوان خوش درخشیدند
سرخط خبرها
دفاع‌مقدس وجوه زنانه اعجاب‌انگیزی دارد

دفاع‌مقدس وجوه زنانه اعجاب‌انگیزی دارد

  • کد خبر: ۳۷۸۸۱۰
  • ۲۴ آذر ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۵
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: دفاع مقدس ابعاد زنانه زیادی دارد. با اینکه چهره جنگ معمولا مردانه است، ولی دفاع مقدس وجوه زنانه اعجاب‌انگیزی دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سیدعباس صالحی با بیان اینکه یکی از ویژگی‌های برجسته دفاع مقدس «چهره زنانه» آن است، گفت: در حالی که جنگ‌ها معمولاً پدیده‌ای مردانه تلقی می‌شوند، دفاع مقدس از معدود جنگ‌هایی محسوب می‌شود که حضور و نقش زنان در آن بسیار پررنگ بوده است.

وی در ادامه نقش زنان در حوزه دفاع مقدس را ذیل سه لایه مستقیم، نیمه‌مستقیم و غیرمستقیم دسته‌بندی کرد و افزود: زنان در عرصه‌های امدادگری، پزشکی، خبرنگاری و ... توانستند نقش مستقیم ایفا کنند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه در لایه غیرمستقیم نیز پشتیبانی‌ها و خدمات‌دهی زنان نقشی اساسی داشت، اظهار کرد: در اینجا به تعبیر امام خمینی (ره) اشاره می‌کنم که فرمودند: «‏وقتی در تلویزیون می‌بینم این بانوان محترم را که اشتغال دارند به‌‎ ‏همراهی کردن و پشتیبانی کردن از لشکر و از قوای مسلّح ارزشی برای‌‎ ‏آن‌ها در دلم احساس می‌کنم که برای کس دیگری نمی‌توانم اینطور ارزش قائل شوم. ما باید قدر این نعمت را بدانیم و اقتدا کنیم به این زن‌ها و بانوان»

صالحی گفت: دفاع مقدس ابعاد زنانه زیادی دارد با این که چهره جنگ معمولا مردانه است ولی دفاع مقدس وجوه زنانه اعجاب انگیزی دارد. باید توجه کرد که برای درونی کردن امنیت نرم بخش زنانه جامعه کمک بیشتری می‌کند.

وی تصریح کرد: درک وجودی و همذات‌پنداری عمیق زنان با زنانی که زندگی‌شان به‌صورت مستقیم یا غیرمستقیم با جنگ گره خورده بود، موجب می‌شود روایت‌های زنانه از دفاع مقدس، اصیل‌تر و تأثیرگذارتر باشند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید براینکه راویان زنِ زیادی در حوزه ادبیات پایداری مشغول به ایفای نقش هستند، افزود: ویژگی زنان در جزئی‌نگری، باعث می‌شود در روایت‌ها به ظرایف و جزئیاتی توجه کنند که به کمک روایت‌ِ بهتر حوادث رخ داده می‌آیند.

منبع: شبستان

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.