هفدهمین المپیاد ورزشی محلات منطقه ۲ شهرداری مشهد| ۱۳۰ نفر از بانوان در مسابقات طناب زنی شرکت کردند اجرای نمایش «دختری که  خواب را نوشید» در مشهد با مضمون کودکان شهید میناب | قصه دختری که خواب هایش به واقعیت تبدیل می‌شود از زیارت امین‌الله تا «نگین سامرا» | رواق نجمه خاتون (س) حرم مطهر رضوی میزبان بانوان در شب میلاد امام حسن عسکری (ع) است اینفوگرافی | منابع غذایی غنی از آنتی‌اکسیدان برای پیشگیری از سرطان دهانه رحم را بشناسید برگزاری دومین اجرای اختصاصی تئاتر «دختری که خواب را نوشید» ویژه زوجین جوان مشهدی پیروزی سرخابی‌ها در هفته نخست لیگ برتر فوتبال زنان ساره جوانمردی نامزد عضویت در کمیسیون ورزشکاران پارالمپیک آسیا شد آشپزی | املت اسفناج و قارچ، یک ترکیب درمانی با قدرت چربی‌سوزی است + دستور پخت چرا احترام به خانواده همسر اهمیت دارد؟ چرا آقایان هدیه دادن را تعطیل می‌کنند؟ پرونده نیاز‌های روان‌شناختی زنان مطلقه روی میز پژوهشگران دانشگاه الزهرا آغاز نوزدهمین دوره لیگ برتر فوتبال زنان ایران از امروز (جمعه ۲۷ شهریور ماه ۱۴۰۵) دعای امام رضا (ع) برای فرج | رواق نجمه خاتون (س) حرم رضوی جمعه میزبان بانوان منتظر است رقابت ۴۲ تیم بانوان منطقه ۲ شهرداری مشهد در مسابقات داژبال محلات برگزاری رقابت‌های فوتبال زنان بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ با قضاوت بانوان داور ایرانی چطور با یک جمله همسرتان را فرمانروا یا ملکه کنید؟ چرا مشکلات گوارشی در نوزادان شایع است؟ عدم انتقال HIV از مادر به نوزاد در ایران طی ۳ سال گذشته برگزاری اجلاسیه بانوان شهید خراسان جنوبی در ۲۹ شهریور ۱۴۰۵
سرخط خبرها
سهم ۶۴ درصدی زنان در مدیریت کسب و کار‌های اینترنتی کشور

سهم ۶۴ درصدی زنان در مدیریت کسب و کار‌های اینترنتی کشور

  • کد خبر: ۳۷۸۹۸۴
  • ۲۴ آذر ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۷
استاد تمام مدیریت دانشگاه فردوسی از سهم ۶۴ درصدی زنان در مدیریت کسب و کار‌های اینترنتی کشور خبر داد و گفت: اقتصاد دیجیتال، زمینه مشارکت اقتصادی پایدار بانوان را در ایران و خاورمیانه فراهم کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ آذر کفاش پور با اشاره به اینکه داده‌های بین‌المللی نشان می‌دهد اقتصاد دیجیتال با فراهم کردن فرصت‌های دورکاری و مشاغل فناورانه، محدودیت‌های سنتی زنان در بازار کار را کاهش داده است، اظهار کرد: زمینه مشارکت اقتصادی پایدار آنها را در ایران و خاورمیانه فراهم کرده است.

وی با اشاره به شاخص‌های جهانی توسعه انسانی، ادامه داد: سلامت، میزان مشارکت زنان در تصمیم‌گیری‌ها و شرایط بهداشتی بارداری، معیار‌های اصلی جهانی برای ارزیابی توسعه انسانی و مشارکت زنان هستند.

استاد تمام مدیریت دانشگاه فردوسی بیان کرد: در حوزه کسب‌وکار‌های اینترنتی، ۶۴ درصد صاحبان کسب‌وکار زنان هستند و این نشان‌دهنده نقش پررنگ آنها در اقتصاد پلتفرمی و دیجیتال ایران است. زنان در این فضا حتی از مردان پیشی گرفته‌اند و توانسته‌اند سهم قابل توجهی در بازار‌های نوین دیجیتال به دست آورند.

کفاش‌پور به تغییرات ساختاری در ایران اشاره کرد و گفت: در گذشته، تنها ۱۳ درصد زنان در جمعیت فعال شاغل حضور داشتند، اما امروز این میزان به بیش از ۲۰ درصد رسیده است و بسیاری از زنان توانسته‌اند تعادل بین کار و زندگی خانوادگی را نیز حفظ کنند.

وی خاطرنشان کرد: در ایران، زنان در حوزه‌های دیجیتال و اجتماعی بیشترین حضور را دارند. به‌ویژه فعالیت در شبکه‌های اجتماعی، تولید محتوا، آموزش آنلاین و خدمات خانگی، زمینه‌های مناسبی برای کسب درآمد و اثرگذاری اقتصادی آنها فراهم کرده است.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
captcha
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.