معرفی یک نسخه خانگی برای جلوگیری از شکستگی لگن در زنان لیگ برتر بسکتبال زنان به هفته هفدهم رسید| قهوه باتسام با ۲۱ امتیاز در رده پنجم جدول پایان هفته شانزدهم لیگ برتر فوتبال زنان با برد تیم خاتون بم مقابل پرسپولیس دوری ۶ هفته‌ای بانوی نایب قهرمان المپیک از تکواندو سرطان سینه یک بیماری ناگهانی و غیرقابل‌کنترل نیست| کاهش سن ابتلا در زنان آغاز مرحله گروهی بخش نوجوانان جام جهانی گرجستان از امروز (جمعه ۱۰ بهمن ماه ۱۴۰۴)| دختر شمشیرباز ایران در مرحله گروهی حذف شد هفته هشتم رقابت‌های لیگ برتر هندبال بانوان امروز (۱۰ بهمن ۱۴۰۴) برگزار شد| سپاهان، تیم بدون شکست گفت‌وگوی بهروزآذر با زنان بازداشت‌شده ناآرامی‌های اخیر در زندان قرچک ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علیرضا غلامی آغاز نیم‌فصل دوم لیگ برتر هندبال بانوان با برگزاری ۴ دیدار افزایش سقف تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در سال ۱۴۰۵ عفاف و حجاب در اسلام، ۲ مفهوم به هم پیوسته| وقتی کرامت زن و استحکام خانواده هم مد نظر است خبر جدید از برگزاری رقابت‌های بسکتبال کاپ آسیا دیویژن B زیر ۱۸ سال بانوان کسب دومین پیروزی مشهدی ها در هفته چهاردهم لیگ برتر فوتبال زنان برگزاری شب شعر «ملیکه ملکوت» در مسجد مقدس جمکران تعیین ۱۰ درصد از مهریه به عنوان حق الوکاله طلاق، پدیده‌ای پیچیده فعالیت پررنگ زنان، رمز ماندگاری هنر ۸ هزار ساله سفالگری در ایران آغاز دیدار‌های هفته هفدهم لیگ بسکتبال بانوان، فردا (جمعه ۱۰ بهمن ماه ۱۴۰۴) | تیم‌های مدعی به دنبال تکرار برد‌های خود هستند هشدار یک متخصص درباره زیبایی فوری به کمک اسفنج‌های دریایی و چند قطره اسید!| اسپیکیول دقیقا چیست؟
سرخط خبرها
زنگ خطر پایین‌تربودن سن ابتلا به سرطان پستان در ایران نسبت‌به میانگین جهانی

زنگ خطر پایین‌تربودن سن ابتلا به سرطان پستان در ایران نسبت‌به میانگین جهانی

  • کد خبر: ۳۷۹۹۱۳
  • ۲۹ آذر ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۳
به گفته دانشیار دانشگاه علوم پزشکی مشهد نه تنها سن ابتلا به سرطان پستان در ایران نسبت به میانگین جهانی پایین است، بلکه تشخیص دیرهنگام و مراجعه بیماران در مراحل پیشرفته بیماری، یکی از مهم‌ترین چالش‌های درمان سرطان پستان در کشور محسوب می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ساره حسینی با بیان اینکه شیوع سرطان در ایران نسبت به آمار جهانی کمتر است، اظهار کرد: آمار ابتلا به سرطان در کشور ما حدود یک‌سوم متوسط جهانی است، اما در حوزه سرطان پستان با یک چالش مهم مواجه هستیم و آن، جوان‌تر بودن بیماران ایرانی است؛ به‌طوری که میانگین سن ابتلا حدود ۱۰ سال کمتر از میانگین جهانی گزارش می‌شود.

وی افزود: این مسئله علاوه بر تأثیرات منفی بر نقش‌های خانوادگی و اجتماعی زنان، از نظر پزشکی نیز نگران‌کننده است، چراکه بیولوژی و رفتار تومور در بیماران جوان‌تر معمولاً تهاجمی‌تر بوده و درمان را با پیچیدگی‌های بیشتری همراه می‌کند.

دانشیار دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تأکید بر مشکل مراجعه دیرهنگام بیماران تصریح کرد: متأسفانه بسیاری از بیماران مبتلا به سرطان پستان زمانی به مراکز درمانی مراجعه می‌کنند که بیماری در مراحل پیشرفته قرار دارد و ضایعه گسترش یافته یا غدد لنفاوی زیر بغل درگیر شده است؛ در این شرایط، روند درمان دشوارتر و طولانی‌تر خواهد بود.

حسینی با اشاره به اهمیت پیشگیری گفت: همین تأخیر در مراجعه، ضرورت توجه مضاعف به آموزش، آگاهی‌بخشی و غربالگری را نشان می‌دهد، چراکه تشخیص زودهنگام می‌تواند نقش تعیین‌کننده‌ای در افزایش شانس درمان موفق و کاهش عوارض بیماری داشته باشد.

وی به سرطان‌های دستگاه ژنیکولوژی زنان نیز اشاره کرد و افزود: سرطان رحم ارتباط مستقیمی با سبک زندگی دارد و اغلب در زنان مبتلا به چاقی، فشار خون و دیابت مشاهده می‌شود؛ عواملی که با اصلاح سبک زندگی، افزایش تحرک و کنترل وزن می‌توان خطر ابتلا به آن را کاهش داد.

منبع: برنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.