نحوه انتخاب بازیکنان تیم ملی زنان برای لیست نهایی به جام ملت‌های آسیا برگزاری اردوی آماده‌سازی تیم ملی جودو بانوان از ۶ تا ۱۹ اسفند ماه ۱۴۰۴ ۳۲.۶ درصد زنان در دوران بارداری در معرض دود سیگار قرار دارند برگزاری نخستین پاویون فرهنگی مد و لباس در نمایشگاه قرآن تهران فرصت حضور دوباره برای ۷ بازیکن با تجربه تیم ملی زنان در جام ملت‌های آسیا ضرورت کاهش مصرف مواد غذایی شیرین در وعده سحری| آیا در ماه رمضان، اضافه وزن پیدا می‌کنید؟ پرداخت تسهیلات اشتغال‌زایی با اولویت فرزندان بهزیستی| مشارکت مردمی ۸۶ درصد افزایش یافته است آیا باشگاه فوتبال بانوان خاتون بم منحل می‌شود؟ عوامل مؤثر بر افزایش سن ازدواج جوانان چیست؟ ایران پیشرو در ورزش پارالمپیکی بانوان است تیم فوتبال بانوان مس رفسنجان به لیگ دسته یک صعود کرد حضور ثریا قاسمی در فصل نخست سریال «هتل بسیار بسیار عجیب» برخورداری تمامی زنان سرپرست خانوار تحت پوشش از مستمری ماهیانه آسان‌ترین روش پخت شله‌زرد| دسری که طعم صبر و سخاوت است برای سفره‌های افطاری رمضان صف وام ازدواج همچنان طویل است| دریافت تسهیلات توسط حدود ۸۸ درصد از متقاضیان تغییر الگوی زندگی خانواده‌ها، مهم‌ترین عامل افزایش چاقی در کودکان کسب مدال برنز دختر شطرنج‌باز خراسان جنوبی در پارالمپیاد استعداد‌های برتر کشور کاهش خطر ابتلا به دیابت بارداری با ورزش و تغذیه مناسب درباره علل بروز یائسگی زودرس چه می‌دانید؟
سرخط خبرها
نخستین بانویی که به ریاست سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران رسیده بود، درگذشت (۲۹ آذر ۱۴۰۴)

نخستین بانویی که به ریاست سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران رسیده بود، درگذشت (۲۹ آذر ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۸۰۰۳۹
  • ۲۹ آذر ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۳
«اشرف بروجردی»، فعال سیاسی شناخته‌شده اصلاح‌طلب و خواهر «علاالدین بروجردی» نماینده مردم لارستان، خنج، گراش، اوز و جویم در مجلس شورای اسلامی و نیز نخستین زنی که به ریاست سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران رسیده بود، دار فانی را وداع گفت.

به گزارش شهرآرانیوز، «اشرف بروجردی»، فعال سیاسی شناخته‌شده اصلاح‌طلب و خواهر «علاالدین بروجردی» نماینده مردم لارستان، خنج، گراش، اوز و جویم در مجلس شورای اسلامی و نیز نخستین زنی که به ریاست سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران رسیده بود، دار فانی را وداع گفت.

اشرف بروجردی متولد ۱۳۳۶ و نوه آیت‌الله علی‌محمد بروجردی بود، از چهره‌های شاخص جریان اصلاح‌طلبی و از فعالان حوزه زنان و حقوق مدنی در ایران به‌شمار می‌رفت.

وی در کارنامه حرفه‌ای خود سابقه اولین معاونت زن در وزارت کشور پس از انقلاب اسلامی را داشت و در کنار وزرای وقت، عبدالله نوری و سید عبدالواحد موسوی لاری، به ایفای نقش در حوزه‌های اجتماعی و شورا‌ها پرداخت.

اشرف بروجردی در فاصله سال‌های ۱۳۹۵ تا ۱۴۰۰ با حکم رئیس‌جمهور وقت (حسن روحانی)، ریاست سازمان اسناد و کتابخانه ملی را بر عهده گرفت و پیش از آن نیز به عنوان معاون فرهنگی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی فعالیت می‌کرد.

وی همسر شهید مهندس غلامعلی معتمدی، از شهدای گرانقدر فاجعه هفتم تیر و معاون وزیر کار دولت رجایی بود.

علاوه بر فعالیت‌های اجرایی، حضور فعال در هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی، تألیف آثار متعدد و تلاش برای اعتلای جایگاه فرهنگی ایران، از مهم‌ترین میراث اشرف بروجردی در دوران حیات محسوب می‌شود.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.