شارژ کارت امید مادر بیش از ۲۵۷ هزار نفر در تیرماه ۱۴۰۵ اعزام ناهید کیانی به مرحله دوم رقابت‌های گرندپری سال ۲۰۲۶ توانمندسازی زنان سرپرست خانوار کشور با تأمین ۶۰۰ دستگاه چرخ خیاطی نگاهی به راهبرد‌های تقویت کنشگری زن با محوریت مقاومت از آموزش تا اشتغال؛ روایتی از آموزش خیاطی که به اشتغال بانوان و فعالیت‌های خیرخواهانه رسید دستور پخت آش سرد سبزواری با طعمی بی‌نظیر برای روزهای گرم تابستان آغاز فصل جدید لیگ برتر فوتسال زنان از ۳ مهر| آیا حضور ۱۶ تیم چالش برانگیز است؟ بیماری‌های غیرواگیر، مهم‌ترین عامل مرگ‌ومیر زنان ایرانی طی ۴۵ سال اخیر پایان رقابت‌های والیبال بانوان هفدهمین المپیاد ورزشی محلات منطقه ۴ شهرداری مشهد راهکار‌هایی برای دفع انواع حشرات در خانه ما هم هستیم پس می‌توانیم چند فوت و فن ساده برای استفاده از قابلمه به جای فر چرا هیچ کدام از خواستگارهایم را نمی‌پسندم؟ ۵ بازیکن خراسان رضوی به اردوی ملی فوتسال بانوان دعوت شدند مشهد میزبان مسابقات قهرمانی کشور بانوان کاراته شد خانه‌داری | نگهداری گوجه‌فرنگی در فریزر، بهترین و اقتصادی‌ترین راهکار است چرا برخی از بچه‌ها در خانه رفتار متفاوتی دارند؟ | پیشنهاد یک مهارت ساده و بسیار کاربردی به مادران انتصاب یک بانوی ایرانی به عنوان نخستین نماینده ایران در انجمن جهانی حقوق پزشکی (WAML)
سرخط خبرها
بیش از ۱۹ هزار نفر متقاضی وام ازدواج و فرزندآوری در خراسان جنوبی

بیش از ۱۹ هزار نفر متقاضی وام ازدواج و فرزندآوری در خراسان جنوبی

  • کد خبر: ۳۸۲۶۷۴
  • ۰۹ دی ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۷
دبیر کمیسیون هماهنگی بانک‌های خراسان جنوبی گفت: ۱۹ هزار و ۳۳۷ نفر در این استان در صف وام ازدواج و فرزندآوری هستند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدرضا زرنگ با اشاره به اینکه هم اکنون ۵ هزار و ۳۹۳ نفر در خراسان جنوبی در صف انتظار وام ازدواج در خراسان جنوبی هستند، گفت: در استان از آبان ۱۴۰۳ تا آبان امسال به ۴ هزار و ۶۱۸ پرونده تسهیلات ازدواج پرداخت شده است.

وی افزود: با وجود اینکه به میزان ۱۰۲ درصد منابع اعتبار اختصاص یافته در خصوص فرزندآوری به استان را پرداخت کردیم و در حوزه ازدواج هم ۱۰۴ درصد پرداخت کردیم و این رقم بالایی است، اما هنوز پرونده در صف انتظار داریم.

دبیر کمیسیون هماهنگی بانک‌های خراسان جنوبی افزود: این صف انتظار به این دلیل است که متقاضیانی که تعیین شعبه می‌شوند و مراجعه می‌کنند در بازه زمانی مقرر مراجعه نمی‌کنند و این باعث انباشت صف انتظار می‌شود و به دلیل اینکه در دو ماهه اخر سال نرخ تسهیلات افزایش پیدا می‌کند که باعث تجمع پرونده و انتقال به سال بعد می‌شود.

زرنگ با اشاره به اینکه تاکنون بانک ملی، ملت و رفاه کارگران بیشترین و بهترین عملکرد را داشته‌اند گفت: رایزنی‌ها از سوی ما و استاندار در دست اقدام است که بتونیم سهمیه استان را افزایش دهیم و منابع بیشتری را در اختیار مردم قرار دهیم.

وی گفت: بار پرونده‌های تسهیلات ازدواج و فرزندآوری بر دوش بانک ملی، ملت، تجارت و صادرات است و این چهار بانک تسهیلات را بر عهده گرفتند و بعضی بانک‌ها بانک تخصصی هستند و انتطار تسهیلات پرداخت نداریم، اما بقیه بانک‌های قرض الحسنه باید پای کار بیایند.

منبع: برنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.