سرپرست تیم بسکتبال زنان باشگاه استقلال: تصمیمی برای برگزاری ادامه لیگ گرفته نشده است کسب نتایج درخشان توسط تیم ملی کاراته زنان ایران در سال ۱۴۰۴ بررسی ارتباط میان مصرف زیاد آنتی اکسیدان‌ها بر رشد جنین عاشقی نور و رنگ | نگاهی کوتاه به نقش زنان در هنر عاشورایی کاهش وزن با پایبندی به یک نوع وعده غذایی در طول روز! کسب مدال نقره توسط دختر تکواندوکار ایرانی در رقابت‌های جهانی زنان، ستون‌های اصلی تاب‌آوری در روز‌های پرتنش ۳۰۰ نفر از خانواده‌های شهدای دختر و پسر میناب، مهمان ویژه مراسم ملی روز دختر در استان قم خانه داری| درباره روش‌های آماده‌سازی و پخت مارچوبه چه می‌دانید؟ آمار طلاق در استان کرمان ۱۵ درصد کاهش یافت| ثبت بیش از ۱۷ هزار مورد ازدواج در یک سال گذشته رکورد استان هرمزگان در تعداد ولادت‌های ثبت شده از آغاز جنگ رمضان تا نیمه فروردین ۱۴۰۵ رسانه‌های امروز چه تأثیری بر الگوی سبک زندگی زنان دارند؟ طرز تهیه «دنت دبل چاکلت» خونگی + فیلم برگزاری پانزدهمین دوره لیگ دسته‌یک هندبال بانوان از دهه دوم اردیبهشت ۱۴۰۵| صعود ۲ نماینده خراسانی تعیین تکلیف می‌شود دشمن، عامل سلب آرامش از زنان و کودکان ایران است آغاز اردوی تیم ملی والیبال نشسته بانوان در مشهد از امروز (چهارشنبه ۲۶ فروردین ۱۴۰۵) آیا سلامت قلب یک زن با سلامت استخوان‌های او مرتبط است؟
سرخط خبرها
جمعیت ایران ۳ برابر سریع‌تر از جهان پیر می‌شود | تا سال ۱۴۳۰، از هر ۳ ایرانی یک نفر سالمند خواهد بود

جمعیت ایران ۳ برابر سریع‌تر از جهان پیر می‌شود | تا سال ۱۴۳۰، از هر ۳ ایرانی یک نفر سالمند خواهد بود

  • کد خبر: ۳۸۳۲۰۱
  • ۱۲ دی ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۱
رئیس سازمان بهزیستی گفت: روند سالمندی در ایران با شتابی بی‌سابقه در حال وقوع است. پیش‌بینی می‌شود تا سال ۱۴۳۰، حدود ۳۱ درصد از جمعیت کشور سالمند باشند.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدجواد حسینی اظهار کرد: سازمان جهانی بهداشت (WHO) سن ۶۰ سالگی را سن سالمندی تعیین کرده است و بر اساس آمار‌های برخط، ۱۴ درصد جمعیت کشور هم اکنون سالمند هستند.

دبیر شورای سالمندان کشور افزود: اگر در یک کشور ۷ درصد جمعیت سالمند باشد، آن کشور جوان نامیده می‌شود و اگر ۷ تا ۱۴ از جمعیت سالمند باشد، مرحله ورود به سالمندی لقب می‌گیرد.

حسینی ادامه داد: به کشور‌های دارای ۱۴ تا ۲۱ درصد سالمند، کشور سالمند، ۲۱ تا ۲۷ درصد سالمند، کشور سالخورده و به کشور‌هایی که بیشتر از ۲۷ درصد از جمعیت سالمند باشد، کشور شدیدا سالخورده اطلاق می‌شود.

رئیس سازمان بهزیستی گفت: مسئله اصلی در ایران سرعت بالای سالمندی است به طوری که در سال ۱۳۹۵، فقط ۹.۵ درصد از جمعیت کشور سالمند بود و میانگین سالمندی در جهان بین ۱۲ و ۱۳ درصد بود، اما در سال ۱۴۱۵ حدود ۱۵ درصد از جمعیت ایران سالمند و این عدد در جهان ۱۶.۵ درصد خواهد بود و در سال ۱۴۳۰ این رقم در ایران به حدود ۳۱ درصد خواهد رسید در حالی که میانگین سالمندی در جهان حدود ۲۱.۵ درصد خواهد بود.

حسینی تصریح کرد: در جهان ۹۰ سال طول کشیده است تا جمعیت سالمند شود، اما جمعیت ایران در مدت ۳۰ سال پیر شده است و با سرعت رشد سالمندی که هم اکنون با آن رو‌به‌رو هستیم، ایران در سال ۱۴۳۰ یکی از پنج کشور سالمند جهان خواهد بود.

وی مولفه‌های تاثیرگذار بر سالمندی را سرعت زاد و ولد و امید به زندگی خواند و اضافه کرد: امید به زندگی در ایران افزایش یافته است، اما میزان زاد و ولد به شدت کاهش پیدا کرده است.

منبع: خبرآنلاین

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.