خانه داری| چرا روش پخت تخم‌مرغ مهم است؟ نارضایتی خانواده‌ها، عامل کناره‌گیری بانوان از حضور در لیگ دسته‌اول هندبال بانوان حمایت کمیته امداد زنجان از ۱۷ هزار زن سرپرست خانوار در این استان مادر ۳۱ ساله یزدی صاحب ۹ فرزند شد ابهام در حضور بانوی تیرانداز ایرانی در بوندس لیگا| لیگ آلمان از مهرماه شروع می‌شود انصراف بانوی تنیسور ایرانی از رویارویی با نماینده رژیم صهیونیستی در یک دوره مسابقات بین‌المللی کمبود ویتامین D در زنان شایع‌تر است درباره اخلاق و نوع نگاه دختر و عروس رهبر شهید انقلاب| بانوان معلمی که علم، مهر و ایمان را به یادگار گذاشتند ضرورت توجه به انجام مشاوره ژنتیک قبل از بارداری| تالاسمی را جدی بگیرید آغاز اردوی آماده‌سازی تیم ملی فوتسال زنان از هفته آینده حضور موفق بانوان شمشیرباز خراسان رضوی در مسابقات کشوری| تیام عباس‌نژاد به اردوی تیم ملی دعوت شده است بازدید سرمربی تیم ملی تنیس روی میز بانوان از  زیرساخت‌های پینگ پنگ مشهد اماواگرهای خانواده ها درباره طرح جدید دولت برای تازه‌متولدان | امیدی برای مادر
سرخط خبرها
اجرای یک طرح حمایتی برای خانواده‌های دارای فرزند سه‌قلو و بالاتر در دهک‌های پایین

اجرای یک طرح حمایتی برای خانواده‌های دارای فرزند سه‌قلو و بالاتر در دهک‌های پایین

  • کد خبر: ۳۸۳۶۷۸
  • ۱۵ دی ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۵
رئیس سازمان بهزیستی گفت: در قالب اجرای طرح مراقب همراه به خانواده‌های دارای فرزند سه‌قلو و بالاتر در دهک‌های پایین خدمات مراقبتی ویژه ارائه می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سید جواد حسینی با اشاره به آغاز طرح مراقب همراه، اظهار کرد: در این طرح به خانواده‌های دارای فرزند سه‌قلو و بالاتر در دهک‌های پایین خدمات مراقبتی ویژه ارایه می‌شود.

وی افزود: تاکنون ۸۰۰ خانوار تحت پوشش طرح مراقب همراه قرار گرفته‌اند، طرحی که جلوگیری از بیکاری والدین به دلیل مراقبت از فرزندان هدف اصلی آن است.

رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اینکه در این طرح با پرداخت ماهانه دو میلیون تومان به مراقب، هم از خانواده‌های دارای فرزند چندقلو حمایت می‌شود و هم برای زنان سرپرست خانوار یا فرزندان آنان فرصت اشتغال ایجاد می‌شود، بیان کرد: زنان سرپرست خانوار اولویت اول مداخلات اجتماعی هستند و اگر توانمندسازی این گروه انجام نشود، آسیب‌های اجتماعی مانند کودک خیابانی و ترک تحصیل افزایش خواهد یافت.

حسینی با اشاره به شاخص‌های فقر گفت: میانگین دهک مردان سرپرست خانوار ۵.۷ و زنان سرپرست خانوار ۳.۹ است که نشان‌دهنده فقر بیشتر در میان زنان است.

به گفته وی، ۷۶ درصد زنان سرپرست خانوار در مناطق شهری زندگی می‌کنند.

رئیس سازمان بهزیستی کشور از برنامه‌های تحولی دفتر زنان و خانواده از جمله غربالگری جسمی ۳۰ هزار زن سرپرست خانوار، بازگشت به تحصیل ۸۰۰ دانش‌آموز، تربیت ۱۰۰ سوپروایزر مددکاری اجتماعی، آموزش مددکاران مراکز مثبت زندگی و بررسی شیوع اختلالات روانی نوجوانان ۱۳ تا ۱۸ سال خبر داد و بر لزوم هم‌افزایی با دستگاه‌هایی مانند وزارت ورزش و جوانان و تقویت ارتباطات درون‌سازمانی تأکید کرد.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.