درباره صعود خبرساز تیم فوتبال زنان استقلال به لیگ برتر| وقتی لیگ بانوان، دنیای متفاوتی دارد نجات ۵۰۰ چشم نوزادان نارس در مازندران با روش تزریق داخل شبکیه گیاه آپارتمانی آنتوریوم؛ گل قلبی که روح خانه را تازه می‌کند جراحی چاقی آخرین راه است یا اولین انتخاب؟ خانم بی حجاب چطور مانع سوزاندن جوان بسیجی شد؟ امکان پیشگیری از سرطان‌های پستان و دهانه رحم وجود دارد| تشریح اهمیت حیاتی غربالگری منظم میوه‌های دارای منیزیم را بشناسیم| ارتباط میان منیزیم با سلامتی بهتر مغز زنان آغاز مسابقات اسکواش رنکینگ آسیا از فردا (۸ بهمن ۱۴۰۴) | دختران ملی پوش در تمام رده‌های سنی با رقبای خود رقابت می‌کنند فعالیت حدود ۱۵۰۰ مرکز مشاوره در کشور| زنان سرپرست خانوار از ۵۰ درصد تخفیف بهره‌مند خواهند شد معرفی مهم‌ترین اصول مراقبت از پوست در فصل زمستان| تغذیه چقدر اثرگذار است؟ افزایش ازدواج‌های فامیلی در کشور | احتمال بروز بیماری‌های ژنتیکی مادرزادی کودکان بیشتر می‌شود سقوط برخی از بانوان ملی‌پوش در رده‌بندی جدید فدراسیون جهانی تنیس روی میز | ندا شهسواری به جایگاه ۱۴۰ صعود کرد نقش مهم بانوان خراسان شمالی در حفظ و ترویج سنت‌های باستانی و صنایع دستی ریشه‌های دروغگویی در کودکان | چرا با این پدیده روبه‌رو می‌شویم؟ آشنایی با یک گام بزرگ برای مدیریت درست مالی خانواده| معرفی قانون زنانه‌ای که مرد و زن ندارد بانوی ملی پوش اسکی: کسب سهمیه المپیک کار بسیار دشواری است دستور پخت دسر نارگیلی در منزل + فیلم سرنوشت زنی که نماد فلسطین شد| درختان زیتون شهیدند!
سرخط خبرها
فریز و تعیین جنسیت جنین، راهکاری برای باروری هدفمند

فریز و تعیین جنسیت جنین، راهکاری برای باروری هدفمند

  • کد خبر: ۳۸۶۱۶۳
  • ۲۵ دی ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۳
جنین‌شناس گفت: با فریز جنین و بیوپسی برای تعیین جنسیت، بیماران می‌توانند جنین‌های خود را برای انتقال موفق و انتخاب جنسیت دلخواه نگهداری کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فاطمه عسگری، جنین‌شناس گفت: در بیشتر موارد جنین‌ها فریز شده و بعداً مورد استفاده قرار می‌گیرند، اما تعیین جنسیت تنها برای افرادی توصیه می‌شود که دو کودک از یک جنس دارند و علاقه‌مند به داشتن فرزند با جنسیت دیگر هستند.

وی افزود: این روش نسبتاً تهاجمی است و بیشتر در افرادی با تعداد کافی جنین مناسب انجام می‌شود. برای افرادی که سن بالایی دارند یا جنین ناکافی دارند، توصیه نمی‌شود و در این فرایند، جنین‌ها پیش از فریز تحت بیوپسی قرار می‌گیرند و جنسیت آنها مشخص می‌شود. برای مثال، جنین سه روزه بیوپسی شده و نتیجه روز بعد مشخص می‌شود؛ سپس بر اساس جنسیت، در بسته‌های جداگانه فریز می‌شوند تا بیمار در زمان مناسب بتواند آنها را انتقال دهد.

به گفته عسگری؛ یکی از اصلی‌ترین مراکز ناباروری در خاورمیانه است و علاوه بر شعب داخلی ایران، در عراق نیز شعبه دارد. روزانه بین ۳۰ تا ۵۰ بیمار برای انتقال جنین مراجعه می‌کنند و فرایند انتقال در روز‌های ۳، ۴ و ۵ جنین بسته به شرایط بیمار و تصمیم متخصص زنان انجام می‌شود.

عسگری درباره میزان موفقیت گفت: میزان موفقیت بسته به کیفیت جنین متفاوت است، اما به طور میانگین بین ۴۰ تا ۵۰ درصد است.

نگهداری ایمن جنین‌ها در تانک نیتروژن

وی در مورد نحوه نگهداری جنین‌ها توضیح داد: جنین‌ها در تانک‌های نیتروژن قرار دارند. هر تانک شامل چندین کنستر است که داخل هر کنستر بسته‌های یک بیمار قرار دارند. روی هر بسته، نام بیمار، شماره پرونده، سن جنین و تاریخ فریز ثبت می‌شود.

بررسی کیفیت جنین در روز سوم

عسگری تاکید کرد: در صورت رعایت شرایط، هیچ مشکلی برای جنین‌ها ایجاد نمی‌شود و آنها می‌توانند تا ۱۰ تا ۲۰ سال و حتی طول عمر بیمار سالم باقی بمانند.

جنین‌شناس مرکز ناباروری، توضیح داد: جنین‌ها به‌صورت روتین در روز سوم بعد از لقاح بررسی می‌شوند. در این روز، کیفیت جنین‌ها ارزیابی شده و تصمیم‌گیری درباره انتقال یا فریز آنها انجام می‌شود.

وی افزود: اگر جنین‌ها کیفیت مطلوبی داشته باشند، یعنی بیش از ۵۰ درصد تزریق‌های انجام‌شده به جنین‌های با کیفیت تبدیل شده باشند، آنها برای فریز یا انتقال آماده می‌شوند. بسته به شرایط بیمار، سن و تعداد جنین‌ها، هر بسته شامل دو، سه، چهار یا حتی یک جنین می‌تواند باشد.

عسگری درباره نحوه نگهداری توضیح داد: جنین‌ها در تانک‌های نیتروژن مایع قرار داده می‌شوند و روزانه بررسی می‌شوند. سطح نیتروژن و شرایط تانک‌ها به‌صورت دقیق کنترل می‌شود تا هیچ آسیبی به جنین‌ها وارد نشود.

وی خاطرنشان کرد: این پروسه امکان فریز جنین‌های با کیفیت بالا را فراهم می‌کند و تضمین می‌کند که در صورت نیاز، جنین‌ها سالم باقی مانده و قابلیت انتقال در آینده را داشته باشند.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.