بانوی ملی‌پوش تیراندازی ایران: همه تیراندازان حاضر در فینال حرفه‌ای هستند آیا جمله «با خودش زندگی می‌کنم نه خانواده‌اش»، تفکر درستی است؟ خانه‌داری| با چند روش ساده، آشپزخانه را ایمن کنیم آغاز دومین مرحله از اردوی آماده‌سازی تیم ملی بانوان پارادوومیدانی از دوشنبه (۵ مرداد ماه ۱۴۰۵) وقتی ماندن در تولید سخت‌تر از شروع آن است| ایجاد یک کسب و کار و اشتغال برای بانوان شهر توسط یک بانوی لرستانی آغاز شمارش معکوس خاتون برای سومین ماجراجویی قاره‌ای گروه‌های مردمی جهادی پای کار ترویج فرزندآوری آمدند تهدید صمیمیت خانواده با استفاده افراطی از فضای مجازی نائب قهرمانی خراسان رضوی در مسابقات کاتای قهرمانی بانوان کشور ویدیو| روایت تکان‌دهنده امدادگر از دق کردنِ دختر سه ساله دکتر جمیله علم‌الهدی: حفظ وحدت انتظار امروز شهید رییسی از همه است پیکر مادر شهیدان داروغه در کاشان تشییع و خاکسپاری شد آمریکا پنج قلوهای معروف یزدی را یتیم کرد | روایت همسر و دختر شهید از روز حادثه + فیلم بررسی جایگاه نهاد خانواده در دیدگاه رهبر شهید انقلاب| مادر نخستین معلم جامعه است کسب مدال برنز توسط بانوی ایرانی در جام‌جهانی تیراندازی در هانگژو چین آموزش قرآن؛ محور اصلی فعالیت های شاگرد زرنگ مکتب ملا نازنین‌بیگم | خانه‌ای که بوی گلاب و اسپند می‌دهد
سرخط خبرها
حضور زنان در شوراها تحقق شهر دوستدار خانواده را ممکن می‌کند

حضور زنان در شوراها تحقق شهر دوستدار خانواده را ممکن می‌کند

  • کد خبر: ۳۸۶۳۸۳
  • ۲۷ دی ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۰
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به ثبت‌نام داوطلبان انتخابات هفتمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا گفت: حضور زنان در شوراها تحقق شهر دوستدار خانواده را ممکن می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زهرا بهروزآذر افزود: امروز شنبه ۲۷ دی، آخرین روز از مهلت ثبت‌نام داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا است و میزان مشارکت افراد نسبت به ادوار پیشین افزایش یافته است.

وی ادامه داد: ضمن قدردانی از ثبت‌نام‌کنندگان، امیدوارم سهم زنان دغدغه‌مند و دوستدار ایران نیز تا پایان مهلت ثبت‌نام بیش از پیش شود.

بهروزآذر بر ضرورت حضور زنان در عرصه شورا‌ها و مدیریت شهری تاکید کرد و گفت: امروز زنان به واسطه شایستگی و سال‌ها تلاش مستمر می‌توانند نقش بیشتر و موثرتری در عرصه‌های مختلف حکمرانی از جمله پارلمان شهری داشته باشند.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه نقش آفرینی زنان در عرصه مدیریت شهری امکان تحقق بیشتر عدالت و اجرای بهتر قوانین را به همراه دارد، افزود: افزایش نقش زنان در عرصه‌های تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی شفاف شنیده شدن صدای مردم را ممکن می‌سازد و موجب می‌شود نیاز‌های اصلی آنها را بهتر بشناسیم و در جهت حل آنها گام برداریم.

وی با بیان اینکه زنان می‌توانند صدای سالمندان، کودکان و افراد دارای معلولیت را نیز نمایندگی کنند، گفت: زنان به واسطه ویژگی و نگاه مادرانه خود تحقق شهر دوستدار خانواده، کودک و سالمند را امکان‌پذیر می‌کنند.

داوطلبین انتخابات شورا‌ها امروز شنبه ۲۷ دی از ساعت هشت تا ۱۸ می‌توانند با ورود به سامانه وزرات کشور از طریق کامپیوتر خانگی یا مراجعه به کافی‌نت‌ها اقدام به ثبت‌نام کنند.

حداقل سن داوطلبان برای ثبت نام ۲۵ سال است و برای شهر‌های تا ۲۰ هزار جمعیت مدرک تحصیلی مورد نیاز حداقل فوق دیپلم و برای شهر‌های بیش از ۲۰ هزار جمعیت نیز حداقل مدرک مورد نیاز لیسانس تعیین شده است.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.