جمیله علم‌الهدی: حفظ وحدت انتظار امروز شهید رییسی از همه است پیکر مادر شهیدان داروغه در کاشان تشییع و خاکسپاری شد آمریکا پنج قلوهای معروف یزدی را یتیم کرد | روایت همسر و دختر شهید از روز حادثه + فیلم بررسی جایگاه نهاد خانواده در دیدگاه رهبر شهید انقلاب| مادر نخستین معلم جامعه است کسب مدال برنز توسط بانوی ایرانی در جام‌جهانی تیراندازی در هانگژو چین آموزش قرآن؛ محور اصلی فعالیت های شاگرد زرنگ مکتب ملا نازنین‌بیگم | خانه‌ای که بوی گلاب و اسپند می‌دهد هانیه رستمیان به فینال تپانچه جام جهانی صعود کرد نکات مهمی که بانوان محجبه باید در مورد انتخاب چادر مشکی مناسب تابستان بدانند ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید غلامرضا ارباب بهارعلی رقابت‌های شطرنج قهرمانی رده‌های سنی آسیا| عسل ابراهیمی استاد فیده بانوان شد روایت دردناک مادر شهید ستایش علی‌حسینی از شهدای مدرسه میناب + فیلم و عکس تولد نوزاد پسری با وزن بیش از ۵ کیلوگرم در در بیمارستان امام رضا (ع) کرمانشاه + تصویر حریفان تیم ملی در مسابقات کبدی زنان بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا مشخص شدند حضور ملی‌پوش مشهدی فوتبال در رقابت‌های دختران کمتر از بیست‌سال کافا ۲۰۲۶ مهمترین توصیه‌های خودمراقبتی در برابر اشعه فرابنفش خورشید رقابت‌های هاکی چمن قهرمانی آسیا| دختر ملی‌پوش مشهدی در اولین پیروزی ایران نقش پررنگی داشت تکه‌های بدن‌ فرشته‌های مدرسه شجره طیبه تشییع و تدفین شدند| روزی که تابوت‌ها سبک بودند و داغ‌ها سنگین + تصاویر روایت بانوی جوان نیشابوری که بی‌هیاهو گره از کار دیگران باز می‌کند| از تهیه خیرخواهانه جهیزیه تا شکل‌گیری یک خیریه اعضای یک خانواده در بهشت کنار هم هستند+ سند معتبر
سرخط خبرها
برگزاری دومین جشنواره ملی طراحی و دوخت لباس دانش‌آموزی در استان‌های کشور

برگزاری دومین جشنواره ملی طراحی و دوخت لباس دانش‌آموزی در استان‌های کشور

  • کد خبر: ۳۸۸۰۳۳
  • ۰۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۲
به گفته مدیرکل انجمن اولیاء و مربیان، دومین جشنواره ملی طراحی و دوخت لباس دانش‌آموزی در هنرستان‌های استان‌های کشور به صورت ملی برگزار می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ عاطفه سادات مدبرنژاد با بیان این‌که شیوه نامه دومین جشنواره ملی طراحی و دوخت لباس دانش‌آموزی به استان‌ها ابلاغ شده است، گفت: این جشنواره با هدف طراحی و ارائه الگوی لباس و پوشش مناسب، ترویج فرهنگ حمایت از تولیدات داخلی، استفاده از ظرفیت هنرجویان هنرستان‌ها در طراحی و دوخت لباس دانش آموزی، توجه به الگو‌های بومی و محلی در طراحی و دوخت، تقویت هویت اسلامی و ملی، طراحی و کیفیت بخشی لباس دانش آموزی سالم از طریق الگو‌های پوشش همخوان با مولفه‌های بهداشت و سلامت و. برگزار می‌شود.

وی افزود: مخاطبین جشنواره شامل دو گروه هستند که یک گروه دانش آموزی متشکل از تمامی دانش آموزان و هنرجویان علاقمند دبیرستان‌ها و هنرستان‌های فنی حرفه‌ای و کاردانش کشور و گروه دوم، گروه آزاد متشکل از تمام اشخاص علاقمند، متخصص و فعال حقیقی در حوزه طراحی و دوخت لباس دانش آموزی است.

مدیرکل انجمن اولیاء و مربیان خاطرنشان کرد: این جشنواره در سه بخش برگزار می‌شود؛ طراحی و دوخت لباس دخترانه و یا پسرانه ویژه یکی از دوره‌های آموزشی، طراحی و دوخت البسه ورزشی دانش آموزی برای استفاده دانش آموزان در المپیاد‌های ورزشی و طراحی و دوخت لباس ویژه دانش آموزان سفیر سلامت مدارس.

مدبرنژاد ادامه داد: به تمامی آثار گروه دانش آموزی که شرایط و ضوابط شرکت در جشنواره را رعایت کرده باشند لوح تقدیر دبیرخانه جشنواره اهدا خواهد شد و تمامی آثار دانش آموزی منتخب از دیدگاه مردم و نیز برگزیدگان بخش آزاد به نمایشگاه جشنواره راه خواهند یافت و لوح تقدیر دریافت خواهند کرد.

وی تصریح کرد: ۲۴ اثر برگزیده کمیته داوری در گروه آزاد و نیز ۲۴ اثر برگزیده بخش دانش آموزی (از دیدگاه مردم) به تناسب جوایز نفیس به همراه لوح جشنواره اهدا و آثار برگزیده جشنواره در بخش دانش آموزی و آزاد از حمایت حق مالکیت معنوس برخوردار خواهند شد و به سایر شرکت کنندگان ثبت نام شده در جشنواره نیز گواهی حضور اعطا خواهد شد.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.