ناگفته‌های مرضیه برومند از پیرزن گیلکی که ایده ساخت سریال «خونه مادربزرگه» شد تاب‌آوری روانی؛ مهمترین مهارت برای گذشتن از فراز و نشیب‌های زندگی مشترک چند راهکار ساده برای انتخاب ضدآفتاب مناسب صعود برترین بانوان پینگ‌پنگ‌باز ایران در رنگینک جهانی فوتسال دختران ایران در داکار | از کاستاریکا تا ایتالیا؛ حریفان المپیکی مشخص شدند نجات ۵۹۰ مادر باردار از پرتگاه سقط در خراسان شمالی فعالیت ۵۰۸ هزار نفر از بانوان کشور در تولید و فروش صنایع دستی اگر باردار هستید از این کار پرهیز کنید رقابت‌های جام آسیای مرکزی| اولین پیروزی تیم ملی والیبال بانوان مقابل لبنان کسب شد نگاهی به نقش پررنگ زنان در جنگ رمضان| زندگی چگونه بر جنگ غلبه می‌کند؟ ممنوعیت تاسیس کافه اختصاصی برای بانوان با دستور چه کسی رقم خورد؟ صدمین شب بعثت مردم، روایت شور و شعور مردمی در ولایتمداری... هدی زین‌العابدین با یک فیلم کوتاه چهار جایزه جهانی گرفت انصراف برخی از بازیکنان از حضور در انتخابی تیم ملی تنیس روی میز زنان نقش والدین در حفظ و استفاده از هوش هیجانی فرزندانشان چیست؟ فاصله ازدواج تا فرزندآوری در ایران چند سال است؟ دومین ناکامی دومین شکست تیم ملی والیبال بانوان در مسابقات کافا کاهش تعداد ازدواج و طلاق در آذربایجان شرقی طی سال ۱۴۰۴ این زنان زیر موشک‌باران هم مسجد را ترک نکردند! نایب قهرمان بازی‌های اسلامی: مدال واقعی‌ام در موکب‌های خدمت است
سرخط خبرها
برگزاری دومین جشنواره ملی طراحی و دوخت لباس دانش‌آموزی در استان‌های کشور

برگزاری دومین جشنواره ملی طراحی و دوخت لباس دانش‌آموزی در استان‌های کشور

  • کد خبر: ۳۸۸۰۳۳
  • ۰۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۲
به گفته مدیرکل انجمن اولیاء و مربیان، دومین جشنواره ملی طراحی و دوخت لباس دانش‌آموزی در هنرستان‌های استان‌های کشور به صورت ملی برگزار می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ عاطفه سادات مدبرنژاد با بیان این‌که شیوه نامه دومین جشنواره ملی طراحی و دوخت لباس دانش‌آموزی به استان‌ها ابلاغ شده است، گفت: این جشنواره با هدف طراحی و ارائه الگوی لباس و پوشش مناسب، ترویج فرهنگ حمایت از تولیدات داخلی، استفاده از ظرفیت هنرجویان هنرستان‌ها در طراحی و دوخت لباس دانش آموزی، توجه به الگو‌های بومی و محلی در طراحی و دوخت، تقویت هویت اسلامی و ملی، طراحی و کیفیت بخشی لباس دانش آموزی سالم از طریق الگو‌های پوشش همخوان با مولفه‌های بهداشت و سلامت و. برگزار می‌شود.

وی افزود: مخاطبین جشنواره شامل دو گروه هستند که یک گروه دانش آموزی متشکل از تمامی دانش آموزان و هنرجویان علاقمند دبیرستان‌ها و هنرستان‌های فنی حرفه‌ای و کاردانش کشور و گروه دوم، گروه آزاد متشکل از تمام اشخاص علاقمند، متخصص و فعال حقیقی در حوزه طراحی و دوخت لباس دانش آموزی است.

مدیرکل انجمن اولیاء و مربیان خاطرنشان کرد: این جشنواره در سه بخش برگزار می‌شود؛ طراحی و دوخت لباس دخترانه و یا پسرانه ویژه یکی از دوره‌های آموزشی، طراحی و دوخت البسه ورزشی دانش آموزی برای استفاده دانش آموزان در المپیاد‌های ورزشی و طراحی و دوخت لباس ویژه دانش آموزان سفیر سلامت مدارس.

مدبرنژاد ادامه داد: به تمامی آثار گروه دانش آموزی که شرایط و ضوابط شرکت در جشنواره را رعایت کرده باشند لوح تقدیر دبیرخانه جشنواره اهدا خواهد شد و تمامی آثار دانش آموزی منتخب از دیدگاه مردم و نیز برگزیدگان بخش آزاد به نمایشگاه جشنواره راه خواهند یافت و لوح تقدیر دریافت خواهند کرد.

وی تصریح کرد: ۲۴ اثر برگزیده کمیته داوری در گروه آزاد و نیز ۲۴ اثر برگزیده بخش دانش آموزی (از دیدگاه مردم) به تناسب جوایز نفیس به همراه لوح جشنواره اهدا و آثار برگزیده جشنواره در بخش دانش آموزی و آزاد از حمایت حق مالکیت معنوس برخوردار خواهند شد و به سایر شرکت کنندگان ثبت نام شده در جشنواره نیز گواهی حضور اعطا خواهد شد.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.