پادکست| رهبر شهید: راهکار ناسازگاری‌ها در زندگی مشترک، کنار آمدن و سازگاری زوجین است بازخوانی جایگاه زنان در گذار از جنگ‌های کلاسیک به نبرد‌های ترکیبی درباره فواید قصه‌گویی والدین برای کودکان در شرایط جنگی نیم‌نگاهی به حضور تیم‌های ورزش‌های گروهی بانوان مشهدی در لیگ‌های برتر سال ۱۴۰۴ طرز تهیه شیرینی قیفی مخصوص برای عید نوروز در منزل + فیلم پیام معاون رئیس‌جمهور برای ورود اعضای تیم ملی فوتبال بانوان به کشور بقائی: دختران ایران نشان دادند که عشق به میهن ریشه‌دارتر از وعده‌های فریبنده است دستور پخت چیکن استراگانف در خانه + فیلم بازگشت بیش از ۲۱ هزار مددجو به خانواده‌ها و توزیع سبد معیشتی در شرایط جنگی اخیر خانواده‌ها نباید نگران تأمین شیرخشک باشند| توزیع در داروخانه‌ها به صورت مویرگی و چندلایه نگاهی به زیرساخت‌های ورزشی ویژه بانوان در شهر مشهد جنگ بر کودکان مختلف، اثرات متفاوتی می‌گذارد| ضرورت تمرکز والدین روی نگرانی کودک
سرخط خبرها
بهره برداری از ۱۲ طرح عمرانی ویژه بانوان در خراسان شمالی همزمان با ایام دهه فجر

بهره برداری از ۱۲ طرح عمرانی ویژه بانوان در خراسان شمالی همزمان با ایام دهه فجر

  • کد خبر: ۳۹۰۳۵۴
  • ۱۳ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۲
مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری خراسان‌شمالی گفت: همزمان با ایام دهه فجر، ۱۵ طرح عمرانی ویژه بانوان در سطح استان افتتاح یا کلنگ‌زنی شد که ۱۲ مورد آن به بهره‌برداری رسید.

به گزارش شهرآرانیوز؛ اعظم الهامی جوشقان با اشاره به اینکه دهه فجر امسال فرصتی بود تا علاوه بر فعالیت‌های فرهنگی و آموزشی، برخی مطالبات و نیاز‌های زیرساختی بانوان نیز به مرحله اجرا برسد، اظهار کرد: در این ایام ۱۵ طرح عمرانی ویژه بانوان در سطح استان افتتاح یا کلنگ‌زنی شد که ۱۲ مورد آن به بهره‌برداری رسید.

وی افزود: از جمله این پروژه‌ها می‌توان به افتتاح مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای خواهران در شهرستان سملقان، بهره‌برداری از پروژه مسکن ۴۸ واحدی مددجویان سرپرست خانوار در شیروان و همچنین افتتاح مراکز خدمات جامع سلامت شهری سه شیروان و روستای گلیان اشاره کرد.

به گفته مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری خراسان‌شمالی، سه طرح دیگر نیز در دهه فجر امسال کلنگ‌زنی شد که شاخص‌ترین آن، آغاز عملیات اجرایی پارک بانوان شهر یکه‌سعود در شهرستان راز و جرگلان است؛ پروژه‌ای که می‌تواند نقش مؤثری در افزایش نشاط اجتماعی و ارتقای سلامت بانوان منطقه داشته باشد.

الهامی جوشقان توضیح داد: بیش از یک‌هزار نفر از بانوان در کارگاه‌هایی با موضوع تحکیم خانواده، مقابله با استرس و عبور از بحران شرکت کردند؛ موضوعاتی که با توجه به شرایط اجتماعی امروز، نقش مهمی در ارتقای تاب‌آوری خانواده‌ها دارد.

وی ادامه داد: همچنین یک‌هزار و ۵۰۰ نفر در کارگاه‌ها و نشست‌های بصیرتی و جهاد تبیین حضور یافتند و بیش از یک‌هزار و ۵۰۰ نفر نیز در دوره‌های آموزشی سواد رسانه‌ای شرکت کردند؛ آموزش‌هایی که با هدف افزایش آگاهی و قدرت تحلیل بانوان در مواجهه با فضای رسانه‌ای برگزار شد.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.