چرا عزت نفس، حیاتی‌ترین سرمایه یک زن است؟ ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید محمدمهدی محمدزاده آبروان دختران خورشید | دختران نوجوان در مراسم معنوی بسته‌بندی نبات متبرک پای سفره امام رضا (ع) نشستند افزایش خطر سرطان با افزایش سن در زنان| بهترین سن شروع ماموگرافی ۴۰ سالگی است اهدای اعضای دختر ۱۴ ساله شاهرودی به بیماران بانوان اردو زبان مهمان ویژه برنامه «شمس الشموس» شدند طرحی که در دهه کرامت اجرا شد| آزادسازی ۱۲۰ مادر زندانی جرایم غیر عمد اجرای برنامه جامع آموزش مهارت‌های زندگی برای ۱۵۰ هزار دختر در آستانه ازدواج تمدید سفر کوتاه بانوان والیبالیست‌ به آسیا تا آخر خردادماه لزوم برنامه‌ریزی سلامت دهان پیش از بارداری| عفونت دهانی می‌تواند منجر به زایمان زودرس شود «کار از خانه به خانه» | روایت کارآفرینی که با چرم، زندگی زنان حاشیه شهر مشهد را زیر و رو کرد حکیمه خواهر والامقام حضرت علی‌ابن‌موسی‌الرضا (ع)؛ روایت بانوی عالمی که تاریخ کم‌تر از او گفت روایتی از یک گردهمایی زنانه نخبگانی| رستاخیز زنان از مشهد آغاز شده است همایش بزرگ «رستاخیز زنان» در مشهد برگزار شد| زنان، پرچم‌داران مقاومت و ایستادگی ایران آغاز مرحله جدید اردوی آماده‌سازی تیم ملی پومسه بانوان از سه شنبه هفته آینده (۱۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵‌) کرمان؛ میزبان ادامه  لیگ دسته یک هندبال بانوان
سرخط خبرها
ورود ۳۰ هزار محصول آرایشی به سامانه نسخه‌نویسی

ورود ۳۰ هزار محصول آرایشی به سامانه نسخه‌نویسی

  • کد خبر: ۳۹۱۰۰۷
  • ۱۷ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۲:۰۴
مدیرکل فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، از رویکرد تسهیل‌گرانه در حوزه رگولاتوری، توسعه زیرساخت‌های دیجیتال و حمایت از تولید داخلی در صنعت آرایشی و بهداشتی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمود آل‌بویه مدیرکل فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، از رویکرد تسهیل‌گرانه در حوزه رگولاتوری، توسعه زیرساخت‌های دیجیتال و حمایت از تولید داخلی در صنعت آرایشی بهداشتی خبر داد.

محمود آل‌بویه گفت: در سال ۱۴۰۳ امکان مشاهده و تجویز فرآورده‌های بهداشتی توسط پزشکان در سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک فراهم شد و تاکنون بیش از ۳۰ هزار محصول در این سامانه بارگذاری شده است. این اقدام علاوه بر افزایش شفافیت، به تقویت جایگاه علمی محصولات داخلی کمک می‌کند.

وی با بیان اینکه صنعت آرایشی و بهداشتی ایران در مقاطع بحرانی نیز پایداری خود را حفظ کرده است، افزود: در حالی که رشد جهانی این صنعت حدود ۶ درصد برآورد می‌شود، این عدد در منطقه خاورمیانه به ۱۰ درصد می‌رسد و ایران نیز از این ظرفیت منطقه‌ای بهره‌مند است. تاکنون حدود ۹۰ هزار کد IRC صادر شده که بیش از ۱۰ هزار مورد آن مربوط به ۹ ماهه نخست سال جاری است و نشان‌دهنده پویایی تولید داخلی است.

آل‌بویه ادامه داد: تفویض گسترده اختیارات به معاونت‌های غذا و داروی دانشگاه‌های علوم پزشکی انجام شده و تقریباً تمامی فرآیند‌های اجرایی به استان‌ها واگذار شده است تا امور با سرعت بیشتری پیش برود. حتی تغییر مسئول فنی نیز در سطح استان قابل انجام است که این موضوع به کاهش بروکراسی و تسریع امور تولیدکنندگان منجر شده است.

وی، توسعه زیرساخت‌های دیجیتال، سامانه‌ای کردن فرآیند‌ها و کاهش زمان صدور مجوز‌ها را از اولویت‌های سال جاری عنوان کرد و گفت: حرکت به سمت رگولاتوری هوشمند و چابک، لازمه رشد پایدار این صنعت است.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.