دعوت از دختر طلایی جودوی ایران به اردوی مشترک تیم ملی جودو دانشگاه پیام نور تهران، قهرمان مسابقات بسکتبال سه‌نفره دانشجویان دختر کشور سهم بیش از ۴۷ درصدی ثبت پایان نامه توسط زنان دانشجوی کشور در سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۴ آغاز اردوی تیم ملی بسکتبال با ویلچر بانوان ️در زنجان از امروز (پنج شنبه ۲۴ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵) هزینه‌های خدمات ناباروری چگونه محاسبه و پرداخت می‌شود؟ «صبیّه آقاجان»، بانویی که تاریخ مشهد را بازنویسی کرد آغاز مرحله ششم اردوی آماده سازی تیم ملی کبدی بانوان از شنبه (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۵) «زن و هویت مشهد» | بخش پنجم: روزی که زنان مشهد تاریخ را تکان دادند کودکان مزه سبزیجات را پیش از تولد می‌فهمند تشدید کاهش بافت استخوانی بدن در دوران یائسگی| راهکار‌های پیشگیری کدامند؟ فردوسی، حکیمی که اسطوره را به خدمت دین درآورد دولت در هفته ازدواج، تالار رایگان و جهیزیه ارزان به زوجین می‌دهد پایان لیگ برتر بدمینتون بانوان با جایگاه چهارمی مشهدی‌ها آغاز اردوی تیم ملی هندبال بانوان از هفته آینده| هنوز تصمیم نهایی برای اعزام تیم‌ها به بازی آسیایی ناگویا گرفته نشده است فعالیت حدود ۱۰.۵ میلیون زن بهره‌بردار عشایری در کشور
سرخط خبرها
انجام ۲ اقدام مهم اجتماعی در حوزه بیمه‌های حمایتی برای زنان سرپرست خانوار

انجام ۲ اقدام مهم اجتماعی در حوزه بیمه‌های حمایتی برای زنان سرپرست خانوار

  • کد خبر: ۳۹۱۳۴۱
  • ۱۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۲
رئیس مرکز توسعه کارآفرینی، اشتغال و توانمندسازی سازمان بهزیستی کشور از دو اقدام مهم اجتماعی در حوزه بیمه‌های حمایتی برای زنان سرپرست خانوار خبر داد و گفت: اجرای بیمه اجتماعی بانوان روستایی و عشایری و همچنین بیمه اجتماعی زنان شهری یکی از این اقدامات است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ آرزو ذکایی فر از دو اقدام مهم اجتماعی در حوزه بیمه‌های حمایتی برای زنان سرپرست خانوار خبر داد و گفت: اجرای بیمه اجتماعی بانوان روستایی و عشایری و همچنین بیمه اجتماعی زنان شهری یکی از این اقدامات است که نقش مؤثری در ایجاد امنیت اقتصادی و اجتماعی زنان سرپرست خانوار دارد.

وی با تأکید بر اهمیت تأمین سرپناه مناسب برای جامعه هدف، اظهار کرد: برخورداری از مسکن ایمن و پایدار از موضوعات کلیدی در مسیر توانمندسازی است. بر همین اساس، سازمان بهزیستی با همکاری دولت چهاردهم تاکنون موفق به تحویل ۱۶ هزار واحد مسکونی به جامعه هدف شده است که بخشی از این واحد‌ها به خانوار‌های دارای دو عضو دارای معلولیت و بیشتر اختصاص دارد.

رئیس مرکز توسعه کارآفرینی، اشتغال و توانمندسازی سازمان بهزیستی کشور افزود: در سال جاری نیز تاکنون ۳ هزار و ۴۰۰ واحد مسکونی واگذار شده است. این اقدامات در راستای تأمین امنیت اجتماعی، ارتقای کیفیت زندگی و تثبیت شرایط معیشتی خانواده‌های تحت پوشش انجام شده و این مسیر با اتکا به سیاست‌های دولت، همراهی نیک‌اندیشان و مشارکت خیرین ادامه خواهد یافت.

ذکایی فر تأکید کرد: رویکرد سازمان بهزیستی حرکت هم‌زمان در سه مسیر «اشتغال پایدار»، «آموزش هدفمند» و «پوشش‌های حمایتی هوشمند» است تا جامعه هدف بتواند به استقلال اقتصادی، کرامت اجتماعی و کیفیت زندگی بالاتر دست یابد.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.