آغاز اردوی تیم ملی هندبال بانوان از هفته آینده| هنوز تصمیم نهایی برای اعزام تیم‌ها به بازی آسیایی ناگویا گرفته نشده است فعالیت حدود ۱۰.۵ میلیون زن بهره‌بردار عشایری در کشور آیا پرخاشگری کودک زنگ خطر است؟ | تقویت رفتار مثبت، یکی از راهکار‌های مقابله با عصبانیت پوشش بیش از ۱۰۰ هزار زن سرپرست خانوار در بیمه‌های اجتماعی ادامه سیر نزولی فرزندآوری در کشور| آمار سقط جنین در دوران جنگ کاهش داشته است رهبر شهید: پدیده خواهران طلبه برای انقلاب آبروست بانوی ملی پوش اسکواش: تمرکز اصلی ما روی بازی‌های آسیایی ناگویا است برگزاری چهار مرحله اردوی آماده‌سازی تیم ملی فوتسال زنان| ارزیابی فنی یکی از شاخص‌ها است با ۷ نشانه شایع ابتلا به کم‌کاری تیروئید آشنا شویم| ایجاد مشکلات در دوران بارداری در صورت عدم درمان درخشش دختران خراسان رضوی در لیگ کاراته وان نقش مهم والدین در کاهش یا تشدید اضطراب در کودکان ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید امیر بنیمین شیرزاد مواد شگفت‌انگیز شیر مادر برای تکامل مغز کودک واگذاری بیش از ۴۰۰۰ کودک بی سرپرست به خانواده‌ها در دوران جنگ تحمیلی سوم درباره انواع سرفه‌ها در دوران بارداری| تغییرات هورمونی، عامل اصلی است آیا تعداد بانوان اهداکننده خون در کشور افزایش می‌یابد؟ سرمربی استقلال: لیگ فوتسال زنان ظرفیت برگزاری با ۱۶ تیم را ندارد نرخ مشارکت زنان در اشتغال کشور ۱۸ درصد است
سرخط خبرها
احتمال تعویق در برگزاری لیگ تنیس روی میز زنان

احتمال تعویق در برگزاری لیگ تنیس روی میز زنان

  • کد خبر: ۳۹۱۴۱۷
  • ۱۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۰
۷ تیم برگزارکننده رقابت‌های تنیس روی میز لیگ زنان در فصل جاری هستند که دیدار‌های خود در مرحله نخست را برگزار کرده‌اند. قرار بود رقابت این تیم‌ها در مرحله دوم و آخر از ۲۶ بهمن پیگیری شود، اما احتمال دارد این رقابت‌ها دیرتر برگزار شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ۷ تیم برگزارکننده رقابت‌های تنیس روی میز لیگ زنان در فصل جاری هستند که دیدار‌های خود در مرحله نخست را برگزار کرده‌اند. قرار بود رقابت این تیم‌ها در مرحله دوم و آخر از ۲۶ بهمن پیگیری شود، اما بررسی تعویق این مرحله در برنامه کمیته مسابقات فدراسیون قرار گرفته است.

درخواست یکی از تیم‌های شرکت کننده دلیل این موضوع است. دانشگاه سه بازیکن خود را برای این مقطع ندارد ضمن اینکه ندا شهسواری هم که قرار است در ترکیب این تیم باشد، حضور در گرنداسمش سنگاپور را در برنامه دارد. قرار است این بازیکن اواخر ماه جاری در این رقابت‌ها شرکت کند که این موضوع مانع همراهی تیم دانشگاه آزاد توسط ندا شهسواری می‌شد. به همین دلیل بررسی تعویق لیگ زنان در برنامه است.

این در حالی است که از روز گذشته (شنبه ۱۸ بهمن) رقابت‌های لیگ مردان با حضور ۷ تیم وارد مرحله دوم دور رفت شد. این مرحله از رقابت‌ها تا شامگاه سه شنبه (۲۱ بهمن) ادامه دارد.

هنوز در مورد تعویق قطعی لیگ زنان و زمان جدید آن تصمیم گیری نشده است، اما مبنا این است که در صورت قطعی شدن تعویق، این رقابت‌ها اواسط اسفند بعد از افطار برگزار شود که تا پیش از پایان سال، پرونده آن بسته شود.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.