بررسی عوارض فشار خون بالا در بین زنان جوان| افزایش خطر ابتلا به بیماری قلبی عروقی را دست کم نگیرید ویدئو| گفت‌وگوی متفاوت شهردار مشهد با دختر خبرنگار یک رسانه در اجتماعات شبانه دوخت و تعمیر پرچم توسط گروهی از بانوان جهادی مشهد| وقتی یک ایده، حماسی می‌شود + فیلم یازده بچه و یک سکوت عجیب؛ راز زندگی شاد خواهران «بیانی» چیست؟ بازخوانی کتاب «زن‌آقا» | روایتی جذاب از سبک زندگی روحانیت جبلی: صداوسیما صد‌ها سحر امامی دارد روایت خواندنی همسر مرحوم آیت الله عبادی از سال‌های پرعشق زندگی مشترک چرا ساخت سریال حضرت معصومه (س) کلید نخورد؟ بررسی جایگاه زنان در رسانه‌های مکتوب و تصویری ایران| حضور بانوان در تحریریه روزنامه‌ها افزایش یافته است تشدید ناباروری با افزایش سن پدر و مادر کاهش آمار طلاق در کشور اشتغالزایی برای زنان سرپرست خانوار خراسان رضوی با اجرای یک ایده جدید جان ناقابل ما، نذر نگاه توست نگاهی به منظومه فکری امام‌علی (ع) در باب زنان
سرخط خبرها
وام ازدواج دانشجویی از ۱۰ میلیون تومان به ۵۰ میلیون تومان افزایش یافت

وام ازدواج دانشجویی از ۱۰ میلیون تومان به ۵۰ میلیون تومان افزایش یافت

  • کد خبر: ۳۹۱۷۰۷
  • ۲۰ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۳
رئیس صندوق رفاه دانشجویان گفت: وام ازدواج دانشجویی از ۱۰ میلیون تومان به ۵۰ میلیون تومان افزایش یافته است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مهر علی‌اکبر محمدی به حمایت‌های صندوق در اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت اشاره کرد و گفت: وام ازدواج دانشجویی از ۱۰ میلیون تومان به ۵۰ میلیون تومان افزایش یافته و وام فرزندآوری نیز از ۳ میلیون به ۱۵ میلیون تومان رسیده است. همچنین سرانه وام تحصیلی دانشجویان متأهل به یک میلیون و ۷۰۰ هزار تومان افزایش پیدا کرده است.

وی از رشد وام ودیعه مسکن خبر داد و گفت: تعداد وام‌های ودیعه مسکن از ۷۲۷ فقره در سال ۱۴۰۲ به بیش از ۲ هزار فقره در سال ۱۴۰۳ افزایش یافته است.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان افزود: در سال جاری تاکنون حدود ۱۵۴ هزار فقره وام به بیش از ۱۰۲ هزار دانشجو پرداخت شده و مجموع پرداختی‌ها به ۷۶۳ میلیارد تومان رسیده است که پیش بینی می‌شود به ۹۰۰ میلیارد تومان برسد.

محمدی با تشریح عملکرد مالی صندوق گفت: با وجود کاهش بودجه عمومی، میزان تسهیلات پرداختی در سال ۱۴۰۳ نسبت به سال ۱۴۰۲، ۴۸ درصد رشد داشته و از حدود ۴۷۰ میلیارد تومان به نزدیک ۷۰۰ میلیارد تومان رسیده است.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.