چگونه با دختران با کرامت رفتار کنیم؟ طرز تهیه عدسی؛ یک شام مقوی، ساده و کم‌هزینه آغاز فصل جدید لیگ برتر فوتسال زنان از ۱۷ مهر ۱۴۰۵ نگاهی به چالش زایمان طبیعی و سزارین در کشور | کاهش ۱۰ برابری مرگ‌ومیر مادران یک دستاورد غیرقابل انکار است مرحله نهایی رقابت‌های انتخابی تیم ملی اسکواش بانوان برگزار شد | حضور باران محمدپور در ترکیب تیم ملی ارومیه؛ میزبان اولین رقابت روئینگ قهرمانی دختران جوان کشور تکرار افتخارآفرینی دختران بسکتبالیست خراسانی در لیگ ملت‌های آسیا | تیم ملی مدال برنز گرفت سهم ۳۶ درصدی زنان از  پست‌های مدیریتی خراسان رضوی آغاز سومین اردوی آماده‌سازی تیم ملی فوتسال زنان در رده جوانان از امروز (دوشنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۵) ریشه بگو‌مگو‌های تمام‌نشدنی میان زوجین در زندگی مشترک‌شان چیست؟ سردرگمی مادران جوان در هدایت فضای مجازی برای بهبود در فرزندپروری | راهکار چیست؟ هوش مصنوعی و تحول دوگانه در بازار کار زنان ضمانت کمیته امداد کشور از وام‌های قرض‌الحسنه اشتغال زنان تحت پوشش این سازمان درباره کتاب تفریظ شده «من زنده‌ام» توسط رهبر شهید چه می‌دانید؟ طلاق؛ یکی از دلایل افزایش آمار زنان سرپرست خانوار در کشور تیم دختران ایران در المپیاد جهانی جغرافیا خوش درخشید آمادگی کامل تیم فوتبال خاتون بم برای حضور در لیگ قهرمانان زنان آسیا دستور پخت کیک مرغ در خانه + فیلم ویدیو | نقش مادر یک خلبان در شکست کودتای نوژه خانم‌ها قلاب‌بافی را فراموش نکنید تا آلزایمر نگیرید!
سرخط خبرها
انتقاد نماینده مردم قم از تمرکز دوربین صداوسیما روی زنان بی‌حجاب

انتقاد نماینده مردم قم از تمرکز دوربین صداوسیما روی زنان بی‌حجاب

  • کد خبر: ۳۹۲۷۸۸
  • ۲۶ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۲
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی نوشت: اینکه بانوان کم‌حجاب ما با ما در راه دفاع از نظام و میهن عزیزمان همراه هستند، برای ما مایه مباهات است؛ اما اینکه به بانوان چادری‌مان این‌طور پیام می‌دهیم که اگر می‌خواهید دیده شوید، باید این نوع حجاب کاملتان را کنار بگذارید، حقیقتاً مایه تأسف است.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدمنان رئیسی، در یادداشتی در فضای مجازی خود با عنوان «آلرژی صداوسیما به بانوان محجّبه؟!» نوشت:

دیشب که گزارش‌های صدا و سیما از راهپیمایی ۲۲ بهمن را دیدم، هم خوشحال شدم و هم خشمگین! خوشحال شدم از اینکه همه و همه، با هر اعتقاد و با هر حجابی آمده بودند؛ اما خشمگین هم شدم که چرا دوربین‌های صدا و سیما نسبت به بانوان چادری اینقدر آلرژی دارد! وضعیت به نحوی شده که گویا اگر با حجاب نامتعارف وارد مسیر راهپیمایی شوید شانس دیده شدنتان توسط دوربین‌های صدا و سیما را چندین برابر افزایش داده‌اید!

اینکه بانوان کم‌حجاب ما با ما در راه دفاع از نظام و میهن عزیزمان همراه هستند برای ما مایه مباهات است، اما اینکه به بانوان چادری‌مان اینطور پیام می‌دهیم که اگر می‌خواهید دیده شوید باید این نوع حجاب کاملتان را کنار بگذارید حقیقتا مایه تاسف است! جالب آنکه امشب در تماس گلایه‌آمیزم با معاون رسانه ملی، ایشان هم نظر حقیر را تایید کرد و با این حساب، حالا نمی‌دانم که پس مسئول این نوع آلرژی سیما به بانوان محجّبه کیست؟!

منبع: خبرآنلاین

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.