چطور زندگی عروس ۱۶ ساله در چند روز نابود شد؟ | روایت دختری که با گریه به مرکز مشاوره پلیس مشهد آمد چند زوج نابارور با کمک پژوهشگاه رویان فرزندشان را در آغوش کشیدند؟ غر زدن چه بلایی سر مغزتان می‌آورد؟ ضرورت توجه به حوزه زنان و خانواده در سیاستگذاری های کلان فرهنگی خانه داری| چرا کیک، یک طرفه پف می‌کند؟ کم‌کاری تیروئید احتمال ناباروری را افزایش می‌دهد اصفهان، میزبان دومین اردوی تیم ملی هندبال زنان| شرایط آمادگی بازیکنان نسبتاً خوب است چرا وام‌ و امتیازات فرزندآوری، جمعیت را افزایش نداد؟ حضور ۱۰ تیم در خط استارت لیگ نوزدهم بانوان| «دربی» برای نخستین بار برگزار می شود «ریحانه رضایی»؛ تنها نماینده ایران در روز سوم رقابت‌های شمشیربازی قهرمانی آسیا فاصله درمان شبکیه نوزادان نارس تا «نابینایی»؛ فقط چند هفته| اگر والدین رضایت ندهند، دادگاه حکم درمان می‌دهد اهمیت نقش هدایتگری بانوان در جنگ تحمیلی سوم سوزن چرخ‌ خیاطی زن جوان مشهدی را راهی بیمارستان کرد! (۳۱ خرداد ۱۴۰۵) خطر بزرگ برای سلامتی در آشپزخانه شما؛ میکروپلاستیک‌ها چگونه وارد بدن می‌شوند؟ وقف مسجد امین‌الدوله توسط یک بانوی قاجاری برای برگزاری مراسم ماه محرم این عادت‌های روزانه جیب‌تان را خالی می‌کند | از قانون ۷ روزه چه می‌دانید؟ ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید عباس حامد برادران کوهی مادران باردار بخوانند| خطرات تماس با بیمار مبتلا به آبله مرغان لزوم اجرای برنامه یکپارچه‌سازی خدمات و مراقبت‌های سرطان پستان| غربالگری موجب کنترل بیماری می‌شود رقابت‌های کاراته قهرمانی آسیا| کومیته تیمی زنان ایران به فینال راه یافت
سرخط خبرها
برگزاری مراسم تشییع پیکر مادر شهید حاج احمد متوسلیان در بهشت زهرا(س)

برگزاری مراسم تشییع پیکر مادر شهید حاج احمد متوسلیان در بهشت زهرا(س)

  • کد خبر: ۳۹۴۸۶۱
  • ۰۵ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۰
مراسم تشییع پیکر بانو «معصومه حسینی‌زاده» مادر شهید حاج احمد متوسلیان، صبح امروز با حضور مردم و جمعی از دوستان و همرزمان حاج احمد در بهشت زهرا(س) برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، مراسم تشییع پیکر بانو معصومه حسینی‌زاده مادر شهید حاج احمد متوسلیان صبح امروز با حضور مردم و جمعی از دوستان و همرزمان حاج احمد از جمله سردار نائینی سخنگوی سپاه پاسداران، اسماعیل کوثری، منصور کوچک‌ محسنی، سعید قاسمی برگزار شد.

سردار اسماعیل کوثری در مراسم تشییع پیکر مادر شهید متوسلیان گفت: حاج احمدی برای همه ما یک الگو بود. اگر فرمانده لشکر محمد رسول الله بعد از عملیات‌های فتح‌المبین و عملیات المقدس رفت برای مقابله با اسرائیل، در واقع خواسته وجودی خودش بود.

وی افزود: حاج احمد بسیار علاقه و آمادگی ذهنی داشت تا با با رژیم اشغالگر نیز مقابله کند. در حالی که سال ۶۱ که نه امکاناتی داشتیم و نه نیروی آنچنانی بود، اما حاج احمد همانطور که با طاغوت مبارزه کرد و شش ماه زیر شکنجه ساواک ایستادگی و مقاومت کرد، در دفاع مقدس و در مقابله با ضد انقلاب و بعد هم ارتش بعث عراق و آمریکا و اسرائیل ایستاد.

کوثری بیان داشت: او یک الگوی به تمام معنای مسلمان واقعی بود که آقا اباعبدالله الحسین و ائمه معصومین می‌خواستند. حاج احمد هیچ موقع یک لحظه برای آسایش خودش فکر نمی‌کرد و هیچ امتیازی برای خودش نمی‌خواست. او جایی که خطرناک‌ترین ماموریت‌ها بود را می‌پذیرفت.

وی افزود: حالا این مادر بعد از ۴۳ سال انتظار از دنیا رفت. در حالی که همه ما می‌دانیم حاج احمد همان وقتی که می‌خواست به بیروت برود به شهادت رسید.

کوثری گفت: ما همینجا با مادر عزیز حاج احمد و خود حاج احمد پیمان ببندیم که راهش را تا آخرین لحظه ادامه دهیم و پشت ولی امر مسلمین انشالله بایستیم و مقاومت بکنیم و انشالله به امید خدا بتوانیم کاری کنیم که خواسته حاج احمد که سرنگونی رژیم اشغالگر قدس بود به زودی محقق شود.

گفتنی است؛ بعد از اقامه نماز، پیکر این مادر، در قطعه ۲۵ گلزار شهدای بهشت زهرا به خاک سپرده می‌شود.

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.