ناباروری در بسیاری موارد قابل درمان است| سن؛ یکی از مهم‌ترین عوامل اثرگذار بر باروری بانوان «رازیانه» باعث افزایش شیرمادر می‌شود معرفی یک فرمول نامرئی برای تربیت فرزندی قدرتمند مغفول ماندن بسیاری از نقش‌های زنان در جنگ‌های تحمیلی اخیر | رسانه ها، پیگیر بازنمایی هویت واقعی زن ایرانی را باشند بانوی ملی‌پوش تیراندازی ایران: همه تیراندازان حاضر در فینال حرفه‌ای هستند آیا جمله «با خودش زندگی می‌کنم نه خانواده‌اش»، تفکر درستی است؟ خانه‌داری| با چند روش ساده، آشپزخانه را ایمن کنیم آغاز دومین مرحله از اردوی آماده‌سازی تیم ملی بانوان پارادوومیدانی از دوشنبه (۵ مرداد ماه ۱۴۰۵) وقتی ماندن در تولید سخت‌تر از شروع آن است| ایجاد یک کسب و کار و اشتغال برای بانوان شهر توسط یک بانوی لرستانی آغاز شمارش معکوس خاتون برای سومین ماجراجویی قاره‌ای گروه‌های مردمی جهادی پای کار ترویج فرزندآوری آمدند تهدید صمیمیت خانواده با استفاده افراطی از فضای مجازی نائب قهرمانی خراسان رضوی در مسابقات کاتای قهرمانی بانوان کشور ویدیو| روایت تکان‌دهنده امدادگر از دق کردنِ دختر سه ساله دکتر جمیله علم‌الهدی: حفظ وحدت انتظار امروز شهید رییسی از همه است پیکر مادر شهیدان داروغه در کاشان تشییع و خاکسپاری شد آمریکا پنج قلوهای معروف یزدی را یتیم کرد | روایت همسر و دختر شهید از روز حادثه + فیلم بررسی جایگاه نهاد خانواده در دیدگاه رهبر شهید انقلاب| مادر نخستین معلم جامعه است
سرخط خبرها
پنهان کردن احساسات، زمینه‌ساز مشکلات جدی در روان کودکان

پنهان کردن احساسات، زمینه‌ساز مشکلات جدی در روان کودکان

  • کد خبر: ۳۹۹۹۹۶
  • ۲۵ اسفند ۱۴۰۴ - ۲۲:۳۳
یک روانشناس کودک و نوجوان، پنهان کردن احساسات را زمینه‌ساز مشکلات جدی در روان کودکان دانست و گفت: ما باید به کودکانمان یاد دهیم که با احساسات خود آشنا شوند و بعد از پذیرش درباره آن صحبت و به بهترین شکل آن را بروز دهند.

به گزارش شهرارانیوز؛ سمیه‌سادات حسینی نژاد اظهار کرد: پنهان کردن احساسات زمینه‌ساز مشکلات جدی در روان کودکان است، ما باید به کودکانمان یاد دهیم که با احساسات خود آشنا شوند و بعد از پذیرش درباره آن صحبت و به بهترین شکل آن را بروز دهند.

وی با اشاره به اینکه آمار‌ها نشان می‌دهد بیش از ۴۰ میلیون کودک در جهان در مناطق جنگی زندگی می‌کنند، تصریح کرد: این کودکان به دلیل زندگی در این شرایط نسبت به همسالان خود که در مناطق معمولی زندگی‌می‌کنند دو تا سه برابر بیش‌تر دچار اختلالات روانی می‌شوند.

این روانشناس با اشاره به اهمیت کنترل و درمان اضطراب گفت: کودکی که هر روز گوش به زنگ است و صدا‌های انفجار می‌شنود دائما در ترس و نگرانی زندگی می‌کند. ترس از دست دادن و نبود حمایت عاطفی از طرف خانواده و دوستان منجر به اضطراب می‌شود که این جز کمترین اختلالات روانی محسوب می‌شود، درگیری و ترشح مداوم کورتیزول اثرات قابل توجهی بر کودک خواهد گذاشت.

وی در خصوص روش‌های مراقبت از کودکان گفت: در وهله اول والدین باید خودشان تاب آوری بالا داشته و آرامش داشته باشند، اما این امر به معنای پنهان کردن احساسات خود والدین از کودک نیست، زیرا آنها متوجه احساسات پنهان شده می‌شوند.

حسینی نژاد اظهار کرد: اگر والدین به‌زیستی و عملکرد روزانه‌شان مختل شده باید بدانند که برای تبدیل خانه به عنوان مکانی امن باید اول شرایط روانی خودشان خوب باشد تا بتوانند حمایت درستی از بقیه اعضای خانواده داشته باشند، به خصوص مادر‌ها که قلب تپنده خانه هستند.

وی افزود: باید به کودکان اجازه دهیم درباره احساساتشان گفت‌و‌گو و در مورد جزئیات هرچیزی که نگرانشان می‌کند با ما صحبت کنند، این کار باید از بیان احساسات خودمان آغاز شود، مادر باید همدل و شنونده احساسات کودکان باشند؛ این موضوع یک موقعیت ایمن برای کودکان به وجود می‌آورد.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.