ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید سید احمد مقدم انجام یک دیدار دوستانه و تدارکاتی میان تیم ملی والیبال زنان ایران و استرالیا عضویت حدود ۵۰۰ نفر از سمن‌های مردم نهاد در شبکه ارتباطی سازمان‌های غیردولتی زنان وجود حدود ۶.۵ میلیون زن سرپرست خانوار در کشور | بانوان از بهزیستی چه خدماتی دریافت می‌کنند؟ شناسایی شیوع چشمگیر کمبود ویتامین D در میان مادران باردار نیشابور سهم زنان جهان از مشاغل پردرآمد چقدر است؟ چگونه با دختران با کرامت رفتار کنیم؟ طرز تهیه عدسی؛ یک شام مقوی، ساده و کم‌هزینه آغاز فصل جدید لیگ برتر فوتسال زنان از ۱۷ مهر ۱۴۰۵ نگاهی به چالش زایمان طبیعی و سزارین در کشور | کاهش ۱۰ برابری مرگ‌ومیر مادران یک دستاورد غیرقابل انکار است مرحله نهایی رقابت‌های انتخابی تیم ملی اسکواش بانوان برگزار شد | حضور باران محمدپور در ترکیب تیم ملی ارومیه؛ میزبان اولین رقابت روئینگ قهرمانی دختران جوان کشور تکرار افتخارآفرینی دختران بسکتبالیست خراسانی در لیگ ملت‌های آسیا | تیم ملی مدال برنز گرفت سهم ۳۶ درصدی زنان از  پست‌های مدیریتی خراسان رضوی آغاز سومین اردوی آماده‌سازی تیم ملی فوتسال زنان در رده جوانان از امروز (دوشنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۵) ریشه بگو‌مگو‌های تمام‌نشدنی میان زوجین در زندگی مشترک‌شان چیست؟ سردرگمی مادران جوان در هدایت فضای مجازی برای بهبود در فرزندپروری | راهکار چیست؟ هوش مصنوعی و تحول دوگانه در بازار کار زنان ضمانت کمیته امداد کشور از وام‌های قرض‌الحسنه اشتغال زنان تحت پوشش این سازمان
سرخط خبرها
سهم ۷۷ درصدی زنان در استفاده از خدمات مشاوره و روانشناسی سازمان بهزیستی

سهم ۷۷ درصدی زنان در استفاده از خدمات مشاوره و روانشناسی سازمان بهزیستی

  • کد خبر: ۴۰۱۹۵۹
  • ۰۵ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۰:۴۶
مدیرکل دفتر مشاوره و امور روانشناختی سازمان بهزیستی با اشاره به اینکه از ۹ اسفند تاکنون ۶۵۱ هزار و ۲۱ نفر برای دریافت خدمات مشاوره و روانشناسی با همکاران ما تماس گرفته‌اند، گفت: ۷۷ درصد از آنها زنان بوده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ابراهیم غفاری با اشاره به اینکه از ۹ اسفند تاکنون ۶۵۱ هزار و ۲۱ نفر برای دریافت خدمات مشاوره و روانشناسی با همکاران ما در سازمان بهزیستی تماس گرفته‌اند، اظهار کرد: ۷۷ درصد از آنها زنان بوده‌اند.

وی ادامه داد: جنگ علاوه بر آسیب‌های فیزیکی، صدمات روحی عمیقی به افراد وارد می‌کند و حمایت روانی-اجتماعی در چنین شرایطی نه تنها به افراد کمک می‌کند تا بحران را پشت سر بگذارند، بلکه تاب‌آوری بلندمدت جامعه را نیز تقویت می‌کند.

به گفته مدیرکل دفتر مشاوره و امور روانشناختی سازمان بهزیستی، این خدمات به افراد کمک می‌کنند تا احساس کنند تنها نیستند و در این دوران سخت، کسی صدایشان را می‌شنود و به یاری‌شان می‌شتابد.

غفاری با اشاره به برخی از این مسائل روانی اجتماعی گفت: تروما و اختلال استرس پس از سانحه (PTSD) , اضطراب و افسردگی، واکنش‌های سوگ، فروپاشی روابط اجتماعی، افزایش بی‌اعتمادی بین افراد و گروه‌ها و تضعیف نهاد‌های اجتماعی شود، این امر، تاب‌آوری جامعه را در برابر بحران کاهش می‌دهد.

وی درباره آسیب‌پذیری گروه‌های خاص هم گفت: کودکان، زنان، سالمندان، افراد دارای معلولیت، و اقلیت‌های قومی یا مذهبی، غالباً در شرایط جنگ با چالش‌های بیشتری رو‌به‌رو هستند. کودکان ممکن است دچار تاخیر در رشد، مشکلات رفتاری، و اختلالات یادگیری شوند. زنان ممکن است بیشتر در معرض خشونت جنسی و آسیب‌های روانی ناشی از آن قرار گیرند.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.