قهرمان ماده ۴ در ۴۰۰ متر رقابت‌های لیگ دوومیدانی بانوان مشخص شد | کسب یک رکورد جدید رقابت‌های لیگ دسته اول فوتبال زنان | تیم تراکتور به نخستین پیروزی خود دست یافت خواب زودهنگام و منظم؛ اساسی‌ترین سرمایه‌گذاری عصبی و شناختی برای رشد همه‌جانبه کودک آشپزی | طرز تهیه کتلت بادمجان بدون سیب‌زمینی را بلدید؟ ناباروری؛ یکی از عوامل مهم تنش در روابط زناشویی | حضور روانشناسان در کنار تیم درمان ضروری است رئیس فدراسیون کبدی: از عملکرد زنان در ناگویا راضی بودم آیا عامل پیشرفت آلزایمر در زنان، پروتئین‌ها هستند؟ امکان بارداری پس از درمان سرطان پستان وجود دارد رواق نجمه خاتون (س) میزبان بانوان در محفل دعای ضراب اصفهانی می‌شود | بررسی «آسیب‌های مقایسه در زندگی» در صحن جمهوری اسلامی حرم مطهر رضوی دستور پخت مرغ زعفرانی تابه‌ای | شامی سریع و خوش‌عطر برای اعضای خانواده شکست سپاهان و برد استقلال در هفته سوم لیگ برتر هندبال زنان حضور داوران ایرانی در لیگ قهرمانان زنان آسیا چرا دو سال اول زندگی کودک، حیاتی است؟ اینفوگرافی | فواید زردچوبه برای زنان دختران دانش‌آموز مشهدی به یاد کودکان میناب، اثر هنری ساختند | میناب، هشتک، ۱۶۸ معرفی راهکار‌هایی برای توجه زوجین به مرز صراحت و بی‌احترامی در زندگی مشترک نماینده دختران والیبالیست مشهد در فصل جدید لیگ‌ برتر کشور حریفان خود را شناخت ویژه‌برنامه‌های حرم مطهر رضوی برای بانوان (پنجشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۵) یک راهکار عالی برای گرم کردن کانون خانواده آشپزی |‌ دستور پخت شامی بروجردی | یک وعده غذایی لذیذ و آسان برای کدبانوهای ایرانی
سرخط خبرها
زنان ایران، پیشگام در جنگ روایت‌ها

زنان ایران، پیشگام در جنگ روایت‌ها

  • کد خبر: ۴۰۲۴۰۱
  • ۰۷ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۸:۴۰
دبیر شورای حوزوی شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: زنان ایرانی با پیشگامی در «جنگ روایت‌ها» و تکیه بر هویت اسلامی-ایرانی خود، نه تنها ستون آرامش خانواده، بلکه به دژ مستحکم مقاومت در برابر تهاجم رسانه‌ای و فتنه‌انگیزی‌های آمریکا و صهیونیسم تبدیل شده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت‌الاسلام عباس ابراهیمی اظهار کرد: زنان ایرانی با پیشگامی در «جنگ روایت‌ها» و تکیه بر هویت اسلامی-ایرانی خود، نه تنها ستون آرامش خانواده، بلکه به دژ مستحکم مقاومت در برابر تهاجم رسانه‌ای و فتنه‌انگیزی‌های آمریکا و صهیونیسم تبدیل شده‌اند.

وی افزود: حضور چشمگیر و پرشور زنان و دختران ایرانی که پرشمارتر از مردان در میدان حضور یافته‌اند ـ تصویری الهام‌بخش از آگاهی، غیرت و مسئولیت‌پذیری اجتماعی را رقم زده است. این حضور در حالی است که تجاوز و خشونت علیه مردم بیگناه، از زنان و مردان تا کودکان و شهادت آنان، وجدان هر انسان آزاده‌ای را جریحه‌دار کرده و بیش از هر زمان دیگری اهمیت سرمایه‌های اجتماعی و فرهنگی میهن عزیزمان را آشکار ساخته است.

دبیر شورای حوزوی شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به اینکه امروز میدان نبرد و تهاجم تنها به مواجهه نظامی محدود نیست؛ بلکه در کنار تهاجم و تجاوز نظامی به کیان میهن عزیزمان، شاهد تلاش مضاعف دشمنان و رسانه‌های معاند، به ویژه رئیس‌جمهور خبیث و دروغگوی ایالات متحده، در جنگ روایت‌ها، عملیات روانی و تلاش برای گسست اجتماعی و تضعیف ایمان، امید و هویت جامعه هستیم، تصریح کرد:، اما در چنین شرایطی حضور با بصیرت مردم فهیم در میدان، به ویژه نقش بانوان ایرانی در حفظ انسجام اجتماعی و تقویت روح مقاومت، نقشی تعیین‌کننده و راهبردی است.

حجت الاسلام ابراهیمی افزود: امامین انقلاب، امام راحل و امام شهیدمان نیز بار‌ها بر این تأثیر قابل توجه زنان و جایگاه والای بانوان ایرانی تأکید داشته‌اند. در واقع انقلاب اسلامی نگاه تازه‌ای به زن مسلمان ایرانی ارائه کرد؛ نگاهی که او را نه موجودی منزوی و نه ابزاری در خدمت مصرف و نمایش، بلکه انسانی صاحب کرامت، هویت و توانایی‌های گسترده اجتماعی می‌داند. در این چارچوب، زن می‌تواند در عین پایبندی به ارزش‌های اخلاقی و خانوادگی، در عرصه‌های علمی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی نیز حضوری فعال و اثرگذار داشته باشد.

وی گفت: میدان اصلی مواجهه امروز، علاوه بر عرصه نظامی، میدان فرهنگ و روایت نیز هست، که بانوان در خط مقدم این میدان قرار گرفته‌اند که باید این حضور تقویت شود. یکی از مهم‌ترین عرصه‌های این حضور، تقویت روایت‌های امیدآفرین و واقع‌بینانه از مقاومت و ایستادگی ملت ایران است؛ روایت‌هایی که می‌تواند در خانواده، محیط‌های آموزشی، فعالیت‌های فرهنگی و حتی در فضای مجازی منتشر شود و مانع از تأثیرگذاری عملیات روانی و تبلیغات رسانه‌های معاند گردد.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.