در نکوهش یک زندگی چهارقسطه فعالیت ۸۹ هزار زن در تعاونی‌های کشور | مشارکت ۱۴ درصدی زنان در اقتصاد، هدررفت نیروی انسانی است آشپزی | چگونه خورش فسنجون با مرغ را مجلسی و رستورانی بپزیم؟ هجرت حضرت معصومه(س) از مدینه به قم، حامل پیامی درباره امامت بود برگزاری کارگاه آموزشی پیشگیری از سرطان‌های شایع بانوان در بوستان شهربانو امید مشهد بودجه هزینه شده برای بانوان در فدراسیون والیبال حاشیه ساز شد! احتمال جدایی یکی از مهاجمان پرسپولیس از این تیم در آستانه فصل جدید فوتبال زنان ویژه‌‍‌برنامه‌های امروز حرم مطهر رضوی برای بانوان (۱۴ شهریور ۱۴۰۵) تست قطره خون پاشنه پا از نوزاد؛ یک اقدام حیاتی برای تشخیص زودهنگام اختلالات نادر امیدهای تازه در خصوص درمان سرطان سینه بدون شیمی‌درمانی وقتی عده‌ای لباس‌های داخل خانه را در خیابان می‌پوشند ! چرا محل خواب نوزاد اهمیت زیادی در سلامت او دارد؟ تزریق ژل و فیلر یک خدمت پزشکی است یا زیبایی؟ ناکامی تیم ملی تکواندوی زنان ایران در مسابقات پاراگرندپری موجوی کره جنوبی با اثرات منفی کمال‌گرایی پنهان در زندگی مشترک آشنا شویم | معرفی راهکارهایی برای رفع این پدیده خطرناک اینفوگرافی | آموزش سواد مالی برای فرزندان آشا محرابی مهمان چهارمین قسمت برنامه «هم‌کلام» شد افزایش نرخ مشارکت اقتصادی زنان با تدوین یک نقشه راه متوازن
سرخط خبرها
بازگشت دختران هندبالیست خراسانی به میدان لیگ‌برتر

بازگشت دختران هندبالیست خراسانی به میدان لیگ‌برتر

  • کد خبر: ۴۱۰۳۴۴
  • ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۰:۰۰
سازمان لیگ بسکتبال برخلاف لیگ مردان که به مختومه‌شدن آن رأی داد، به‌دنبال تعیین‌تکلیف لیگ‌برتر بانوان است.

مژده رنگیان| شهرآرانیوز؛ ملی‌پوش خراسانی بسکتبال و والیبال برای رسیدن به جام قهرمانی دوباره راهی لیگ‌برتر می‌شوند. سازمان لیگ بسکتبال برخلاف لیگ مردان که به مختومه‌شدن آن رأی داد، به‌دنبال تعیین‌تکلیف لیگ‌برتر بانوان است و به همین منظور زمان برگزاری فینال لیگ‌برتر زنان را در صورت فراهم‌بودن اوضاع، هجدهم اردیبهشت و در تهران میان تیم‌های استقلال تهران و آکادمی سحر اعلام کرد.

در صورت نیاز به دیدار سوم فینال، این دیدار یکشنبه، بیستم اردیبهشت، در تهران برگزار خواهد شد.

دیدار نخست فینال لیگ‌برتر بسکتبال زنان هشتم اسفند پارسال برگزار شد و در آن آبی‌پوشان موفق به شکست حریفشان شدند. 

قرار بود دومین جدال میان این دو تیم به فاصله دو روز، در تاریخ دهم اسفند، برگزار شود، اما لغو شد. در ترکیب این تیم‌ها، مهسا کرانی، ملی‌پوش خراسانی بسکتبال، با پیراهن تیم استقلال حضور دارد و می‌خواهد امسال با تیم جدیدش در بیست‌سالگی یک قهرمانی دیگر تجربه کند. کرانی پارسال با تیم سحر توانست جام طلایی را بالای سر ببرد. از سوی دیگر، کمیته مسابقات فدراسیون هندبال هم خبر داده است که دو هفته پایانی لیگ‌برتر هندبال زنان به‌صورت متمرکز و به میزبانی دو باشگاه فولاد مبارکه سپاهان و نامی‌نو در شهر اصفهان برگزار خواهد شد.

لیگ‌برتر هندبال زنان تا هفته دوازدهم با هشت تیم برگزار شد و پس از آن به‌دلیل وضعیت جنگی مانند دیگرلیگ‌ها متوقف شد. حالا دیدار‌های هفته سیزدهم و چهاردهم لیگ‌برتر زنان از بیست‌ودوم تا بیست‌وپنجم اردیبهشت برگزار می‌شود تا تکلیف قهرمان و نایب‌قهرمان و همچنین تیم‌های سقوط‌کننده مشخص شود.

آرزو کیانی‌آرا، تنهاملی‌پوش مشهدی، نیز در این دو هفته با پیراهن نفت‌وگاز گچساران به میدان می‌رود. نفت‌وگاز اکنون با هجده امتیاز در رده سوم جدول جای دارد. سپاهان و سنگ‌آهن بافق نیز با ۲۲امتیاز در رده‌های اول و دوم جای گرفته‌اند. کیانی‌آرا و تیمش در دو بازی پیش‌رو با تیم‌های پایین‌تر از خود دیدار می‌کنند و هنوز این شانس را دارند که بتوانند به جام قهرمانی برسند. در بازی نخست نیز دو مدعی اصلی یعنی سپاهان و سنگ‌آهن بافق در دیداری فینال‌گونه با هم دوئل خواهند کرد. در پایین جدول نیز آذرخش هرمزگان و کسری گرمدره البرز در آستانه سقوط به لیگ‌یک هستند. آرزو کیانی‌آرا، ملی‌پوش مشهدی، در سطح باشگاهی کارنامه درخشانی دارد و تاکنون هشت مدال طلای قهرمانی لیگ‌برتر را کسب کرده است؛ او پنج‌سال با تیم ثامن‌الحجج (ع) مشهد قهرمان لیگ شد و با اشتادسازه مشهد، لارستان و بافق هم جام قهرمانی را بالای سر برد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.