قضاوت ۲ بانوی داور ایرانی در مسابقات فوتبال بازی‌های آسیایی ژاپن حضرت معصومه (س)؛ الگوی جامع زن مسلمان | هجرتی تاریخی که با ولایت پیوند داشت ازدواج موفق، یک مسابقه برای پیدا کردن کامل‌ترین آدم نیست | بررسی معیار‌های درست انتخاب همسر انجام پژوهشی درباره یائسگی و سلامت زنان توسط محققان ایرانی | نظام سلامت به سمت رویکردی پیشگیرانه و منسجم حرکت کند در نکوهش یک زندگی چهارقسطه فعالیت ۸۹ هزار زن در تعاونی‌های کشور | مشارکت ۱۴ درصدی زنان در اقتصاد، هدررفت نیروی انسانی است میزان ابتلا به سرطان در زنان برخی از استان‌های کشور بالاست | مهمترین عوامل افزایش خطر چیست ؟ آشپزی | چگونه خورش فسنجون با مرغ را مجلسی و رستورانی بپزیم؟ هجرت حضرت معصومه(س) از مدینه به قم، حامل پیامی درباره امامت بود سرزنش، قاتل خاموش زندگی مشترک | راهکار‌های مناسب کدامند؟ برگزاری کارگاه آموزشی پیشگیری از سرطان‌های شایع بانوان در بوستان شهربانو امید مشهد بودجه هزینه شده برای بانوان در فدراسیون والیبال حاشیه ساز شد! احتمال جدایی یکی از مهاجمان پرسپولیس از این تیم در آستانه فصل جدید فوتبال زنان ویژه‌‍‌برنامه‌های امروز حرم مطهر رضوی برای بانوان (۱۴ شهریور ۱۴۰۵) تست قطره خون پاشنه پا از نوزاد؛ یک اقدام حیاتی برای تشخیص زودهنگام اختلالات نادر امیدهای تازه در خصوص درمان سرطان سینه بدون شیمی‌درمانی وقتی عده‌ای لباس‌های داخل خانه را در خیابان می‌پوشند ! چرا محل خواب نوزاد اهمیت زیادی در سلامت او دارد؟ تزریق ژل و فیلر یک خدمت پزشکی است یا زیبایی؟ ناکامی تیم ملی تکواندوی زنان ایران در مسابقات پاراگرندپری موجوی کره جنوبی
سرخط خبرها
«فرشته‌ها هم عاشق می‌شوند» | روایتی از عشق پاک در دل واقعیت‌های امروز زنان ایرانی

«فرشته‌ها هم عاشق می‌شوند» | روایتی از عشق پاک در دل واقعیت‌های امروز زنان ایرانی

  • کد خبر: ۴۱۰۹۲۲
  • ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۰:۱۵
رمانی عاشقانه، اما نه از جنس خیالات دور از واقعیت؛ «فرشته‌ها هم عاشق می‌شوند» حاصل گفت‌و‌گو با ۱۵۰ زن ایرانی است، با شخصیتی به نام «فرشته» که در جامعه امروز زندگی می‌کند و با سلاح حیا، حجاب و پاکدامنی به عشق پاک می‌رسد.

نعیمه ترکمن‌نیا، فعال فرهنگی | شهربانو، وقتی این کتاب را در دست می‌گیری، با رمانی عاشقانه در ژانر رئال آشنا می‌شوی که بر اساس واقعیتی مستند از زندگی دختران و زنان سرزمینمان نوشته شده است.

این رمان به مقایسه دغدغه‌های زن امروز و زن دیروز می‌پردازد. در این مجموعه، ضمن ورود به فضای رمان و تخیل، بخش‌هایی از کتاب به صورت مستند روایت شده است؛ مستندسازی این رمان کمک شایانی به واقعی‌تر شدن و افزایش باورپذیری داستان می‌کند، زیرا وقتی مخاطب می‌بیند داستان صرفا زاییده تخیلات نویسنده نیست، باور کردن آن برایش راحت‌تر می‌شود.

نام شخصیت اصلی این کتاب فرشته است که در طول داستان به کمال نزدیک و نزدیک‌تر می‌شود و با پاکدامنی و تقوایی که به خرج می‌دهد، عشق پاک و سالم خود را به تصویر می‌کشد و به دست می‌آورد. او در جامعه امروزی ایران زندگی می‌کند و می‌کوشد با وجود مشکلات و موانع، با سلاح عفت، حیا و حجاب به درجات بالا برسد.

نویسنده رمان «فرشته‌ها هم عاشق می‌شوند» برای نگارش این کتاب، زندگی ۱‍۵۰ نفر از زنان ایرانی را بررسی کرده و با زنان بسیاری گفت‌و‌گو کرده است. این اثر می‌تواند برای قشر نوجوان و جوان به‌ویژه دختران مناسب باشد و جایگزینی برای رمان‌های زرد و بی‌نتیجه قلمداد شود.

«فرشته‌ها هم عاشق می‌شوند» نوشته خانم نعیمه اسلاملو است که در سال ۱۳۹۳ به همت نشر تلاوت آرامش با حجم صفحات ۴۱۵ صفحه منتشر شده و تاکنون به چاپ هشتم رسیده است.

نعیمه اسلاملو متولد ۱۳۵۸ در کرج است و بیشتر درباره دیدگاه اسلام و غرب درباره پوشش و خانواده می‌نویسد؛ «زمانی برای زن بودن»، «ما طلبکاریم»، «حریم ریحانه»، «پیشوایان هرزه»، «فرشته‌ها هم عاشق می‌شوند» و «جواهرگونه» از جمله ۲۰ کتابی است که او نوشته است.

او معتقد است باید در حوزه‌های پژوهشی و عملی در تبیین جایگاه زن در اندیشه اسلامی و معرفی زن طراز انقلاب اسلامی به جهانیان الگوی مناسبی ارائه دهیم، نگاهی که متعالی و تکریم‌بخش باشد، و جریان مطالبه‌گری زنان در این عرصه را راه‌اندازی و مدیریت کنیم. نعیمه اسلاملو در سال ۸۹ «بانوی سرافراز اسلامی» شناخته شد.

«فرشته‌ها هم عاشق می‌شوند» | روایتی از عشق پاک در دل واقعیت‌های امروز زنان ایرانی

بخشی از کتاب: «با همه علاقه شدیدی که به امیر داشتم هیچ وقت فکرش را نمی‌کردم و انتظارش را نداشتم که امیرحسین علوی جدی و به قول بچه‌ها خشن آن‌قدر مهربان و بامحبت باشد و این‌قدر به من علاقه داشته باشد و با تمام وجودش به من ابراز علاقه کند.

امیر برایم بعد‌ها تعریف کرد و گفت: توی دانشکده با اینکه چهره خانم‌ها را نگاه نمی‌کردم و درست نمی‌شناختمشون، ولی همیشه احساس می‌کردم دخترایی که اطراف خانم افتخاری هستن با بقیه فرق می‌کنن، چون خانم افتخاری با بقیه فرق می‌کنه. چند بار هم که پیش اومد شما سراغش رو از من گرفتین متوجه شدم که از شما دو نفر (من و مریم) یکی‌تون چادریه. چادری بودنت برام مهم بود. خانم افتخاری هم چند بار اسم خانم حق‌جو رو جلو من می‌آورد. نمی‌دونم. شاید از اول هم برای ما نقشه داشته!»

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.