نگاهی به آمار‌های تازه ثبت احوال از وقایع حیاتی در بهار ۱۴۰۵ | وقتی خانواده؛ فراتر از یک عدد می‌شود ابهام در حضور تیم‌ها در فصل جدید مسابقات لیگ برتر بسکتبال زنان درخشش دختران پینگ پنگ بازان خراسان رضوی در منطقه ۹  کشور خانه‌داری | فوت و فن نظافت آشپزخانه آشپزی | اسنک مرغ یکی از محبوب‌ترین فینگرفودهاست + طرز تهیه آیا موفقیت‌های دختران دوومیدانی ایران در بازی‌های آسیایی ناگویا تکرار می‌شود؟ ۴ بازیکن جدید به تیم پرسپولیس بانوان پیوستند طراحی «جایزه خانواده‌محوری در شهر» با هدف شناسایی و تقدیر از خانواده‌ها در تهران تحکیم خانواده از طریق حمایت از حقوق زنان حضرت خدیجه (سلام‌الله علیها)؛ الگوی همسریِ آگاهانه و همراهیِ اجتماعی چرا سامانه باروری سالم نتوانست به وظایف خود درست عمل کند؟ جام باشگاه‌های فوتبال زنان آسیا | خاتون بم در جست‌وجوی صعود است تبریک پردیس احمدیه به مناسبت آغاز امامت حضرت مهدی (عج) + فیلم نوزاد ۵ کیلوگرمی با زایمان طبیعی در آران و بیدگل متولد شد آغاز رقابت‌های تکواندو آزاد جهانی زنان در روز‌های ۶ تا ۸ شهریورماه ۱۴۰۵ | تیم ملی ایران اعزام شد کنفدراسیون فوتبال آسیا از گلاره ناظمی، داور بین‌المللی فوتسال زنان تقدیر کرد قرارگاه «دختران، زنان، خانواده و جوانی جمعیت»؛ محوری تخصصی در رویداد «ایران پیروز» احکام شرعی بانوان | فتوای مراجع عظام تقلید درباره حدود شرعی مهریه چیست؟
سرخط خبرها
انصراف بانوی تنیسور ایرانی از رویارویی با نماینده رژیم صهیونیستی در یک دوره مسابقات بین‌المللی

انصراف بانوی تنیسور ایرانی از رویارویی با نماینده رژیم صهیونیستی در یک دوره مسابقات بین‌المللی

  • کد خبر: ۴۱۳۳۸۸
  • ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۸:۳۰
هانا شعبانپور نماینده تنیس ایران که به همراه تنیسور ترکیه راهی دیدار فینال تور جهانی J ۶۰ ترکیه شده بود، از رویارویی با نماینده رژیم صهیونیستی خودداری کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ هانا شعبانپور نماینده تنیس ایران که به همراه تنیسور ترکیه راهی دیدار فینال تور جهانی J ۶۰ ترکیه شده بود، از رویارویی با نماینده رژیم صهیونیستی خودداری کرد.

رقابت‌های تور جهانی تنیس J ۶۰ ترکیه در حالی پیگیری شد که شعبانپور در بخش دونفره همراه با هم‌تیمی ترکیه‌ای خود با اقتدار راهی فینال شد، اما با مشخص شدن دیگر تیم فینالیست که شامل نمایندگانی از روسیه و رژیم غاصب صهیونیستی بود، شعبانپور در اعتراض به جنایات ضدبشری این رژیم و در همدردی با کودکان مظلوم میناب و دیگر شهدای حملات اخیر، از حضور در دیدار پایانی انصراف داد.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.