عدم حضور سرمربی کره‌ای تیم ملی والیبال ایران در کنار این تیم در رقابت‌های آسیایی کاهش سهم زنان در دریافت مجوز نگارخانه‌ها در کشور ترکیب ۱۴ نفره تیم ملی والیبال زنان برای حضور در رقابت‌های قهرمانی آسیا ۲۰۲۶ مشخص شد بزرگ‌ترین دشمنِ شیردهیِ موفق را بشناسید دعوت از ۲ خراسانی به اردوی تیم ملی فوتسال دختران در رده جوانان مشهد و میزبانی این ایام چرا خواب زنان ۴۰ سال به بالا به‌هم می‌ریزد؟ چرا انتخاب لباس راحتی به‌اندازه لباس مجلسی اهمیت دارد؟ انجام غربالگری سلامت زنان سرپرست خانوار در کلینیک‌های مددکاری اجتماعی کشور کسب مقام سومی تیم بسکتبال ۳ به ۳ زیر ۲۳ سال دختران ایران در مسابقات آسیایی دختر ملی پوش کبدی مشهد راهی اردوی آمادگی در کشور هند شد واکنش پزشکیان به موفقیت دختران وزنه‌بردار ایران در کسب نخستین نایب قهرمانی آسیا طرز تهیه لیمو عمانی خانگی؛ چاشنی اصیل ایرانی بانوی ملی‌پوش تالو ایران: جام جهانی تجربه مهمی برای من بود معرفی یک غذای مناسب برای حفظ ایمنی و رشد مغز کودکان + طرز تهیه خداحافظی بهترین گلزن تاریخ فوتبال زنان سپاهان از این تیم پس از ۹ سال همکاری ۸۰ درصد بازیکنان تیم ملی کبدی بانوان، جوان هستند | نبود دیدار تدارکاتی پیش از بازی‌های آسیایی؛ بزرگترین چالش درباره انجام اکوکاردیوگرافی قلب جنین در دوران بارداری چه می‌دانید؟ نسخه امام رضا (ع) برای میزبانی بدون استرس
سرخط خبرها
دعوت از ۲ بازیکن و یک مربی به مرحله ششم اردوی آماده‌سازی تیم ملی کبدی بانوان

دعوت از ۲ بازیکن و یک مربی به مرحله ششم اردوی آماده‌سازی تیم ملی کبدی بانوان

  • کد خبر: ۴۱۵۳۴۹
  • ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۲:۳۸
رئیس هیأت کبدی خراسان رضوی گفت: آیناز فرامرزی و فاطمه سرابایگی و سمانه افخم به عنوان بازیکن و مربی از سوی این استان به مرحله ششم اردوی آماده‌سازی تیم ملی کبدی بانوان برای بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویای ژاپن دعوت شده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ امراله سجادیان با اشاره به حضور کبدی‌کاران خراسان رضوی در اردو تیم ملی بانوان، اظهار کرد: مرحله ششم اردوی آماده‌سازی تیم ملی کبدی بانوان برای بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویای ژاپن، از ۲۶ اردیبهشت تا ۵ خرداد به میزبانی شهرستان گنبدکاووس برگزار می‌شود که در این مرحله، آیناز فرامرزی و فاطمه سرابایگی به عنوان بازیکن و سمانه افخم به عنوان مربی از سوی استان خراسان رضوی به این اردو دعوت شده‌اند.

وی با اشاره به روند انتخابی بازیکنان، تأکید کرد: حضور ورزشکاران ما در این مرحله، حاصل یک فرآیند غربالگری دقیق در پنج دوره قبلی است. در هر دوره، بازیکنانی که توانایی‌های لازم را نداشتند، حذف و افرادی که شرایط بدنی و فنی مطلوبی داشتند، ارتقا یافتند. اکنون بازیکنان منتخب ما در شرایط آمادگی مناسبی قرار دارند تا در اردوی ششم حضور یابند و برای مسابقات ناگویای ژاپن آماده شوند.

رئیس هیأت کبدی خراسان رضوی در مورد برنامه‌های حمایتی و توسعه‌ای این رشته در استان، خاطرنشان کرد: در تلاش هستیم تا فعالیت‌های کبدی را از حالت متمرکز خارج کنیم. پیش از این تنها شهرستان سبزوار در کبدی فعال بود، اما اکنون شاهد فعال شدن سایر شهرستان‌ها هستیم. برای نمونه، تاییدیه مشهد و گناباد را دریافت کرده‌ایم و طی روز‌های آینده معرفی خواهند شد. به محض اینکه تعداد شهرستان‌های دارای تاییدیه به ۱۰ مورد برسد، اقدامات لازم برای معرفی رسمی آنها انجام می‌شود.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.