اینفوگرافی | راه‌های از پوشک گرفتن کودک بدهی‌های مراسم عقد وعده‌های فریبنده پیش از  ازدواج، شاکله زندگی مشترک را  ازهم می‌پاشاند | معرفی راهکار‌های اثرگذار ۷ سال میان قتل و قصاص | سامره علی‌نژاد، مادر داغ‌دیده‌ای که طناب دار را از گردن قاتل فرزندش باز کرد​ شناسایی ۱۱۳ کودک بازمانده از تحصیل در میان فرزندان زنان سرپرست خانوار درخشش کاراته کای نونهال مشهدی در یک رقابت بین المللی هل؛ یکی از گران‌ترین ادویه‌های جهان | داروی معطر و پُرکاربردی که فواید بسیاری دارد نگاهی به حکم شرعی عمل‌های زیبایی لحظه‌های ناب توسل و معنویت برای بانوان در حرم مطهر رضوی | ویژه‌برنامه «دعای نصر» در رواق حضرت نجمه خاتون (س) برگزار می‌شود (۱۷ شهریور ۱۴۰۵) بی‌حجابی؛ آسیبی که از خیابان تا حریم زناشویی را می‌سوزاند رقابت ۸ تیم در بیست و دومین دوره لیگ برتر هندبال بانوان طرز تهیه کیک آلبالو در خانه + فیلم انجام موفقیت‌آمیز ۴ زایمان دوقلویی در یک بیمارستان در کاشان ضرورت ایجاد پشتوانه برای تیم ملی فوتبال زنان «زیبایی تو هنوز کامل نشده است» | روایتی از خودشیءانگاری زنان در عصر رسانه مصرف سیگار؛ تهدیدی جدی برای کیفیت تخمک و باروری برنامه‌های امروز حرم مطهر رضوی ویژه بانوان (۱۶ شهریور ۱۴۰۵) عقد ما با ۱۵۰ هزار تومان کمک بیش از ۱۷.۵ میلیارد تومانی خانم دکتر نیکوکار به درمان بیماران دیالیزی برگزاری همایش «پایه دوچرخه سواری» با حضور ۳۵۰ نفر از بانوان منطقه ۶ مشهد
سرخط خبرها
نابغه مشهدی پاراتیراندازی راهی مسابقات گرندپری می‌شود

نابغه مشهدی پاراتیراندازی راهی مسابقات گرندپری می‌شود

  • کد خبر: ۴۱۶۹۸۲
  • ۰۳ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۰:۱۰
تیم‌ملی پاراتیراندازی با ترکیبی هشت‌نفره در رقابت‌های گرندپری صربستان شرکت می‌کند.

مژده رنگیان| شهرآرانیوز؛ تیم‌ملی پاراتیراندازی با ترکیبی هشت‌نفره در رقابت‌های گرندپری صربستان شرکت می‌کند.

حضور در رقابت‌های گرندپری صربستان یکی از اعزام‌های مصوب در برنامه آماده‌سازی تیم‌ملی پاراتیراندازی است؛ به‌خصوص که این رقابت‌ها فرصتی برای کسب ورودی بازی‌های پاراآسیایی به حساب می‌آید.

تیم‌ملی پاراتیراندازی که برای حضور در بازی‌های پاراآسیایی۲۰۲۶ آماده می‌شود، با ترکیبی هشت‌نفره در این مسابقات شرکت خواهد کرد و در آن نسرین شاهی، نابغه مشهدی تیراندازی، نیز حضور دارد. اما خبر مهم این اعزام، بازگشت رقیب اصلی شاهی، یعنی ساره جوانمردی، است که ۲۲ماه پس از خداحافظی تصمیم به بازگشت گرفته است.

جوانمردی همراه نسرین شاهی، فائزه احمدی، سیدمحمدرضا میرشفیعی، مصطفی خادم، مبینا مسلمی، زهرا جعفری و مهسا حاجی‌محمدی ترکیب تیم اعزامی پاراتیراندازی به صربستان را تشکیل می‌دهند و بیست‌وششم خرداد راهی صربستان می‌شوند.

چهار مدال طلا از حضور در ادوار مختلف بازی‌های پاراالمپیک، ساره جوانمردی را در زمره ورزشکاران پرافتخار پاراالمپیکی ایران قرار داده است و از سال‌ها پیش لقب «ملکه تپانچه» دنیا را یدک می‌کشد.

نسرین شاهی سال گذشته در مسابقات جام‌جهانی امارات موفق به ثبت رکورد ورودی مسابقات پاراآسیایی ناگویا و قهرمانی جهان شد. او همچنین در فینال ماده تپانچه بانوان با ثبت رکورد۲۳۹ موفق به کسب عنوان قهرمانی و مدال طلا شد. اما ساره جوانمردی و مبینا مسلمی دو ملی‌پوش پاراتیراندازی هستند که ورودی بازی‌های پاراآسیایی را ندارند.

این دو ملی‌پوش باید با حضور در صربستان ورودی لازم را کسب کنند تا در ترکیب تیم اعزامی به ناگویا قرار بگیرند. از سال۱۴۰۱ تا به امروز شاهی، نابغه جدید تیم‌ملی ایران، توانسته است طلای قهرمانی جهان را به خود اختصاص دهد و حتی ساره جوانمردی را در این مسیر شکست دهد. اما آخرین‌باری که این دو چهره در کنار هم قرار گرفتند، شهریور۱۴۰۳ در پاراالمپیک پاریس بود؛ جایی که در فینال شاهی به‌دلیل مشکل در اسلحه دیسکالیفه شد و خاطره تلخی برایش رقم خورد. در آن دوره جوانمردی نیز با کسب مدال طلا از دنیای قهرمانی خداحافظی کرد.

حالا قرار است پس از دو سال هردو آنها در بازی‌های پاراآسیایی ناگویا ۲۰۲۶ دوباره هم‌تیمی و رقیب یکدیگر در تپانچه باشند. یازدهمین مرحله اردوی تیم‌ملی پاراتیراندازی برای حضور در بازی‌های پاراآسیایی به‌صورت متمرکز و غیرمتمرکز و با حضور هجده اردونشین در جریان است.

ساره جوانمردی یکی از اردونشینان این اردوست و به‌صورت غیرمتمرکز تمریناتش را دنبال می‌کند. این نخستین اردویی است که ملکه تپانچه پس از خداحافظی در آن شرکت کرده است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.