آشپزی | چگونه خورش فسنجون با مرغ را مجلسی و رستورانی بپزیم؟ هجرت حضرت معصومه(س) از مدینه به قم، حامل پیامی درباره امامت بود برگزاری کارگاه آموزشی پیشگیری از سرطان‌های شایع بانوان در بوستان شهربانو امید مشهد بودجه هزینه شده برای بانوان در فدراسیون والیبال حاشیه ساز شد! احتمال جدایی یکی از مهاجمان پرسپولیس از این تیم در آستانه فصل جدید فوتبال زنان ویژه‌‍‌برنامه‌های امروز حرم مطهر رضوی برای بانوان (۱۴ شهریور ۱۴۰۵) تست قطره خون پاشنه پا از نوزاد؛ یک اقدام حیاتی برای تشخیص زودهنگام اختلالات نادر امیدهای تازه در خصوص درمان سرطان سینه بدون شیمی‌درمانی وقتی عده‌ای لباس‌های داخل خانه را در خیابان می‌پوشند ! چرا محل خواب نوزاد اهمیت زیادی در سلامت او دارد؟ تزریق ژل و فیلر یک خدمت پزشکی است یا زیبایی؟ ناکامی تیم ملی تکواندوی زنان ایران در مسابقات پاراگرندپری موجوی کره جنوبی با اثرات منفی کمال‌گرایی پنهان در زندگی مشترک آشنا شویم | معرفی راهکارهایی برای رفع این پدیده خطرناک اینفوگرافی | آموزش سواد مالی برای فرزندان آشا محرابی مهمان چهارمین قسمت برنامه «هم‌کلام» شد افزایش نرخ مشارکت اقتصادی زنان با تدوین یک نقشه راه متوازن آغاز مسابقات والیبال قهرمانی ایران منطقه جنوب دختران زیر ۱۹ سال کشور از ۱۸ شهریور ماه ۱۴۰۵
سرخط خبرها
پرداخت بیش از ۳ همت تسهیلات ازدواج در زنجان طی سال گذشته

پرداخت بیش از ۳ همت تسهیلات ازدواج در زنجان طی سال گذشته

  • کد خبر: ۴۱۷۰۹۷
  • ۰۳ خرداد ۱۴۰۵ - ۲۱:۳۲
به گفته دبیر کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان زنجان، ۲.۹ همت در سال ۱۴۰۳ و ۳.۱ همت در سال ۱۴۰۴ در قالب وام ازدواج به متقاضیان پرداخت شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ عبدالرضا خاتمی با بیان اینکه در سال گذشته، ۵۶۷ نفر در صف انتظار وام ازدواج بودند، گفت: ۲.۹ همت تسهیلات در سال ۱۴۰۳ و ۳.۱ همت در سال ۱۴۰۴ پرداخت شده است.

وی با اشاره به عملکرد بانک‌ها در پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج و فرزندآوری، افزود: در سال ۱۴۰۳، هشت هزار و ۹۲۲ فقره تسهیلات ازدواج پرداخت شد که این تعداد در سال ۱۴۰۴ به ۹ هزار و ۱۹۸ فقره رسیده است.

دبیر کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان زنجان با مقایسه پرداختی‌های این بخش در فروردین امسال و مدت مشابه سال گذشته، گفت: در فروردین امسال ۲۷۲ فقره تسهیلات ازدواج پرداخت شده که این تعداد در فروردین ۱۴۰۳، ۱۶۴ فقره بوده است.

خاتمی با بیان اینکه در پایان فروردین امسال، چهار هزار و ۲۸۸ نفر در صف انتظار وام ازدواج هستند، اظهار داشت: بانک‌ها می‌توانند با تسهیلگری و کاهش بروکراسی، فرآیند پرداخت وام را تسریع کنند.

وی گفت: استان زنجان در رتبه دهم کشور از نظر درصد وام‌گیرندگان نسبت به تعداد متقاضیان قرار دارد و مقایسه درصد وام‌گیرندگان به تنهایی نمی‌تواند ارزیابی کاملی از عملکرد استان ارائه دهد.

دبیر کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان زنجان با اشاره به علت طولانی شدن صف‌های انتظار دریافت وام ازدواج، اضافه کرد: به اتمام رسیدن سهمیه بانک‌ها و انتظار برای ابلاغ بودجه جدید از عوامل اصلی افزایش صف‌های انتظار است که در این راستا نامه‌ای از سوی استاندار زنجان به بانک مرکزی برای افزایش سهمیه استان ارسال شده است.

خاتمی خاطرنشان کرد: مردم می‌توانند موارد تخلف را به بازرسی بانک‌ها، بانک مرکزی و سایر نهاد‌های نظارتی گزارش دهند.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.