ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید مهدی کرمانی «الگوی سوم زن مسلمان»؛ مفهومی تکمیل‌کننده برای حضور اجتماعی زنان و نقش‌آفرینی موثر آنها در خانواده لیگ برتر هندبال بانوان باشگاه‌های کشور از امروز پنجشنبه (۲ مهر ماه ۱۴۰۵) آغاز شد آشپزی | مانی‌پلو دامغانی؛ ترکیب هماهنگ طعم‌های شیرین، ترش و خوش‌عطر + طرز تهیه خانه‌داری | یخ‌زدایی موادغذایی روی کابینت خطرناک است برگزاری یک کارگاه آموزشی برای زنان خانه‌دار مشهدی | بوستان شهربانوی نصرت میزبان شد آغاز هفته دوم لیگ برتر فوتبال زنان ایران از امروز (۲ مهر ماه ۱۴۰۵) بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ | مدال برنز دختر ملی‌پوش ایرانی در ماده تک‌نفره سنگین وزن کسب شد کسب ۳ مدال طلا و یک نفره توسط بانوان تیم ملی روئینگ ایران در بازی‌های آسیایی ویژه‌برنامه «فرزندان روح‌الله، حماسه‌سازان بی‌ادعا» در رواق نجمه خاتون (س) حرم مطهر رضوی برگزار می‌شود نسخه شفابخش برای درمان کمردرد زنان خانه‌دار رقابت‌های اسکواش بیستمین دوره بازی‌های آسیایی ناگویا | ۲ بانوی ایرانی به مرحله بعد صعود کردند ناکامی تیم ملی کبدی بانوان ایران در سومین دیدار مرحله گروهی بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ اینفوگرافی| علائم شایع یائسگی ارتباط میان وزن پایین نوزاد هنگام تولد با عناصر نادر خاکی چیست؟ ایجاد شبکه‌های حمایتی و اجتماعی زنان پس از دوران دفاع مقدس ماجرای دستگیری متخصص‌نمای طب سوزنی چه بود؟ «فرزندان روح‌الله؛ حماسه‌سازان بی‌ادعا» | رواق نجمه خاتون (س) میزبان بانوان در هفته دفاع مقدس تغییر ساعت کاری بوستان‌های بانوان مشهد از فردا ( یکم مهرماه ۱۴۰۵) ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید داراب آخرتی
سرخط خبرها
رویکرد نوین و تحول‌آفرین کمیته امداد امام خمینی (ره) | حمایت معیشتی و توانمندسازی زنان سرپرست خانوار

رویکرد نوین و تحول‌آفرین کمیته امداد امام خمینی (ره) | حمایت معیشتی و توانمندسازی زنان سرپرست خانوار

  • کد خبر: ۴۱۷۵۵۶
  • ۰۵ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۱:۳۰
در رویکردی نوین و تحول‌آفرین، کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان رضوی، گامی بلند و هوشمندانه درراستای توانمندسازی واقعی زنان سرپرست خانوار برداشته است.

صادقیان | شهرآرانیوز؛ در رویکردی نوین و تحول‌آفرین، کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان رضوی، گامی بلند و هوشمندانه درراستای توانمندسازی واقعی زنان سرپرست خانوار برداشته است. این نهاد با تغییر روش از حمایت به ایجاد اشتغال پایدار، دیگر فقط کمک‌هزینه نمی‌دهد، بلکه با شناسایی دقیق مهارت‌ها و نیاز‌های این قشر، بخش درخورتوجهی از ظرفیت‌های اشتغال‌زایی خود را به آنها اختصاص داده است.

در این طرح، از آموزش‌های فنی‌وحرفه‌ای و کارگاه‌های مهارت‌آموزی گرفته تا ارائه تسهیلات کم‌بهره و حمایت از راه‌اندازی کسب‌وکار‌های خانگی و کوچک، همه در این مسیر گام برداشته‌اند تا زنان سرپرست خانوار نه‌تنها به استقلال مالی برسند، بلکه با اعتمادبه‌نفس و نقش‌آفرینی در جامعه، آینده‌ای روشن‌تر برای خود و خانواده‌شان بسازند. این حرکت، نمادی از امید و تغییر در زندگی هزاران خانواده است که امروز با تکیه بر توانایی‌های خود، مسیر پیشرفت را طی می‌کنند.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان رضوی، در تشریح این طرح اعلام کرد: در سال گذشته ۱۰ هزار و ۸۵۸ فرصت شغلی در سطح استان با اعتباری بالغ بر ۱.۸همت در سطح استان ایجاد شد که سهم زنان سرپرست خانوار از این فرصت‌ها ۵۰درصد بوده است.

رضا سلم‌آبادی افزود: این فرصت‌های شغلی در زمینه‌های متنوعی از جمله پنل‌های خورشیدی، خدمات، دام‌پروری، حمل‌ونقل، صنعت، صنایع‌دستی و کشاورزی با سرانه ۲۰۰ میلیون تومان بابت هر فرصت شغلی ایجاد شده است.

فرایند توانمندسازی، از مشاوره تا نظارت ۵ ساله

مدیرکل کمیته امداد استان درخصوص فرایند اجرای این طرح، تصریح کرد: پیش از معرفی افراد به بانک‌های عامل برای دریافت تسهیلات، آنها ابتدا تحت مشاوره شغلی قرار می‌گیرند. سپس بر اساس نیازسنجی صورت‌گرفته، آموزش‌های لازم فنی و حرفه‌ای توسط این نهاد و با همکاری مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای ارائه می‌شود.

سلم‌آبادی تأکید کرد: پس از دریافت تسهیلات و اجرای طرح اشتغال‌زایی، نظارت مستمر توسط همکاران این مجموعه ادامه می‌یابد. در صورت نیاز به آموزش مجدد، کمیته امداد این خدمات را باعنوان آموزش‌های پایدارسازی مشاغل ارائه می‌دهد. این نظارت و پشتیبانی تا پنج سال ادامه خواهد داشت تا از پایداری طرح‌های اشتغال‌زایی اطمینان حاصل شود.

همکاری بانک‌ها و دستگاه‌های اجرایی، عامل موفقیت طرح‌ها

مدیرکل کمیته امداد استان همچنین به همکاری خوب بانک‌های عامل در پرداخت تسهیلات اشاره کرد و گفت: با توجه به شرایط کشور، مهلت پرداخت تسهیلات تا پایان اردیبهشت‌ماه تمدید شد و بانک‌ها با ابلاغی که در پایان آذرماه سال گذشته دریافت کردند، همکاری بسیار خوبی در این زمینه داشتند.

وی در ادامه گفت: بانک‌های عامل، مدیران بانک‌ها، مدیران دستگاه‌هایی که با کمیته امداد در بحث اشتغال‌زایی همکاری داشتند، معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری، اداره‌کل کار و سایر دستگاه‌هایی که به هر نحوی با کمیته امداد در ایجاد اشتغال محرومان همراهی داشتند، صمیمانه تشکر و قدردانی کرد و افزود: این همکاری‌ها نقش بسزایی در تحقق اهداف توانمندسازی و ایجاد اشتغال پایدار برای زنان سرپرست خانوار در خراسان رضوی ایفا کرده است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.