چگونه با دختران با کرامت رفتار کنیم؟ طرز تهیه عدسی؛ یک شام مقوی، ساده و کم‌هزینه آغاز فصل جدید لیگ برتر فوتسال زنان از ۱۷ مهر ۱۴۰۵ نگاهی به چالش زایمان طبیعی و سزارین در کشور | کاهش ۱۰ برابری مرگ‌ومیر مادران یک دستاورد غیرقابل انکار است مرحله نهایی رقابت‌های انتخابی تیم ملی اسکواش بانوان برگزار شد | حضور باران محمدپور در ترکیب تیم ملی ارومیه؛ میزبان اولین رقابت روئینگ قهرمانی دختران جوان کشور تکرار افتخارآفرینی دختران بسکتبالیست خراسانی در لیگ ملت‌های آسیا | تیم ملی مدال برنز گرفت سهم ۳۶ درصدی زنان از  پست‌های مدیریتی خراسان رضوی آغاز سومین اردوی آماده‌سازی تیم ملی فوتسال زنان در رده جوانان از امروز (دوشنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۵) ریشه بگو‌مگو‌های تمام‌نشدنی میان زوجین در زندگی مشترک‌شان چیست؟ سردرگمی مادران جوان در هدایت فضای مجازی برای بهبود در فرزندپروری | راهکار چیست؟ هوش مصنوعی و تحول دوگانه در بازار کار زنان ضمانت کمیته امداد کشور از وام‌های قرض‌الحسنه اشتغال زنان تحت پوشش این سازمان درباره کتاب تفریظ شده «من زنده‌ام» توسط رهبر شهید چه می‌دانید؟ طلاق؛ یکی از دلایل افزایش آمار زنان سرپرست خانوار در کشور تیم دختران ایران در المپیاد جهانی جغرافیا خوش درخشید آمادگی کامل تیم فوتبال خاتون بم برای حضور در لیگ قهرمانان زنان آسیا دستور پخت کیک مرغ در خانه + فیلم ویدیو | نقش مادر یک خلبان در شکست کودتای نوژه خانم‌ها قلاب‌بافی را فراموش نکنید تا آلزایمر نگیرید!
سرخط خبرها
مادربزرگ با صندلی تاشو، دختربچه با موشک | راز ۹۶ شب ایستادگی زنان محله شهیدبهشتی مشهد چیست؟

مادربزرگ با صندلی تاشو، دختربچه با موشک | راز ۹۶ شب ایستادگی زنان محله شهیدبهشتی مشهد چیست؟

  • کد خبر: ۴۱۹۶۱۹
  • ۱۵ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۹:۱۸
فاطمه ۷۰ ساله با صندلی تاشو می‌آید و حلما ۱۰ ساله با موشک کاغذی، آن طرف‌تر زن جوانی پای یک دیگ بزرگ آشپزی می‌کند؛ راز پشت این استمرار ۹۶ شبه اجتماع مردمی چیست؟

نجمه موسوی‌زاده| شهربانو، صدای رهبر شهید از بلندگوی مقابل مسجد حضرت‌زینب (س) به گوش می‌رسد؛ سخنانی که درباره اتحاد و همدلی ملت است. زنان و مردانی که حدود یک‌ساعت است با سردادن شعار‌های حماسی و گرداندن پرچم جلو مسجد ایستاده‌اند، حالا آماده‌اند تا به سمت میدان کوشه‌ای و سپس خیابان کوهسنگی بروند.

این مراسم اجتماع مردمی محله شهیدبهشتی از روز بعد شهادت قائد امت اسلامی برپا شده است و همچنان ادامه دارد.

تجمع یکپارچه در خیابان کوهسنگی

مسئول بسیج بانوان مسجد حضرت‌زینب (س) توضیح می‌دهد: بیش از ۹۶ شب است که اهالی و کسبه محله شهیدبهشتی همراه نمازگزاران در اجتماع شبانه مردمی مقابل مسجد شرکت می‌کنند.

زهرا حائری می‌گوید: مقرر شد نمازگزاران مساجد این محله پس از اجتماع مقابل مساجد خود، همگی به سمت خیابان کوهسنگی بروند تا به شکل مشترک مقابل مؤسسه جوانان آستان قدس تجمع کنند.

او ادامه می‌دهد: برنامه مسجد حضرت‌زینب (س) این‌گونه است که هر شب از ساعت ۸ تا ۹ مقابل مسجد، ۹ تا ۹:۳۰ در میدان کوشه‌ای و سپس تا ساعت ۱۱ در خیابان کوهسنگی حضور داریم.

مسئول بسیج بانوان مسجد حضرت‌زینب (س) از حضور هر شب حدود صد نفر در اجتماع مردمی خبر می‌دهد و می‌گوید: گروه سرود دختران مسجد که از کودکان و نوجوانان تشکیل شده است، در ایام مناسبتی اجرا‌های بسیار زیبایی در خیابان کوهسنگی دارد.

توزیع پرچم در اجتماعات مردمی

یکی از اقدامات بانوان بسیجی مسجد، دوخت و توزیع پرچم‌های مشکی پس از شهادت قائد امت اسلامی بوده است. حائری توضیح می‌دهد: تا اربعین حضرت آقا پرچم‌های مشکی در مسجد دوخته و در منزل اهالی توزیع شد تا بتوانند جلو خانه‌های خود نصب کنند. همچنین پرچم ایران دوخته و در اجتماع مردمی توزیع شد.

حدود یک‌ماه می‌شود که غرفه کودک مقابل مسجد برپا شده است. این غرفه با برنامه‌های متنوع، کودکانی را که همراه والدین خود به اجتماع مردمی می‌آیند، سرگرم می‌کند.

حلما اسدی ۱۰ سال دارد و در غرفه مشغول نقاشی است. او همان‌طور که پرچم ایران را روی کاغذ می‌کشد، با زبان کودکانه‌اش تعریف می‌کند: خانه ما در همین نزدیکی است. بار‌ها همراه مادرم به اجتماع مردمی آمده‌ام و پرچم چرخانده‌ام.

او ادامه می‌دهد: این غرفه را خیلی دوست دارم. گاهی هم با موشک‌های کوچک کاغذی، کاریکاتور ترامپ را هدف گرفته‌ام.

همچنان مقابل دشمن ایستاده‌ایم

فاطمه مرندی یکی از بانوان ساکن محله شهیدبهشتی است. او که نزدیک هفتاد سال دارد، با وجود پادرد، بیشتر شب‌ها با صندلی تاشوی خود به مراسم می‌آید. با لحن مهربانی می‌گوید: از زمان پیروزی انقلاب تاکنون مقابل دشمن ایستاده‌ایم. جوانان ما در هشت‌سال جنگ‌تحمیلی از جان خود گذشتند، ولی نگذاشتند ذره‌ای از آب و خاک ما به دست دشمن بیفتد.

او می‌افزاید: الان هم دوباره در کشور ما آتش جنگ بلند شده است و رهبرمان به شهادت رسیده‌اند. کمترین وظیفه من است که به اجتماع مردمی بیایم و از کشور و نظام دفاع کنم.

بانوی جوانی که علاقه ندارد نامش را بگوید، اما پای ثابت آشپزی در مسجد است، نیز می‌گوید: نمی‌توانم اسلحه به دست بگیرم، اما می‌توانم آشپزی کنم. در برابر رشادت‌های نیرو‌های مسلح و مردان و زنانی که این شب‌ها در خیابان حضور دارند، کار کوچکی است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.