ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید ابوالفضل حسن زاده سهم زنان از اهدای خون باید از ۵ به ۳۰ درصد برسد ارتقای سلامت کلیه‌ها در دوران بارداری با مصرف آب چغندر روایتی از عادی‌شدن مصرف دخانیات در میان زنان | آمار‌ها چه می‌گویند؟ مشخص شدن سرمربی تیم فوتسال زنان استقلال | مذاکرات برای جذب بازیکنان آغاز شد زنگ خطر «نامرئی شدن» در زندگی مشترک را جدی بگیرید فعالیت غرفه تولید دست‌سازه‌های تزئینی در عرصه میدان شهدا آغاز شد | خدمت‌رسانی دختران نوجوانان مشهدی در دهه پایانی ماه صفر انتشار برخی آمار‌های نادرست درباره تعداد «مجردان قطعی» در کشور | مجرد بودن با تجرد قطعی متفاوت است افزایش سقف وام برای زنان دهک‌های یک تا ۵ کشور | دسترسی به تسهیلات بانکی تسهیل می‌شود توصیه مادر رهبر شهید به همه مادران: به بچه‌هایتان دروغ نگویید تا آن‌ها هم دروغ نگویند دمپختک گوجه و سیب زمینی، غذایی محبوب و خوشمزه + فوت‌وفن‌های پخت اربعین، وقتی به مشهد می‌رسد رقابت باشگاه‌ها برای جذب بازیکنان شاخص در فصل جدید لیگ برتر فوتبال زنان ضرورت افزایش حضور زنان در عرصه کارآفرینی | کسب و کار‌های سبز در اولویت قرار بگیرند نجات جان مادر باردار سنندجی با یک عمل جراحی دشوار نگاهی به برنامه بازی تیم ملی ایران در رقابت‌های والیبال قهرمانی زنان آسیا میزبانی بوستان «رجا» از بانوان عزادار در دهه پایانی صفر روضه‌ای که پل بود به کوچه پس کوچه‌های مدینه با مصرف روزانه گردو با پوکی استخوان مبارزه کنید انجام کدام فعالیت‌های روزمره در دوران بارداری ممنوع است؟
سرخط خبرها
هدی زین‌العابدین با یک فیلم کوتاه چهار جایزه جهانی گرفت

هدی زین‌العابدین با یک فیلم کوتاه چهار جایزه جهانی گرفت

  • کد خبر: ۴۲۰۶۹۸
  • ۱۸ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۷:۳۷
فیلم کوتاه «این صدا‌ها واقعی‌ست» به تهیه‌کنندگی مشترک باران نیکراه و هدی زین‌العابدین، در اولین و دومین حضور بین‌المللی خود موفق به کسب ۴ جایزه از جشنواره‌های معتبر جهانی شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فیلم کوتاه «این صدا‌ها واقعی‌ست» به کارگردانی و نویسندگی باران نیکراه و تهیه‌کنندگی مشترک باران نیکراه و هدی زین‌العابدین، در اولین و دومین حضور بین‌المللی خود موفق به کسب ۴ جایزه از جشنواره‌های معتبر جهانی شد.

«این صدا‌ها واقعی‌ست» نخستین تجربه کارگردانی باران نیکراه است که نویسندگی فیلم را نیز بر عهده داشت. این اثر با تهیه‌کنندگی مشترک هدی زین‌العابدین در نخستین حضور جهانی خود در سی‌وهشتمین جشنواره بین‌المللی مینیمالن (Minimalen) در تروندهایم نروژ، موفق به دریافت «جایزه ویژه تماشاگران»، جایزه ویژه جشنواره «راسپین اسپیریت» شد. همچنین این فیلم در همین جشنواره، که یکی از مهم‌ترین رویداد‌های تخصصی فیلم کوتاه در اسکاندیناوی به شمار می‌رود، جایزه ویژه هیئت داوران (Honorable Mention) بخش مسابقه بین‌الملل را نیز از آن خود کرد.

این اثر که در ادامه مسیر بین‌المللی خود در جشنواره فیلم کوتاه «گلدن گریپ» (Golden Grape) نیز موفق به کسب جایزه «بهترین کارگردانی» شده بود، به‌تازگی در بخش رقابتی جشنواره بین‌المللی جنوب از جنوب غربی لندن (SXSW London) به نمایش درآمد.

این فیلم یک درام اجتماعی است که بر تجربه زیسته زنان و دختران در ساختار‌های متناقض جامعه تمرکز دارد. در این اثر، هدی زین‌العابدین و درین افشاریان به ایفای نقش پرداخته‌اند.

از عوامل این فیلم می‌توان به تهیه‌کنندگان: باران نیکراه و هدی زین‌العابدین، نویسنده و کارگردان: باران نیکراه، مشاور کارگردان: حبیب رضایی، مدیر فیلمبرداری: فرشاد محمدی، تدوین: حمید نجفی‌راد، طراح صحنه: محسن شاه‌ابراهیمی، طراحی و ترکیب صدا: حسین ابوالصدق، مدیر صدابرداری: مهدی ابراهیم‌زاده، طراح گریم: عباس عباسی، طراح لباس: سارا خالدی، عکاس: کیوان فرد، دستیار کارگردان و برنامه‌ریز: سمیرا شکوری، مشاور رسانه‌ای: بیتا موسوی، منشی صحنه: غزل رشیدی و طراح پوستر: ارسلان امانتی اشاره کرد.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.