تأمین جهیزیه برای ۵۰ درصد ازدواج‌های مددجویان تحت حمایت بهزیستی کشور در سال ۱۴۰۵ نجات ۱۱۲ نوزاد از سقط جنین در کاشمر | مرکز نفس، مشاوره‌های تخصصی انجام می‌دهد هفدهمین المپیاد ورزشی محلات منطقه ۲ شهرداری مشهد| ۱۳۰ نفر از بانوان در مسابقات طناب زنی شرکت کردند اجرای نمایش «دختری که  خواب را نوشید» در مشهد با مضمون کودکان شهید میناب | قصه دختری که خواب هایش به واقعیت تبدیل می‌شود از زیارت امین‌الله تا «نگین سامرا» | رواق نجمه خاتون (س) حرم مطهر رضوی میزبان بانوان در شب میلاد امام حسن عسکری (ع) است اینفوگرافی | منابع غذایی غنی از آنتی‌اکسیدان برای پیشگیری از سرطان دهانه رحم را بشناسید برگزاری دومین اجرای اختصاصی تئاتر «دختری که خواب را نوشید» ویژه زوجین جوان مشهدی پیروزی سرخابی‌ها در هفته نخست لیگ برتر فوتبال زنان ساره جوانمردی نامزد عضویت در کمیسیون ورزشکاران پارالمپیک آسیا شد آشپزی | املت اسفناج و قارچ، یک ترکیب درمانی با قدرت چربی‌سوزی است + دستور پخت چرا احترام به خانواده همسر اهمیت دارد؟ چرا آقایان هدیه دادن را تعطیل می‌کنند؟ پرونده نیاز‌های روان‌شناختی زنان مطلقه روی میز پژوهشگران دانشگاه الزهرا آغاز نوزدهمین دوره لیگ برتر فوتبال زنان ایران از امروز (جمعه ۲۷ شهریور ماه ۱۴۰۵) دعای امام رضا (ع) برای فرج | رواق نجمه خاتون (س) حرم رضوی جمعه میزبان بانوان منتظر است رقابت ۴۲ تیم بانوان منطقه ۲ شهرداری مشهد در مسابقات داژبال محلات برگزاری رقابت‌های فوتبال زنان بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ با قضاوت بانوان داور ایرانی چطور با یک جمله همسرتان را فرمانروا یا ملکه کنید؟ چرا مشکلات گوارشی در نوزادان شایع است؟ عدم انتقال HIV از مادر به نوزاد در ایران طی ۳ سال گذشته
سرخط خبرها
تغییر در میزبانی رقابت‌های لیگ برتر زنان| جلسه کمیته فنی برگزار شد

تغییر در میزبانی رقابت‌های لیگ برتر زنان| جلسه کمیته فنی برگزار شد

  • کد خبر: ۴۲۲۲۹۷
  • ۲۴ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۷:۰۶
در حالی که پیش‌تر اعلام شده بود دور پایانی رقابت‌های لیگ برتر شمشیربازی زنان به میزبانی اصفهان برگزار خواهد شد، تصمیم جدید کمیته فنی فدراسیون باعث تغییر این روند شد و در نهایت میزبانی این مرحله به تهران واگذار شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در حالی که پیش‌تر اعلام شده بود دور پایانی رقابت‌های لیگ برتر شمشیربازی زنان به میزبانی اصفهان برگزار خواهد شد، تصمیم جدید کمیته فنی فدراسیون باعث تغییر این روند شد و در نهایت میزبانی این مرحله به تهران واگذار شد. این جابه‌جایی در شرایطی رقم خورد که اصفهان به‌عنوان یکی از قطب‌های اصلی شمشیربازی کشور و با حضور چند تیم در لیگ، یکی از گزینه‌های جدی میزبانی محسوب می‌شد، اما در نهایت تصمیم‌گیری نهایی به‌سود پایتخت تغییر کرد.

مسعود صالحی، رئیس هیئت شمشیربازی استان اصفهان در گفت‌و‌گو با ایسنا با اشاره به برگزاری جلسه کمیته فنی فدراسیون شمشیربازی برای برپایی دور پایانی لیگ برتر زنان اظهار کرد: در جلسه کمیته فنی که به‌انجام رسید، مقرر شد اجرای مسابقات در آکادمی شمشیربازی تهران انجام شود. در حال حاضر اصفهان تیم‌های سپاهان، ذوب‌آهن و ریف را در اختیار دارد و این مسابقات در تهران برگزار خواهد شد.

وی افزود: رقابت‌های لیگ برتر زنان نیز در همین چارچوب برنامه‌ریزی شده و دو روز قبل در کمیته فنی به تصویب رسید که در تهران اجرا شود، چرا که در بخش زنان امکان پخش زنده وجود ندارد.

رئیس هیئت شمشیربازی استان اصفهان بیان کرد: ما در اسلحه سابر تیم ذوب‌آهن را در اختیار داریم و در اسلحه سابر و اپه نیز تیم ریف حضور دارد. همچنین در اسلحه فلوره تیم سپاهان را داریم که در مسابقات اعزامی شرکت خواهند کرد.

صالحی در پاسخ به این پرسش که علت دقیق واگذاری میزبانی به تهران چه بوده است؟ گفت: تصمیم بر این شد که این اتفاق صورت بگیرد، بنابراین، اعلام شد که هر سه بخش لیگ برتر زنان در دور پایانی در تهران برگزار خواهد شد و فینال نیز در همان‌جا انجام می‌شود.

وی در ادامه اضافه کرد: این تصمیم از سوی فدراسیون اتخاذ شد و در واقع اصفهان میزبانی خاصی در این دوره نداشت. شاید حضور سه تیم از اصفهان در این رقابت‌ها در جلب نظر برای برگزاری مسابقات در تهران بی‌تأثیر نبوده است.

رئیس هیئت شمشیربازی استان اصفهان در پایان درباره شرایط تیم‌های اصفهانی برای کسب عنوان قهرمانی نیز گفت: شرایط سختی وجود ندارد و تیم‌های ما از آمادگی خوبی برخوردار هستند. تیم ذوب‌آهن پیش از این نیز بازیکنان ملی‌پوش در اختیار داشته و در دور اول مسابقات نیز حضور داشته است. تیم ریف نیز در روز‌های اول و دوم رقابت‌ها شرکت کرده و اکنون مرحله فینال در پیش است، همچنین تیم سپاهان با ترکیبی کامل در این مسابقات حضور دارد.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
captcha
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.