بررسی ابعاد شخصیتی حضرت بی‌بی حکیمه (س) در یک پیش‌همایش کنگره بین‌المللی حمیده چوبک؛ زنی که نام الموت را جهانی کرد + فیلم چرا تشخیص زودهنگام علائم یائسگی زودرس مهم است؟| یک چالش جدی برای فرزندآوری ضرورت انجام غربالگری سرطان پستان در زنان بالای ۴۰ سال تب سزارین در تاریخ رُند ۰۵/۰۵/ ۱۴۰۵ بالا گرفت! آشپزی| طرز تهیه آب دوغ خیار مجلسی برای روزهای گرم تابستان علت سنگ‌اندازی بانک‌ها بر سر راه وام ازدواج و فرزندآوری چیست؟ اعلام آمادگی بسکتبال بانوان قهوه باتسام مشهد برای حضور در لیگ‌برتر بسکتبال بانوان ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید محمدعلی چوپان‌خو روایتِ همدلی دختران مشهدی در مسیر عشق با اجرای پویش بزرگ «آهوانه» حکایت مادران از تداوم زیرمیزی در خدمات زایمان| مبلغی که در قبض بیمارستان و تعرفه‌های رسمی جای ندارد چند راهکار ساده برای همگامی با کودکان در راهپیمایی اربعین تحقیر کلیشه‌ای زنان و مادران توسط برخی از بلاگر‌های آقا در فضای مجازی مادر خبرنگار شهید «محمدرضا امانی (میثم)» به فرزند شهیدش پیوست مشهد؛ میزبان برگزاری دوره داوری درجه۲ والیبال بانوان شد باتسام برای حضور در لیگ‌برتر بسکتبال زنان ایران ۲ هفته مهلت دارد روایت مادر شهید علیرضا زارعی ثانی از روز‌های نخست زندگی او
سرخط خبرها
برای شهیده «زهرا محمدی گلپایگانی» نوه ۱۴ ماهه آقای شهید ایران

برای شهیده «زهرا محمدی گلپایگانی» نوه ۱۴ ماهه آقای شهید ایران

  • کد خبر: ۴۲۷۶۰۶
  • ۱۳ تير ۱۴۰۵ - ۱۳:۰۰
  • ۳
برای شهیده «زهرا محمدی گلپایگانی» نوه ۱۴ ماهه آقای شهید ایران که در حملات وحشیانه دشمن، مظلومانه پر کشید.

مریم شیعه| شهرآرانیوز؛ جهان کوچکش به وسعت یک آغوش است. خنده هایش شیرین‌تر از همیشه است و حالا می‌تواند آدم‌ها را نصفه نیمه صدا بزند. وقتی تاتی تاتی راه می‌رود، چشمانش برق می‌زند. برای ایستادن روی پا‌های کوچکی که هنوز تاب وزن تن ظریفش را ندارد، ذوق می‌کند. قدم هایش لرزان است و تعادلش را با دست‌های کوچک چین خورده اش نگه می‌دارد. هجا‌های دست و پا شکسته و مو‌های خرگوشی اش، تمام خستگی‌های یک خانواده را می‌برد. 

وقت‌هایی که پشت دامن مادرش قایم می‌شود و آغوشش را برای پدربزرگش باز می‌کند، به شیرین‌ترین بهانه زندگی تبدیل می‌شود. شیرین‌ترین بهانه‌ای که هنوز زبان آدم بزرگ ها، کینه‌ها و مرزهایشان را نمی‌فهمد و تنها منطقی که می‌شناسد، کشف بازیگوشانه جهان است.

وقتی آوار، سنگین و سرد بر پیکر نحیفش سایه انداخت، یک نفر میان دود غلیظ و بوی گس خاکستر، به گشتن ادامه داد. چند متر از زمین، در سکوت وهم آلود فرورفته بود و نور چراغ قوه، تاریکی را نرم نرم می‌شکافت. مأمور آتش نشانی با دستانی لرزان و زخمی، تخته سنگ‌های سیمانی را به امید پیدا کردن نشانه‌ای از حیات کنار می‌زد. اولش گمان می‌کرد اشتباه می‌بیند. نزدیک‌تر که شد، دست کوچک پیدا بود. روی دو زانو نشست و بعد همان طور مات و مبهوت، فرورفتگی‌های مینیاتوری مچ دست و بندبند انگشت هایش را میان دست‌های زمختش گرفت. عروسک نبود. «زهرا» بود. وقتی رفت، فقط چهارده ماه داشت. با مو‌های طلایی نرم که حالا با غبار سیمان به خاکستری می‌زد.

موهایش هنوز هم زیر نور بی رمق چراغ قوه، رگه‌هایی از درخشش بهشتی داشت. او بزرگ‌ترین و تماشایی‌ترین دارایی مادرش بود. مادری که در آخرین ثانیه‌های زندگی، همه جان و تنش را سپر صورت معصوم او کرد. وقتی هجوم بی رحمانه موشک ها، ساختمان را متلاشی کرد، مادر و فرزند پابه پای هم در این ضیافت سرخ آسمانی شدند. کودک کشی همیشه همین قدر بزدلانه و بی شرمانه است. کینه‌ای کور و انباشته از عجز است که وقتی در میدان نبرد، حریف مردان بزرگ و اراده‌های بزرگ‌تر نمی‌شود، خودش را بر سر فرشتگان بی دفاع آوار می‌کند. او به دنیا نیامد تا بخشی از یک معرکه نظامی باشد، اما مظلومیتش، به بزرگ‌ترین و رساترین فریاد علیه ظالمان تاریخ تبدیل شد.

امروز، خطوط جامانده بر حاشیه یک قرآن نفیس، معنایی فراتر از زمان پیدا کرده است. زمستان سال ۱۴۰۳، پدربزرگش، حضرت آیت ا... سیدعلی خامنه‌ای، با همان دست خطی که تاریخ اسلام را هدایت می‌کرد، برای او نوشت «سلامت و عافیت و خوشبختی این نوگل زیبا را از خداوند مهربان مسئلت می‌کنم. عمرش دراز و سعادتش پایدار باد.» و تنها یک سال بعد، در نهم اسفند ۱۴۰۴، وقتی رهبر بزرگ انقلاب در میان شعله و ترکش به آرزوی دیرینه اش رسید، زهرای کوچک نیز در کنار او پرواز کرد.

دشمن گمان کرد با آوار کردن سقف بر پیکر ظریف او، دعای پدربزرگ باطل می‌شود، اما طول عمر او اکنون با ابدیت تاریخ سنجیده می‌شود. زهرای چهارده ماهه اکنون عمرش از تمام قاتلان بزدلش درازتر است، چرا که نام او و مظلومیتش تا ابد زنده خواهد ماند و در روضه‌های رضوان، جایی که هیچ موشکی خواب فرشتگان را آشفته نمی‌کند، در آغوش پدربزرگ جاودانه خواهد درخشید.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
داریوش‌عمرانی
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۵۴ - ۱۴۰۵/۰۴/۱۴
0
4
به یاد کودکان و زنان مسلمان غزه افتادم روحش شاد وبافرشتگان محشورشود
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۰۸ - ۱۴۰۵/۰۴/۱۴
0
4
واقعاشرم ومرگ برخبیثان وبزدلان کودک کش.
مردم بی گناه ایران
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۴۰ - ۱۴۰۵/۰۴/۱۴
0
3
خدا لعنتشون کنه این بچه چه گناهی داشت خدا به زمین گرم بزنتتون که سید اولاد پیغمبر رو با خانوادش کشتین