نگاهی به عملکرد تیم ملی بسکتبال ۳نفره زنان ایران در بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ لزوم حمایت از نقش مادری در کنار مشارکت اقتصادی زنان در جامعه برای یک شادی دسته جمعی طرز تهیه کیک زبرا در منزل + فیلم روایت بانوی وزنه‌بردار تاریخ‌ساز کشورمان که با دست پر از بازی‌های آسیایی برگشت | مادرم تنهامربی‌ام بود برگزاری دومین نشست علمی فرهنگی کنگره بین‌المللی حضرت بی‌بی حکیمه (س) در مشهد رواق نجمه خاتون (س) حرم مطهر رضوی میزبان بانوان در محفل زیارت عاشورا و گفتمان دینی می‌شود (۱۳ مهر ۱۴۰۵) حضور ۱۰ تیم در فصل جدید لیگ برتر بسکتبال بانوان کشور | مسابقات از ۸ آبان ماه ۱۴۰۵ آغاز می‌شود مادر؛ معمار نخستین هویت و ریشه اصیل نسل آینده هشدار | شیوع اختلالات خلقی و اضطرابی در زنان شاغل در کشور ۲ برابر مردان است مهریه در مجلس شورای اسلامی به کجا رسید؟ احکام شرعی | درباره حکم شرعی شستن لباس نجس با لباسشویی چه می‌دانید؟ ویژه‌برنامه‌های رواق حضرت نجمه خاتون(س) حرم مطهر رضوی برای بانوان ( یکشنبه؛ ۱۲ مهر ۱۴۰۵) عدم هماهنگی با همسر؛ بزرگترین چالش والدین در تربیت فرزندان | راهکار چیست؟ حضور بانوی اسکی‌باز خراسانی در نخستین حضور ایران در قهرمانی رولراسکی آسیا ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید حسن غفاری تلگرد ثبت بیش از یک هزار واقعه طلاق در خراسان شمالی در نیمه نخست سال ۱۴۰۵ آشپزی | سوپ کدو حلوایی؛ یکی از محبوب‌ترین سوپ‌های پاییزی + طرز تهیه ضرورت تقویت نقش زنان در عرصه‌های مدیریتی و اجتماعی
سرخط خبرها
حسینی

لزوم حمایت از نقش مادری در کنار مشارکت اقتصادی زنان در جامعه

  • کد خبر: ۴۵۰۲۳۳
  • ۱۳ مهر ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۷
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت کار بر لزوم حمایت از نقش مادری در کنار مشارکت اقتصادی زنان در جامعه تاکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سید مالک حسینی با اشاره به کاهش نرخ باروری و پیامد‌های آن برای آینده بازار کار، افزایش مشارکت اقتصادی زنان را یکی از مسیر‌های مهم مواجهه با کاهش ورود نیروی کار جدید دانست و افزود: وظیفه سیاست‌گذار، فراهم‌کردن زمینه‌های متنوع مشارکت است و انتخاب شیوه حضور اقتصادی باید بر عهده خود زنان باشد.

وی پایش و بازنگری مستمر سیاست‌های بلندمدت را ضروری خواند و توضیح داد که سیاست‌های آموزش عالی، اشتغال و جمعیت باید در ارتباط با یکدیگر ارزیابی شوند؛ زیرا تصمیم‌گیری در هر یک از این حوزه‌ها، آثار بلندمدتی بر سایر حوزه‌ها برجای می‌گذارد.

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تأکید بر اینکه حمایت از فرزندآوری به پرداخت تسهیلات محدود نمی‌شود، اظهار کرد: محیط شهری، مراکز خدماتی و محیط‌های کاری باید پذیرای مادران و کودکان باشند. فراهم‌بودن امکانات مورد نیاز مادران و همراهی مدیران برای استفاده کارکنان از حقوق قانونی، از جمله دورکاری و ساعات کاری منعطف، می‌تواند امکان ایفای هم‌زمان نقش خانوادگی و شغلی را تقویت کند.

حسینی همچنین بر ضرورت توجه به آثار اجرایی سیاست‌های حمایتی تأکید کرد و گفت: مقررات باید به‌گونه‌ای طراحی شوند که ضمن حمایت از مادران، به مانعی برای استخدام زنان تبدیل نشوند. به گفته وی، مشارکت کارفرمایان و دیگر ذی‌نفعان در طراحی این سیاست‌ها و توجه هم‌زمان به حفظ تولید و حمایت از خانواده، اهمیت اساسی دارد.

وی با اشاره به تدوین برنامه اشتغال زنان در چارچوب ماده ۸۰ قانون برنامه هفتم، از همکاری معاونت امور زنان و خانواده و دستگاه‌های مرتبط در این زمینه خبر داد و افزود: در این برنامه، حفظ نقش محوری زن در خانواده، اصلاح سیاست‌ها و تعیین اقدامات اجرایی مورد توجه قرار گرفته است.

حسینی، توسعه مشاغل خانگی، دورکاری و فعالیت‌های فریلنسری را از ظرفیت‌های افزایش مشارکت اقتصادی زنان برشمرد و تصریح کرد: مشاغل خانگی به فعالیت‌های سنتی محدود نیست و حوزه‌هایی مانند برنامه‌نویسی، طراحی صنعتی و معماری را نیز دربرمی‌گیرد.

وی با بیان اینکه بیش از ۸۱ درصد صاحبان مجوز‌های مشاغل خانگی را زنان تشکیل می‌دهند، اعلام کرد: در سال ۱۴۰۴، نزدیک به ۷۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات اشتغال خرد پرداخت شده که حدود ۶۰ درصد آن به زنان اختصاص یافته است. او ایجاد زمینه فروش، اتصال به زنجیره‌های تولید و برندسازی را از اقدامات مورد پیگیری برای تقویت مشاغل خانگی عنوان کرد.

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت کار در بخش دیگری از سخنان خود، بر ضرورت شناسایی ارزش اقتصادی مراقبت از کودکان و سالمندان در خانواده تأکید کرد و گفت: روشن‌شدن جایگاه این فعالیت‌ها در اقتصاد خانواده و اقتصاد ملی می‌تواند زمینه طراحی حمایت‌هایی مانند خدمات بیمه‌ای را فراهم کند.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.